De 7 beste online winkelwebsites van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste online winkelwebsites van 2022
De 7 beste online winkelwebsites van 2022
Anonim

Websites voor online winkelen zijn overal te vinden. Een snelle zoekopdracht zal meer opsommen dan u kunt tellen, maar welke online winkels zijn eigenlijk de beste?

Hieronder vindt u onze keuzes voor enkele van de beste websites voor online winkelen. Je kunt allerlei dingen vinden tussen deze zeven, van boeken en kleding tot films, handgemaakte items, sieraden, technologie … noem maar op.

Gemak is een van de beste voordelen van online winkelen, en dat is precies wat je krijgt met deze populaire winkels. Dus leun achterover en klik door deze sites om datgene te vinden dat u altijd al wilde hebben, maar waarvoor u geen tijd had om het huis uit te gaan. Of maak er gewoon wat plezier mee en kijk welke deals je kunt pakken.

Op zoek naar winkelsites die gespecialiseerd zijn in boodschappen? Bekijk onze lijst met de beste websites voor online boodschappen doen. Er zijn ook een aantal echt geweldige veilingsites en sociale winkelwebsites die er zijn.

Amazon

Image
Image

Met miljoenen aanbiedingen om uit te kiezen, is Amazon geëvolueerd van een kleine boekhandel tot een gigantische internetaanwezigheid. Het bedrijf brengt je niet alleen miljoenen artikelen uit zijn eigen magazijnen, maar ook van verkopers over de hele wereld die hun eigen waren kunnen uploaden voor de verkoop.

Zo kun je in één oogopslag prijzen vergelijken van een groot aantal winkels en individuele verkopers. Amazon heeft het ook nog gemakkelijker gemaakt om dingen te kopen die je vaak koopt met de Dash-knop.

Amazon is de reus van online winkelen; meer mensen winkelen hier dan op enige andere online winkelsite. Je kunt zelfs wat gratis dingen krijgen op Amazon.

De Amazon-website is toegankelijk vanaf een computer via onderstaande link, maar ook via de Amazon-app.

eBay

Image
Image

Oorspronkelijk begonnen als aanvulling op een Pez-collectie, is eBay uitgegroeid tot 's werelds grootste online veilingsite. Je kunt hier vrijwel alles vinden, en zelfs jij kunt een eBay-verkoper worden om wat geld te krijgen voor je ongewenste items.

Als je op zoek bent naar een verzamelobject, is dit de eerste winkelwebsite die je moet bezoeken, maar je vindt er ook gloednieuwe items. eBay biedt een breed scala aan categorieën, variërend van apparaten tot videogames. Ze hebben ook seizoensgebonden cadeaugidsen en een pagina met dagelijkse aanbiedingen.

U kunt verschillende filters gebruiken, zoals merk, prijs, maat, kleur, functies en beoordelingen en recensies van consumenten om uw zoekresultaten te doorzoeken. Bovendien maken de geavanceerde zoekmogelijkheden op eBay het gemakkelijk om items met gratis verzending, nieuwe of gebruikte producten en Nu kopen-items te vinden in plaats van dingen die worden geveild.

Al met al zorgt de reputatie van eBay als een geweldige bestemming voor het kopen van koopjes ervoor dat het constant hoog scoort op de winkelsites.

eBay kan worden gebruikt vanuit een browser of met de mobiele eBay-app.

Etsy

Image
Image

Etsy is een wereldwijde marktplaats die goederen aanbiedt van ongelooflijk getalenteerde ambachtslieden over de hele wereld. Alles van zelfgemaakte zeep tot kristallen kettingen en karamelappels is hier te vinden, en vaak ook goede deals.

Je zult de nieuwste blockbuster-film niet op Etsy vinden, maar je kunt zeker innovatieve ambachten vinden die door mensen in hun huis zijn gemaakt en die je kunt kopen om je innerlijke nerd/fan/artiest te uiten.

Etsy is ook een geweldige manier voor mensen die verkoopbare items maken om wat bij te verdienen; het opzetten van je eigen etalage op Etsy is eenvoudig en biedt veel potentiële bekendheid.

Net als deze andere winkelsites is Etsy beschikbaar via de Etsy-app en de desktopwebsite.

Google Shopping

Image
Image

Een van de meest over het hoofd geziene en vrij krachtige manieren om bij meerdere populaire winkels tegelijk te winkelen, is met Google Shopping. Typ gewoon wat u online wilt bestellen en Google toont de resultaten van tientallen winkels.

U kunt de resultaten filteren op categorie, winkel, prijs, merk, type, functies en leveringsschatting, en afhankelijk van het product kunnen andere opties zoals schermgrootte een ander filterbaar criterium zijn.

Google Shopping is ook handig als u alleen de producten wilt zien die beschikbaar zijn in de buurt van uw locatie. Sommige artikelen kunnen ook rechtstreeks bij Google worden gekocht en ondersteunen mogelijk Snel afrekenen voor snelle aankopen.

Overstock.com

Image
Image

Heb je je ooit afgevraagd wat winkels doen met de spullen die ze te veel bestellen? Overstock.com is een antwoord op die vraag.

Deze winkelwebsite bevat tal van items in categorieën zoals meubels, woningverbetering, buiten, vloerkleden, kleding, keuken en vele andere afdelingen. Bezoek de startpagina om uitgelichte verkopen, topdeals en unieke manieren om te winkelen te zien, bijvoorbeeld per kamer of stijl.

Zodra je alle items van een zoekopdracht of een ander gedeelte van de site bekijkt, zijn er talloze relevante filteropties. Als u bijvoorbeeld keuken- en eetkamertafels zoekt, kunt u deze filteren op prijs, vorm, aantal zitplaatsen, materialen, kleur, basistype, merk, afwerking, kenmerken, kortingspercentage, beoordeling en meer.

Met de Overstock.com-app kun je online winkelen vanaf je telefoon of tablet, maar het is evengoed bruikbaar vanaf hun website.

Zappos

Image
Image

Zappos begon oorspronkelijk met alleen schoenen, maar is sindsdien uitgebreid met allerlei artikelen, van dameskleding tot kinderkleding, accessoires voor heren en handtassen.

De website is goed georganiseerd met Dames, Heren, Kinderen, Merken, Afdelingen, Merken en Verkoop als de belangrijkste menu-items. Binnen elk van deze secties zijn relevante subsecties om in te zoomen op wat je wilt.

Er is ook een pagina gewijd aan Zappos Adaptive, met schoenen, kleding en andere items die zijn gebouwd met een specifieke functie in gedachten om het gebruik ervan te vergemakkelijken. Er zijn gemakkelijk aan/uit schoenen, slip-ons, pull-on broeken, magnetische jacks, medische kleding en meer.

De online winkel van Zappos staat in de winkelbranche bekend om zijn voorbeeldige klantenservice, met veel door klanten ingezonden verhalen over Zappos-medewerkers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun ervaringen goed zijn.

Je hebt toegang tot Zappos via hun mobiele app of de onderstaande websitelink.

Wens

Image
Image

Bij velen bekend als een goedkope website voor online winkelen, is Wish de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar buitengewone deals en interessante vondsten. Als je af en toe lang moet wachten om je item te krijgen, zijn de deals misschien de moeite waard.

Sommige van de categorieën waar je doorheen kunt bladeren, zijn hobby's, speelgoed, gadgets, woonaccessoires, mode, broeken, schoenen en telefoonupgrades.

Blitz Buy is een sectie van deze online winkelwebsite waar u aan een wiel kunt draaien om geld van uw aankoop te krijgen. Zorg er ook voor dat u de Express-pagina bekijkt voor items die sneller worden verzonden dan de rest.

Vanwege de goedkope prijzen zul je snel merken dat Wish een website voor online winkelen is waar je gemakkelijk veel tijd aan kunt besteden. Grijp de Wish-app om nog gemakkelijker te winkelen.

Aanbevolen: