Kom van de bank af en spring virtueel met je Nintendo Switch

Kom van de bank af en spring virtueel met je Nintendo Switch
Kom van de bank af en spring virtueel met je Nintendo Switch
Anonim

Het is waarschijnlijk een goed idee om wat lichaamsbeweging toe te voegen om die door quarantaine geïnspireerde extra kilo's te bestrijden. Nintendo's gratis Switch-spel kan helpen.

Image
Image

Nintendo heeft ons allemaal het geschenk van activiteit gegeven met een nieuwe, gratis game op Nintendo Switch. Genaamd Jump Rope Challenge, de titel geeft je een eenvoudige beweging die touwtjespringen nabootst. Natuurlijk hoef je niet echt op en neer te springen, maar je moet de Joy-Con-controllers wel in een cirkelvormige beweging rondzwaaien; zelfs als je gaat zitten, zullen je armen een beetje moe worden.

Pak je exemplaar: het enige wat je hoeft te doen is de eShop op je Switch openen en naar Jump Rope Challenge zoeken. Vanaf nu wordt het prominent weergegeven op de hoofdwinkelpagina, maar dat kan veranderen. Download de app, haal de Joy-Cons van je console en zorg ervoor dat ze zijn gekoppeld. Polygon merkt op dat de game alleen tot en met september beschikbaar zal zijn, dus koop nu je eigen exemplaar.

Niet de eerste: Nintendo maakt al geruime tijd fitnessgames, het meest bekend met Wii Fit op het originele Wii-systeem in 2008. Momenteel is het bedrijf Ring Fit Adventure verkopen, een fitnessspel dat draait om een flexibele ring om op een leuke manier verschillende kracht- en cardio-oefeningen te geven. Jump Rope Challenge heeft geen extra kosten of randapparatuur nodig, dus je kunt er meteen in springen en spelen.

Hoe het werkt: Als je eenmaal met je Joy-Cons begint te zwaaien, is het spel vrij eenvoudig. het telt het aantal rotaties met een schattig klein konijntjespictogram (je kunt ook van outfit veranderen!), en geeft je kleine visuele beloningen voor herhalingen van mijlpalen. Ik kreeg bijvoorbeeld een schattige kattenachtergrond en een bloempictogram toen ik 100 revoluties bereikte. De bloempictogrammen laten bovenaan zien hoeveel honderd sprongen je hebt gemaakt, zodat je je voortgang kunt volgen.

Je kunt met twee mensen op dezelfde Switch spelen en je hebt een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om je voortgang via de cloud op te slaan. Het werkt niet op de Switch Lite, omdat die controllers permanent zijn aangesloten.

Bottom line: Alles wat ons helpt een zittende levensstijl tegen te gaan, is nuttig, vooral omdat we allemaal proberen meer thuis te blijven tijdens de pandemie. De app kost je maar een beetje moeite, of je nu op je bank zit en je polsen ronddraait of virtueel gaat sporten en touwtjespringen. Wat heb je te verliezen, behalve calorieën?

Aanbevolen: