Samsung hints op nieuw Galaxy-boek voorafgaand aan livestream-evenement

Samsung hints op nieuw Galaxy-boek voorafgaand aan livestream-evenement
Samsung hints op nieuw Galaxy-boek voorafgaand aan livestream-evenement
Anonim

Samsung plaagt een gloednieuwe Galaxy Book-laptop voorafgaand aan het Mobile World Congress (MWC)-evenement op 27 februari.

Details zijn schaars, maar volgens Samsung werkt het samen met Intel en Microsoft aan zijn nieuwe apparaat, gericht op drie kerngebieden: apparaatconsistentie, prestaties en beveiliging. Het doel is om een "naadloze ervaring" te bieden tussen de nieuwe computer en andere mobiele apparaten door de nadruk te leggen op een verenigd netwerk.

Image
Image

Om consistentie te bereiken, wil Samsung zijn aankomende laptop verder integreren met zijn mobiele apparaten en ervoor zorgen dat alle apps dezelfde look en feel hebben. Het bedrijf verwijst naar apps zoals Link to Windows en de One UI Book 4 van afgelopen oktober als voorbeelden van deze apparaateenheid.

Samsung gaat kort in op de beveiligingsmaatregel van de laptop door simpelweg te zeggen dat het samenwerkt met Intel en Microsoft om een hoge standaard te bieden, maar geeft geen aanvullende details.

Het is bevestigd dat de nieuwe Galaxy Book zal worden uitgerust met een Intel-chip en een lichte, dunne vormfactor heeft, vergelijkbaar met de Galaxy Books die in oktober 2021 werden gelanceerd. Als het een indicatie is, hadden die Galaxy Books een lichtgewicht ontwerp en werd geïnstalleerd met Intel's 11e generatie processor plus Windows 11 als besturingssysteem

Image
Image

Uiteindelijk zullen mensen moeten wachten tot het Mobile World Conference-evenement om meer te weten te komen over de aanstaande Galaxy Book-reeks, aangezien Samsung niet veel details geeft.

Samsung is 2022 sterk begonnen met recente aankondigingen op Samsung Unpacked over de aanstaande release van de Tab 8-serie en de Galaxy S22-lijn van smartphones.

Aanbevolen: