Oudere Samsung-horloges ontvangen een hele reeks Galaxy Watch 4-functies

Oudere Samsung-horloges ontvangen een hele reeks Galaxy Watch 4-functies
Oudere Samsung-horloges ontvangen een hele reeks Galaxy Watch 4-functies
Anonim

Als je een ouder Samsung-horloge bezit en jaloers hebt gekeken naar de exclusieve functies die beschikbaar zijn met de Galaxy Watch 4, heb je misschien geluk.

Samsung heeft een software-update uitgerold voor zijn Galaxy Watch-lijn, inclusief de originele Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 en Galaxy Watch 3. Deze update bevat een hele reeks functies die voorheen alleen beschikbaar waren op de Galaxy Watch 4, zoals aangekondigd door de Samsung Newsroom.

Image
Image

Dus wat zit er in de update? Tien wijzerplaten die oorspronkelijk werden gelanceerd met Galaxy Watch 4, allemaal met extra aanpassingsopties en optionele animaties. Het gezondheidsmonitoringsysteem is vernieuwd voor nauwkeurigere resultaten en er zijn nieuwe groepsuitdagingen toegevoegd aan de populaire Work Out with Friends-app.

Er is ook een geüpgraded valdetectie-algoritme dat een SOS-waarschuwing stuurt naar goedgekeurde contacten als er iets misgaat. Deze functie is echter alleen beschikbaar op de Galaxy Watch 3 en Galaxy Watch Active 2, niet op de originele Galaxy Watch- of Watch Active-modellen.

De update wordt vandaag uitgerold in de Verenigde Staten en Korea en zal in de nabije toekomst in andere regio's verschijnen.

Dit is een grote dag voor Samsung, aangezien het bedrijf ook zijn verwachte One UI 4-software voor vlaggenschip-smartphones heeft uitgebracht.

Aanbevolen: