Snapchat rolt nieuwe functie voor live locatiebeveiliging uit

Snapchat rolt nieuwe functie voor live locatiebeveiliging uit
Snapchat rolt nieuwe functie voor live locatiebeveiliging uit
Anonim

Snapchat introduceert een nieuwe veiligheidsfunctie voor zijn Snap Map waarmee gebruikers hun re altime locatie met hun vrienden kunnen delen.

Nagesynchroniseerde live-locatie, de functie hoeft de app niet te openen om je locatie te verzenden, maar het vereist wel een wederzijdse vriendschap. Snap Inc. stelt dat privacy een belangrijke factor is voor Live Location en heeft verschillende beveiligingsfuncties ingevoerd om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Image
Image

Het delen van je locatie is sinds 2017 een functie op Snap Map, maar het was nooit re altime en gaf alleen een algemeen gebied in plaats van een exacte plaats. Bovendien moest de app open zijn. Met Live Location kun je je telefoon in je zak of tas stoppen terwijl je je locatie verzendt. Live Location is standaard uitgeschakeld en er is geen manier om je locatie naar de wijdere omgeving uit te zenden, omdat delen uw verblijfplaats is beperkt tot wederzijds toegevoegde vrienden. En voordat je Live Location gebruikt, zal Snapchat een tutorial uitvoeren waarin je leert hoe je de nieuwe functie kunt gebruiken en de instellingen kunt configureren.

Volgens Yahoo! Finance en Snap Inc lijkt de locatietracker een ingestelde timer te hebben van minimaal 15 minuten tot maximaal acht uur. De aankondiging wijst er ook op dat Snaps die worden gedeeld tussen vrienden en "gevoelige locaties" privé blijven.

Live Location is het resultaat van een samenwerking met It's On Us, een non-profitorganisatie opgericht in 2014 die zich inzet voor de bestrijding van seksueel geweld op universiteitscampussen.

Snapchat moedigt mensen aan om de ondersteuningspagina te lezen voor meer informatie over Live Location en verwelkomt alle feedback die kan helpen de functie te verbeteren.

Aanbevolen: