Een iPhone verbinden met een Bluetooth-luidspreker

Inhoudsopgave:

Een iPhone verbinden met een Bluetooth-luidspreker
Een iPhone verbinden met een Bluetooth-luidspreker
Anonim

Wat te weten

  • Druk op de koppelings- of aan/uit-knop op uw Bluetooth-luidspreker om het koppelen te starten.
  • Tik Instellingen > Bluetooth > selecteer uw Bluetooth-luidspreker om te koppelen.
  • Zorg er eerst voor dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone. Tik op Instellingen > Bluetooth > schakel Bluetooth in.

Dit artikel leert je hoe je je iPhone kunt verbinden met een externe Bluetooth-luidspreker en wat je moet doen als je iPhone de luidspreker niet herkent.

Bluetooth inschakelen op iPhone

Voordat u uw iPhone aansluit op een Bluetooth-luidspreker, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld op uw Apple-apparaat. Hier leest u hoe u Bluetooth op de iPhone inschakelt.

Deze stappen zijn van toepassing op alle iOS-apparaten, inclusief alle modellen iPhones en iPads.

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik op de schakelaar naast Bluetooth totdat deze groen is.

    Image
    Image
  4. Je iPhone heeft nu Bluetooth ingeschakeld.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn iPhone een Bluetooth-luidspreker herkent?

Als je een Bluetooth-luidspreker met je iPhone wilt koppelen, moet je de luidspreker in de koppelmodus zetten, zodat hij klaar is om te reageren. Hier leest u wat u moet doen en hoe u de twee apparaten kunt koppelen.

  1. Zoek op je Bluetooth-luidspreker naar een Bluetooth-logo op een knop. Houd de knop ingedrukt totdat een lampje begint te knipperen.

    Sommige apparaten kunnen vereisen dat u op een andere combinatie van knoppen drukt. Raadpleeg de handleiding van de luidspreker voor meer informatie over hoe u de Bluetooth-luidspreker in de koppelingsmodus zet.

  2. Op je iPhone, tik op Instellingen.
  3. Tik op Bluetooth.
  4. Tik op de naam van de Bluetooth-luidspreker zodra deze verschijnt.

    Image
    Image
  5. Wacht even totdat de iPhone is gekoppeld met de luidspreker.
  6. Je Bluetooth-luidspreker en iPhone zijn nu met elkaar verbonden.

    Schakel je Bluetooth-luidspreker uit om de verbinding op elk gewenst moment tijdelijk te verbreken.

Bottom Line

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en je iPhone maakt geen verbinding met je Bluetooth-luidspreker, dan is er meestal een relatief eenvoudige oplossing. Het kan zijn dat de apparaten te ver van elkaar verwijderd zijn of dat de Bluetooth van je iPhone niet is ingeschakeld. Andere mogelijkheden kunnen het probleem zijn. Raadpleeg onze handleiding voor wanneer uw iPhone Bluetooth niet werkt voor meer details.

Hoe speel ik muziek af via mijn Bluetooth-luidspreker?

Je hoeft niets extra's te doen om muziek af te spelen via je Bluetooth-luidspreker. Zodra het audioapparaat is gekoppeld met je iPhone, speel je muziek af op je iPhone zoals je normaal zou doen, en de audio wordt afgespeeld via je Bluetooth-luidspreker.

Hoe u uw Bluetooth-luidspreker loskoppelt van uw iPhone

Als u besluit dat u uw Bluetooth-luidspreker niet langer aan uw iPhone wilt koppelen, is het eenvoudig genoeg om het apparaat te ontkoppelen. Misschien wilt u dit doen als u de luidspreker verkoopt of niet meer gebruikt. Dit is wat je moet doen.

Eenmaal ontkoppeld, moet je de luidspreker repareren en opnieuw aansluiten om hem opnieuw te kunnen gebruiken via je iPhone.

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik op de apparaatnaam.
  4. Tik op Vergeet dit apparaat.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe verander je je Bluetooth-naam op de iPhone?

    Er zijn twee methoden die u kunt proberen om de Bluetooth-naam op een iPhone te wijzigen. Eén, ga naar Instellingen > Algemeen > Over > Naamen geef je telefoon een nieuwe aangepaste naam. Of, twee, ga naar Instellingen > Bluetooth > Kies verbonden Bluetooth-accessoire > Naam

    Hoe verbind je meerdere Bluetooth-speakers met een iPhone?

    Je kunt meerdere slimme luidsprekers op je iPhone aansluiten met een app van derden, zoals AmpMe, Bose Connect of Ultimate Ears.

    Hoe verbind je een iPhone met de Bluetooth van een auto?

    Als uw auto CarPlay ondersteunt, sluit u uw iPhone aan op de USB-poort en houdt u de spraakopdrachtknop ingedrukt. Ga op je iPhone naar Instellingen > Algemeen > CarPlay > Beschikbare auto'sen kies uw voertuig. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor meer informatie over het koppelen met een Bluetooth-apparaat.

    Hoe verbind je twee Bluetooth-speakers met één iPhone?

    Over het algemeen kunt u slechts één Bluetooth-luidspreker tegelijk op een apparaat aansluiten. Met een paar apps, zoals AmpMe, Bose Connect en Ultimate Ears, kun je meerdere luidsprekers aansluiten. Je kunt ook de HomePod Stereo Pair-functie van Apple gebruiken om een iPhone te koppelen met twee HomePod-luidsprekers.

Aanbevolen: