Hoe spring je in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe spring je in Animal Crossing
Hoe spring je in Animal Crossing
Anonim

Het is technisch niet mogelijk om in Animal Crossing: New Horizons te springen. Het spel heeft geen 'spring'-knop of springfunctie. Er zijn echter enkele manieren om te klimmen, hindernissen te nemen of zelfs te doen alsof je springt. Hier is een blik op alle methoden.

Kun jij in Animal Crossing New Horizons springen?

Het is niet mogelijk om te springen in Animal Crossing: New Horizons. In het eerste jaar van lancering begon een trend waarbij spelers screenshots maakten van hun Animal Crossing-personage dat in de lucht zweefde, waardoor het leek alsof ze aan het springen waren. Het is leuk om te doen, maar uiteindelijk zinloos. Hier is hoe het te doen.

  1. Koop of maak een bankstoel of strandlaken in het spel.
  2. Als je ervoor kiest om erop te zitten of te liggen, maak dan een screenshot met de screenshot-knop van de Switch.
  3. Als je het goed timet, maak je een foto van de animatie die zich afspeelt terwijl je gaat zitten. Hierdoor lijkt het alsof het personage in de lucht zweeft. Technisch gezien is het echter niet springen.

Kan Animal Crossing-personage springen?

Al vroeg in Animal Crossing kun je watergebieden opmerken waar je misschien overheen wilt springen. Hoewel er geen springknop is, kunnen spelers een springstok bouwen om over de opening te springen. Hier leest u hoe u dit doet.

  1. Verzamel vijf stukken zachthout.

    Image
    Image

    Dit kan worden gedaan door een bijl te maken in Animal Crossing en bomen om te hakken.

  2. Ga naar een werkbank.
  3. Zoek het recept voor springstokken en tik op Craft It!

    Image
    Image
  4. Eenmaal gemaakt, rust de springstok uit.

    Image
    Image
  5. Ga naar een kloof op waterbasis.
  6. Druk op A om over het gat te springen.

    Image
    Image

Hoe spring je op de Nintendo Switch in Animal Crossing?

Een andere manier om te "springen" in Animal Crossing is door een ladder te gebruiken. Hoge kliffen kunnen ontoegankelijk lijken omdat je niet kunt springen. De oplossing hiervoor is om een ladder aan te schaffen. Dit is wat je moet doen.

In tegenstelling tot andere gereedschappen breken ladders nooit, dus je hoeft een ladder maar één keer te maken.

  1. Maak een ladder in Animal Crossing door drie houtsoorten te gebruiken en vroeg in het spel naar een bepaalde fase te gaan.

    Image
    Image
  2. Rust het uit zoals elk ander gereedschap via het menu.
  3. Nader een klifbasis.
  4. Druk op A om de ladder te gebruiken en automatisch de klif op te klimmen.

Hoe spring je in het water in Animal Crossing: New Horizons?

Een andere manier van springen in Animal Crossing: New Horizons is duiken in de zee. Om dit te doen, moet je een wetsuit hebben, maar dan kun je de zee in springen. Dit is wat je moet doen.

  1. Koop een wetsuit in Animal Crossing bij Nook's Cranny of via de terminal in Resident Services.

    Wetsuits kosten doorgaans 3.000 Bells of 800 Nook Miles.

  2. Rust het wetsuit uit.
  3. Nader de kust en ga bij het water staan.

    Image
    Image
  4. Druk op A om het water in te gaan.

    Image
    Image
  5. Het besturen van je personage in het water is hetzelfde als op het land met de A-knop waarmee je kunt peddelen. Het is mogelijk om in het water te duiken door op Y. te drukken

FAQ

    Hoe kom ik aan ijzerklompjes in Animal Crossing?

    Om ijzer te krijgen in Animal Crossing, probeer je met je schop of bijl op de rotsen op je eiland te slaan om ijzerklompjes te krijgen. Zwaai met je schop of bijl naar de rots; het zal terugkaatsen en een bron zal verschijnen. De grondstof die verschijnt is willekeurig, maar het zal soms een ijzeren klomp zijn.

    Hoe kom ik aan een schop in Animal Crossing?

    Om een schop te krijgen in Animal Crossing, heb je vijf stukken hardhout nodig. Je kunt Hardwood verkrijgen door met een bijl op bomen te slaan. Zodra je het Hardwood hebt, kun je de Flimsy Shovel op elk crafting station maken.

    Hoe krijg ik log stakes in Animal Crossing?

    Om houtstaken in Animal Crossing te maken, heb je drie stukken normaal hout nodig. Als je het eenmaal hebt, ga je naar een werkbankmenu, selecteer het tabblad Housewares en kies Log stakes Druk op Craft it!zo vaak als je nodig hebt om zoveel log stakes te maken als nodig is.

    Hoe krijg ik een ladder in Animal Crossing?

    Om een ladder te krijgen in Animal Crossing, moet je vooruitgang boeken door taken zoals het aantrekken van dorpelingen naar je eiland, het bouwen van je eerste brug en het opzetten van woonpercelen. Op een gegeven moment zal Tom Nook je een ladder DIY-recept geven. Maak vervolgens je ladder op een werkbank met vier hout, vier hardhout en vier zachthout.

Aanbevolen: