HTC lanceert de Vive Flow, een nieuwe lichtgewicht VR-headset

HTC lanceert de Vive Flow, een nieuwe lichtgewicht VR-headset
HTC lanceert de Vive Flow, een nieuwe lichtgewicht VR-headset
Anonim

HTC lanceert zijn nieuwe lichtgewicht VR-headset, de Vive Flow, die zich richt op entertainment en lichaamswelzijn.

Volgens de officiële productpagina heeft de Vive Flow een zonnebrilachtig ontwerp met opvouwbare pootjes die comfortabel in een tas passen om overal en altijd mee te nemen. Het heeft een lichtgewicht en comfortabele vormfactor, waarbij het apparaat minder dan een half pond weegt.

Image
Image

De headset heeft twee schermen in elk oog met een gecombineerde resolutie van 3,2K, een gezichtsveld van 100 graden met een vernieuwingsfrequentie van 75 Hz en twee stereoluidsprekers voor ruimtelijke audio-ondersteuning. Andere opmerkelijke specificaties zijn de 64 GB opslagcapaciteit en inside-out motion tracking.

Gebruikers kunnen hun Android-smartphone via Bluetooth verbinden met de Flow en deze als controller gebruiken, aangezien de headset er geen heeft. De Vive Flow is echter alleen compatibel met telefoons met Android 9.0 (Pie) of hoger. De headset ondersteunt ook Miracast, zodat gebruikers telefoonapps naar compatibele schermen kunnen casten en op die manier video's kunnen bekijken.

Mensen die de Flow kopen, krijgen twee maanden gratis Viveport Infinity, een grote bibliotheek met compatibele apps, waaronder videogame- en meditatie-apps zoals Remind VR.

De Vive Flow wordt niet geleverd met een interne batterij en moet worden aangesloten op een externe powerbank, die ook niet bij de eerste aankoop wordt geleverd. De powerbank moet apart worden gekocht.

The Vive Flow is nu beschikbaar voor pre-order voor $ 499. Alle vooraf bestelde eenheden worden geleverd met een gratis draagtas.

Aanbevolen: