Beste Fantasy Football Podcasts van 2022

Inhoudsopgave:

Beste Fantasy Football Podcasts van 2022
Beste Fantasy Football Podcasts van 2022
Anonim

Wil je je fantasievoetbalcompetitie winnen en jaloers worden op je vrienden en collega's? Er zijn een aantal uitstekende fantasy-voetbalpodcasts die unieke informatie, het laatste nieuws en alle tools bieden die je nodig hebt om de competitietrofee aan het einde van het fantasy-seizoen te hijsen. Deze podcasts zijn gratis en beschikbaar op Stitcher of op de website van de podcast.

Beste voor diepe snijwonden en advies: The Audible

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enkele van de meest ervaren experts in het vak.
  • Advies voor bijna elk type competitie.

Wat we niet leuk vinden

  • Het gevoel op de bank grenst aan amateuristisch.
  • Gesprekken kunnen behoorlijk stat-zwaar worden.

The Audible is geproduceerd door Footballguys, een van de beste fantasy-voetbalwebsites die er zijn, en bevat Cecil Lammey, een van de leidende stemmen in het hele fantasy-voetbal. Hoewel Lammey de podcast niet zo vaak host als vroeger, gaat The Audible nog steeds diep en behandelt onderwerpen als potentiële doorbraaksterren en weinig bekende spelers die je competitie een boost kunnen geven. De experts kennen ook de nuances en regels van alle verschillende mogelijke score-instellingen die er zijn.

Beste toegang tot NFL-experts: een goede voetbalshow

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Toegang tot het laatste nieuws en bekende NFL-experts.

  • Grondige analyse en uniek advies.
  • Regelmatige updates meerdere keren per week.

Wat we niet leuk vinden

Veel upselling van premium producten.

A Good Football Show, ondersteund door NBC Sports, krijgt hoge cijfers voor zijn goed opgebouwde afleveringen en toegang tot eersteklas NFL-experts.

Hoewel het een professionele podcast is, probeert het niet flitsend te zijn. De presentatoren gaan meteen het gesprek aan zonder de lichte scherts of humoristische pogingen waar andere podcasts naar toe neigen.

Meest betrouwbare bron: NFL Fantasy Podcast

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Rechtstreeks van de NFL.
  • Betrouwbaar en actueel.

Wat we niet leuk vinden

Narrow player focus.

De NFL Fantasy Podcast is een grote productie die rechtstreeks wordt ondersteund door de NFL. Het voelt meer als een radioshow dan als een sfeer van jongens op hun bank, gewoon rondhangen, zoals sommige van de andere podcasts op deze lijst. Aangezien de NFL NFL Fantasy Live ondersteunt, kunt u vertrouwen op het verstrekte nieuws en de verstrekte statistieken. En NFL Fantasy Live doet echt goed werk door experts uit de hele fantasievoetbalwereld binnen te halen.

Beste Independent Fantasy Podcast: Harris Football

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veteranenanalyse van een van de beste in de branche.
  • Uniek, onafhankelijk perspectief.

Wat we niet leuk vinden

Website is niet gebruiksvriendelijk.

Chris Harris wordt algemeen erkend als een van de beste fantasy-voetbalnamen die vandaag de dag werken, en zijn podcast weerspiegelt die expertise in elke aflevering. Na acht jaar bij ESPN te hebben doorgebracht voordat hij solo ging, doet hij dit hele podcast- en fantasievoetbalding al een tijdje. Chris is niet gebonden aan een groot netwerk, waardoor hij de vrijheid heeft om te praten over de onderwerpen die hij leuk vindt zonder een breed publiek te sussen.

Most Like a Sports Radio Show: Fantasy Football Today

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goede productiewaarde.

  • Dagelijkse shows.

Wat we niet leuk vinden

Advies is niet altijd uniek.

Niet te verwarren met de gelijknamige website met fantasievoetb althema FFtoday.com, Fantasy Football Today komt van CBS Sports. Net als bij sommige van de andere podcasts die zijn geproduceerd door meer prominente namen, kan Fantasy Football Today soms aanvoelen als een traditionele sportradioshow.

We geven ze bonuspunten voor het daadwerkelijk produceren van een dagelijkse show (min weekends) en voor het vinden van relevante onderwerpen om elke keer weer te bespreken. Aangezien deze podcast wordt geassocieerd met CBS, krijg je betrouwbare experts en het laatste nieuws, maar ze kunnen ten prooi vallen aan het bespreken van dezelfde onderwerpen als elke andere fantasy-voetbalpodcast.

Leukste podcast met goed advies: eten. Slaap. Fantasie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Origineel rapnummer aan het begin van afleveringen.

  • Vriendelijke gastheren die zich als je vrienden voelen.

Wat we niet leuk vinden

  • Opent voor elke aflevering met een advertentie.
  • Taal kan hard zijn.

Als de titel van deze podcast klinkt als je dagelijkse leven, dan is dit de show voor jou. Deze jongens houden net zoveel van fantasievoetbal als jij. Bovendien zijn het echte mensen die leuk zijn om naar te luisteren, in plaats van getrainde omroepen die net als iedereen klinken. Met die authenticiteit komt echter wat nonchalant vloeken, wat misschien niet voor alle doelgroepen geschikt is.

Vette. Slaap. Fantasie. is een leuke podcast die nog steeds in de kern komt met advies dat je nodig hebt om te winnen, en ze zijn bereid onderwerpen te behandelen die anderen misschien niet hebben.

Meest gerichte analyse: Yahoo Fantasy Football Forecast

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Uniek advies en invalshoeken.
  • Toegang tot enkele van de beste NFL- en fantasy-experts in de journalistiek.

Wat we niet leuk vinden

Productiekwaliteit kan variëren.

Yahoo was een van de eersten die online fantasievoetbal aanbood, en de kans is groot dat je in ten minste één competitie zit die zijn platform gebruikt. De Yahoo Fantasy Football Forecast maakt gebruik van die jarenlange ervaring met de beste experts en uniek advies met een zeer kleine hoeveelheid rommel. De show heeft de neiging om de onderwerpen en analyses die je wilt horen goed te begrijpen, terwijl het vriendelijk en onderhoudend blijft.

Beste voor zware statistieken: FantasyPros Podcast

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldige experts met jarenlange ervaring.
  • Casual, leuk formaat maar gefocust en nuttig.

Wat we niet leuk vinden

Gaat te veel in statistieken voor casual spelers.

FantasyPros is een van de beste fantasiesportwebsites die er bestaat, en niet zonder reden. Het biedt enkele van de beste en meest robuuste analyses van de vele fantasiewebsites die er zijn. De gastheren hebben jarenlange ervaring en die expertise komt in elke aflevering naar voren. Terwijl je luistert, klik je rond op de website voor aanvullende tips die je zeker zullen helpen de tocht en het seizoen te verpletteren.

Beste om te luisteren naar talent op hoog niveau: Fantasy Focus Football

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Consistente, eersteklas productiekwaliteit.
  • ESPN is een vertrouwde naam voor sport.

Wat we niet leuk vinden

Niet veel unieke onderwerpen.

De door ESPN geproduceerde Fantasy Focus Football-podcast biedt precies wat je zou verwachten van een ESPN-podcast: talent op hoog niveau, professionele productiekwaliteit en tonnen fantasie-inzichten.

Met ESPN weet je dat je toegang krijgt tot het laatste nieuws en betrouwbaar inzicht van enkele van de beste NFL-reporters in de branche. Maar ESPN moet ook zijn bredere publiek tevreden houden, wat betekent dat het in dezelfde debatten kan vallen waar iedereen over gaat zonder altijd een unieke analyse te bieden.

Aanbevolen: