Apple bevestigt de nieuwe iPhone SE

Apple bevestigt de nieuwe iPhone SE
Apple bevestigt de nieuwe iPhone SE
Anonim

Tijdens het livestream-evenement van 8 maart kondigde Apple de nieuwe iPhone SE aan, die dezelfde hardware heeft als de iPhone 13, maar tegen een lagere prijs.

De nieuwe telefoon wordt aangedreven door de A15 Bionic-chip die geavanceerde camerafuncties, Smart HDR 4 en Deep Fusion mogelijk maakt, plus snelle verwerkingskracht. Extra nieuwe functies zijn onder meer een scherm zonder inkeping voor onbelemmerd kijken, 5G-ondersteuning, Touch ID en verbeterde duurzaamheid.

Image
Image

Volgens Apple bestaat de A15 Bionic uit twee krachtige processors en vier efficiënte processors voor razendsnelle snelheden en CPU-veeleisende games. De unieke constructie zorgt voor een naar verluidt langere levensduur van de batterij.

Een belangrijk aandachtspunt voor de iPhone SE is de camera. De kort genoemde Smart HDR 4 verbetert kleur, contrast en belichting volgens het doel en de achtergrond van de camera. Deep Fusion gebruikt AI om foto's verder te verbeteren via verwerking per pixel voor gedetailleerde texturen. Video's die met de SE zijn gemaakt, hebben minder ruis en een betere witbalans.

5G maakt lage latentie en snelle downloads mogelijk. Een Smart Data-modus spaart de levensduur van de batterij wanneer u zich niet op het 5G-netwerk bevindt. En de iPhone SE zal worden gemaakt van "aluminium van ruimtevaartkwaliteit" en glas waarvan Apple beweert dat het de sterkste is die beschikbaar is voor smartphones. Om veiligheidsredenen wordt Touch ID voor veilig inloggen ondersteund.

Image
Image

De iPhone SE zal beschikbaar zijn in drie verschillende modellen op basis van opslag (64 GB, 128 GB en 256 GB) en drie kleuren (middernacht, sterrenlicht en rood).

Prijzen beginnen bij $ 429, en beschikbaarheid begint op 18 maart, maar je kunt voorbestellen op 11 maart vanaf 05.00 uur PST.

Aanbevolen: