Reddit's nieuwe tabblad Ontdekken moedigt verkenning aan

Reddit's nieuwe tabblad Ontdekken moedigt verkenning aan
Reddit's nieuwe tabblad Ontdekken moedigt verkenning aan
Anonim

Reddit heeft onthuld wat het zijn "eerste nieuwe oppervlak in ongeveer twee jaar" noemt, het tabblad Ontdekken, waarvan het denkt dat het een grote hulp zal zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar nieuwe gemeenschappen en inhoud.

Volgens Reddit hebben een aantal gebruikers gevraagd om een betere manier om nieuwe communities en berichten te vinden die aansluiten bij hun interesses, en het antwoord is het tabblad Ontdekken. De nieuwe functie verschijnt als een kompaspictogram op de onderste balk van de app (naast de Home-knop). Eenmaal geselecteerd, geeft het tabblad suggesties op basis van de gemeenschappen waar ze al lid van zijn en onderwerpen waar ze veel tijd aan besteden.

Image
Image

"We maken het ontdekken van relevante inhoud en gemeenschappen intuïtiever met het tabblad Ontdekken", zei Jason Costa, productdirecteur voor inhoud en gemeenschappen van Reddit, in de aankondiging. "Het is een geweldige nieuwe manier voor mensen om te verkennen en communiceren met honderdduizenden gemeenschappen over de hele wereld."

Er is ook een feedbacksysteem, waarmee Redditors hun suggesties kunnen beheren door 'laat me meer van deze inhoud zien', 'laat me minder van die inhoud zien' of 'die inhoud verbergen' te selecteren.

Image
Image

Samen met het tabblad Ontdekking heeft Reddit een community-lade toegevoegd om alles georganiseerd te houden. De nieuwe lade is toegankelijk via het vervolgkeuzemenu en biedt snelle toegang tot feeds van moderators, geabonneerde communities, gevolgde Redditor-accounts en r/all.

Het tabblad Ontdekken en de Community Drawer-functies zouden nu live en functioneel moeten zijn voor Redditors, zolang ze zijn ingelogd.

Aanbevolen: