Snapchat rolt nieuwe tool uit om gebruikers te helpen naar Office te rennen

Snapchat rolt nieuwe tool uit om gebruikers te helpen naar Office te rennen
Snapchat rolt nieuwe tool uit om gebruikers te helpen naar Office te rennen
Anonim

Snapchat introduceert een nieuwe "Run For Office" in-app-functie die is ontworpen om jonge gebruikers te helpen zich kandidaat te stellen voor een politiek ambt.

Ondersteund door politieke bronnensite Ballot Ready, is de nieuwe tool bedoeld om gebruikers te helpen alle verschillende politieke kansen in hun omgeving te verkennen, volgens een bedrijfsblogpost. Gebruikers kunnen zien welke functies voor hen beschikbaar zijn, van een lid van de lokale buurtraad tot een vertegenwoordiger van de staat.

Image
Image

Run For Office is toegankelijk door op de camera naar beneden te vegen om de in-app-games van Snapchat te openen, ook wel bekend als Minis. De tool heeft een portaal dat meer dan 75.000 aanstaande verkiezingen beheert op zowel federaal als staatsniveau waaraan mensen kunnen deelnemen.

Gebruikers kunnen identificeren over welke problemen ze het meest gepassioneerd zijn en vervolgens gerelateerde functies bekijken in de Run For Office-app. Het biedt ook toegang tot verschillende wervingsorganisaties en trainingsprogramma's om jonge politici te helpen die eerste stap te zetten.

Deze groepen omvatten Emerge America, New Politics, Run GenZ, LGBTQ Victory Institute en het Women's Public Leadership Network, om er maar een paar te noemen.

De nieuwe functie biedt ook de mogelijkheid om andere mensen te nomineren voor Run for Office. Volgens Snapchat is de functie geïnspireerd door gebruikers die beweren dat hun vrienden meer invloed hebben op hun stembeslissingen dan online influencers of beroemdheden.

Image
Image

Snapchat verklaarde dat het het voor zijn gebruikers gemakkelijker wil maken om deel te nemen aan het democratische proces.

Run For Office is momenteel exclusief voor gebruikers in de Verenigde Staten. Er werd niet vermeld dat de functie beschikbaar is voor gebruikers in andere landen.

Aanbevolen: