Spotify rolt nieuwe verbeteringsfunctie uit voor Premium-gebruikers

Spotify rolt nieuwe verbeteringsfunctie uit voor Premium-gebruikers
Spotify rolt nieuwe verbeteringsfunctie uit voor Premium-gebruikers
Anonim

Spotify's nieuwe Enhance-functie is begonnen met de uitrol, bedoeld om je te helpen je afspeellijsten samen te stellen met aanbevelingen op basis van wat je leuk vindt.

De hoop is dat Enhance het voor u gemakkelijker maakt om nieuwe afspeellijsten te maken, of u nu uw muzikale horizon wilt verbreden of een specifieke stemming wilt vastleggen. Het is echter een puur optionele functie, dus als je niet geïnteresseerd bent, kun je het altijd uitschakelen (of nooit inschakelen).

Image
Image

Als je Verbeteren inschakelt, geeft Spotify zijn eigen aanbevelingen op basis van de tracklijst waar je naar luistert. Je krijgt na elke twee nummers een nieuwe suggestie, voor een totaal van maximaal 30 in een bepaalde lijst. Als je een van Spotify-suggesties leuk vindt, kun je deze met een tik permanent aan de afspeellijst toevoegen. Spotify wijst erop dat deze functie gewoon nieuwe nummers aan de lijst toevoegt - het zal geen van de muziek vervangen die je hebt opgesteld.

Image
Image

Het lijkt er echter op dat Enhance alleen beschikbaar zal zijn voor Premium-gebruikers. Dus als je nog niet bent geabonneerd, moet je minimaal $ 9,99 per maand betalen (voor het individuele abonnement) om er gebruik van te maken. Maar als je een nieuwe abonnee bent, kun je ten minste drie maanden gratis krijgen om het eerst uit te proberen.

Enhance begint vandaag met de uitrol en zal de komende maand doorgaan voor geselecteerde markten, waaronder (maar niet beperkt tot) de VS en Canada. Spotify verwacht de functie de komende maanden ook naar andere markten uit te breiden.

Aanbevolen: