Apple's nieuwe Time to Walk-aflevering met Malala Yousafzai

Apple's nieuwe Time to Walk-aflevering met Malala Yousafzai
Apple's nieuwe Time to Walk-aflevering met Malala Yousafzai
Anonim

Apple Fitness+-abonnees hebben een nieuwe Time to Walk-aflevering met de Pakistaanse activiste en Nobelprijswinnaar voor de Vrede Malala Yousafzai.

Mensen kregen voor het eerst lucht van de nieuwe aflevering toen het aan Fitness+-abonnees op hun Apple Watches verscheen, aangezien het bedrijf nooit een formele aankondiging deed. Met een looptijd van ongeveer 30 minuten volgt Yousafzai's aflevering hetzelfde formaat als de andere, met een paar minuten monoloog van Yousafzai gevolgd door een korte afspeellijst met zinvolle liedjes.

Image
Image

Yousafzai is een vrouwenrechtenactiviste die pleit voor de opvoeding van vrouwen en meisjes in Pakistan en over de hele wereld. De Time to Walk-aflevering komt samen met een meerjarige samenwerking met Apple om content voor Apple TV+ te produceren. Het partnerschap is opgericht om dramashows, documentaires en tekenfilms te produceren op basis van het werk van Yousafzai, maar tot nu toe is er niets anders uitgebracht.

In de aflevering hoor je het levensverhaal van Yousafzai en drie liedjes die haar motiveren. De nummers zijn "Dangerous Woman" van Ariana Grande, "O Mundo é um Moinho" van de Braziliaanse zangeres Beth Carvalho en "Bombay Theme" van de Indiase filmcomponist A. R. Rahman.

Image
Image

Gelanceerd begin 2021, Time to Walk is een reeks inspirerende afleveringen van opmerkelijke mensen die hun persoonlijke verhalen en motiverende liedjes delen. Yousafzai voegt zich bij atleten als Draymond Green en muzikant Dolly Parton in de Fitness+-bibliotheek.

Volgens Apple krijgen Fitness+-abonnees automatisch nieuwe afleveringen gedownload, maar je kunt ze ook krijgen via de Fitness-app op je iPhone.

Aanbevolen: