De 8 beste toetsenbord-polssteunen van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste toetsenbord-polssteunen van 2022
De 8 beste toetsenbord-polssteunen van 2022
Anonim

Polssteunen voor toetsenborden zijn vaak niet gewaardeerde, vergeten accessoires, maar een goed kussen en de juiste ondersteuning van een polssteun kunnen de sleutel zijn om ongemak en langdurige problemen te voorkomen die kunnen voortvloeien uit vele uren op het toetsenbord.

Met een product dat zo eenvoudig is als een polssteun, kan het gemakkelijk zijn om aan te nemen dat elk soort het werk zal doen. Een polssteun die voor de ene gebruiker geweldig aanvoelt, werkt mogelijk niet voor de andere. Misschien geeft u er de voorkeur aan een gemaakt met ondersteunend traagschuim boven een zachtere gel. Misschien voel je je beter met een compact, onopvallend ontwerp in plaats van een groter, comfortabeler ontwerp.

Hier zijn onze keuzes voor de beste toetsenbordpolssteunen voor verschillende behoeften en voorkeuren.

Beste algemeen: Gimars Memory Foam Set

Image
Image

Met een sterke combinatie van kwaliteit en waarde, is het geen grote verrassing dat de ergonomische toetsenbordpolssteun van Gimars een populaire keuze is. Het is lang genoeg om mooi te combineren met elk toetsenbord of laptop van volledig formaat en lang genoeg om je handen op een natuurlijke, comfortabele hoogte te houden.

Het geheugenschuimmateriaal biedt voldoende kussen en ondersteuning voor je polsen en keert langzaam terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer je je handen optilt. Aan de onderkant zorgt een getextureerd antislip-gelmateriaal ervoor dat de polssteun niet verschuift op uw bureau, met kleine ronde stickers om hem nog beter te beveiligen.

Toevoegen aan de waarde van het product is de bijpassende polssteun voor de muis die wordt geleverd. Gemaakt van hetzelfde zachte, ademende materiaal, het is een ander waardevol accessoire als je een muis op je computer gebruikt.

Materiaal: Traagschuim | No-Slip: Ja | Afmetingen: 17x3,4x1 inch

Beste budget: Yolanda Keyboard-polssteunset

Image
Image

Als je je huis- of kantooropstelling met een beperkt budget wilt upgraden, biedt de Yolanda-polssteunset je veel accessoires voor je geld. Naast de polssteun van het toetsenbord krijg je ook een kleinere steun om te gebruiken met je muis en een muismat om je muis en werkoppervlak te beschermen.

De polssteun van het toetsenbord zelf doet ook niet veel af aan de kwaliteit. Het is gemaakt van lichtgewicht traagschuim dat zacht aanvoelt op de polsen en helpt om de juiste positie te behouden tijdens het typen. Alle drie de delen van de set liggen plat zonder op te krullen, met antisliprubber op de basis om te voorkomen dat ze verschuiven terwijl je ze gebruikt.

Hoewel duurzaamheidsproblemen na een bepaalde tijd een probleem kunnen zijn, zullen de meeste mensen er volop gebruik van maken tegen minimale kosten.

Materiaal: Traagschuim | No-Slip: Ja | Afmetingen: 17x3,3x1 inch

Beste ontwerp: Kensington Duo Gel-toetsenbordpolssteun

Image
Image

De meeste polssteunen voor toetsenborden hebben een eenvoudig, ingetogen ontwerp, maar de Kensington Duo Gel Keyboard-polssteun springt al snel in het oog. Het is gemaakt met twee slank gebogen secties - een zwart, de andere in blauw, rood of grijs naar keuze. De glans van het gelmateriaal aan de binnenkant zorgt ervoor dat het nog meer opv alt.

Aan de praktische kant creëert het gesplitste ontwerp een ventilatiekanaal langs het midden van het product, dat dient om je handen droog en koel te houden terwijl je typt. Het belangrijkste is dat voor een polssteun het gelkussenmateriaal uitstekende ondersteuning biedt voor uw polsen, en zijn vorm beter behoudt dan alternatieven met geheugenschuim die na verloop van tijd kunnen afvlakken. Dankzij een plastic oppervlak dat je gemakkelijker kunt afvegen dan stoffen bekleding, is het ook gemakkelijker schoon te maken.

Materiaal: Gel | No-Slip: Ja | Afmetingen: 19x3,7x1 inch

Beste voor laptops: AQUUES WavePads

Image
Image

Zowat elke polssteun op het toetsenbord kan werken met een laptop door deze voor de machine te plaatsen. AQUUES Solutions heeft de WavePads echter specifiek voor laptops ontworpen. Ze bestaan uit twee vierkanten geheugenschuim met een hoge dichtheid die aan weerszijden van het trackpad gaan en ondersteuning en comfort bieden waar uw polsen van nature vallen wanneer u typt op het toetsenbord van uw laptop.

Anti-klevende oppervlakken op de basis van de WavePads helpen ze op hun plaats te houden (hoewel je misschien wat wegglijdt). Zonder kleefstoffen laten deze polssteunen geen residu achter op je laptop. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst of opgepakt om mee te nemen, en je kunt de meegeleverde elegante metalen clip gebruiken om ze netjes te dragen tijdens het reizen. Het draagbare, veelzijdige karakter van de WavePads maakt ze ook geweldige polssteunen voor elk extern toetsenbord of elke muis, niet alleen voor laptops.

Materiaal: Traagschuim | No-Slip: Ja | Afmetingen: 3,5x3,5x0,625 inch (x2)

Beste voor op kantoor: JEDIA-toetsenbordpolssteun

Image
Image

JEDIA's bescheiden maar effectieve toetsenbord-polssteun is geweldig voor de meeste werkplekken. Het is gemaakt van hoogwaardig traagschuim bedekt met gladde chinlon (een soort nylon) stof. Het biedt ondersteuning en comfort dat naar de stevigere kant leunt. Deze polssteun is ook smaller en ongeveer de helft van de hoogte van het typische product op de markt, waardoor hij ideaal is voor kleinere werkruimten waar de ruimte van groot belang is.

Andere kenmerken zijn onder meer een antislip siliconen basis die schuiven minimaliseert, samen met rijen "massagegaten" langs de bovenkant. Deze functie verbetert de ventilatie door lucht onder je polsen en handen te laten stromen.

De JEDIA-polssteunen hebben een groot formaat voor toetsenborden van volledige lengte. Je kunt ook een kortere lengte krijgen die goed past bij tenkeyless toetsenborden die geen speciaal numeriek toetsenblok hebben. Beide versies worden geleverd met een kleinere polssteun voor gebruik met een muis.

Materiaal: Traagschuim | No-Slip: Ja | Afmetingen: 17.24x2.68x0.59 inches

Beste voor gaming: HyperX-polssteun

Image
Image

PC-gaming stelt zijn eigen uitgebreide eisen aan gebruikers, en comfort en ergonomie tijdens het spelen van games op het toetsenbord kunnen net zo belangrijk zijn als tijdens het typen. Het merk HyperX, dat bekend staat om zijn gamingaccessoires, biedt een polssteun voor het toetsenbord die is ontworpen voor gamers.

Naast de zachte demping van traagschuim, bevat het ook een verkoelende gel die ervoor zorgt dat je handen niet te warm worden tijdens het spelen. Rafelbestendig stiksel rond de buitenranden verhoogt de duurzaamheid, terwijl antisliprubber aan de onderkant het op zijn plaats op uw bureau houdt.

Plus, terwijl gaming-specifieke uitrusting vaak wordt geleverd met flitsende esthetiek en premium prijskaartjes, heeft de HyperX-polssteun meer een minimalistisch ontwerp en een redelijke prijs. Deze eigenschappen maken het niet alleen een exclusief gamerproduct, maar ook een solide, universele keuze voor op kantoor of voor algemeen thuisgebruik.

Materiaal: Traagschuim + verkoelende gel | No-Slip: Ja | Afmetingen: 18x3,46x0,87 inch

Beste gel: 3M gelpolssteun voor toetsenborden

Image
Image

Polssteunen gemaakt van gelmateriaal zijn meestal zachter en koeler dan hun tegenhangers van traagschuim, en dit is het geval met 3M's Gel-polssteun voor toetsenborden. De gel voelt iets steviger aan dan veel andere gel-polssteunen en vindt een gulden middenweg tussen zachtheid en ondersteuning. Het stuitert snel terug in zijn oorspronkelijke vorm nadat je je handen hebt verwijderd, hoewel het niet goed standhoudt om de druk van je ellebogen te leiden.

Het heeft ook een mooie balans met zijn bekledingsmateriaal, dat de nadelen van plakkerig plastic en absorberende stof vermijdt. Het oppervlak is glad, satijnachtig en gemakkelijk schoon te vegen. Maatvoering is een ander aspect dat de 3M-polssteun goed doet. De lengte van 19 inch werkt met vrijwel elk toetsenbord, terwijl de smalle breedte en het lage profiel het gemakkelijk maken om zelfs op krappe bureauruimtes te passen.

Materiaal: Gel | No-Slip: Ja | Afmetingen: 19x1,9x0,60 inch

Beste voor mechanische toetsenborden: Glorious Gaming houten polssteun

Image
Image

De meeste moderne toetsenborden zijn membraantoetsenborden met platte toetsen die minimale beweging of voelbare feedback onder je vingers bieden. Degenen die liever typen met meer responsieve, "klikbare" fysieke toetsen, kunnen in plaats daarvan kiezen voor een mechanisch toetsenbord. De aparte type-ervaring vereist misschien een bepaalde polssteun, en dat is waar de houten polssteun van Glorious Gaming kan schitteren.

Het materiaal van wit essenhout is niet zo zacht als schuim of gel en zal niet voor iedereen geschikt zijn, maar het biedt nog steeds de ergonomische positionering en het comfort dat polssteunen bieden, vooral voor mechanische toetsenborden. Een beschermende coating houdt het bovenoppervlak glad en bestand tegen zweet, en rubberen pads eronder voorkomen wegglijden.

De houten steunen van Glorious Gaming zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, ontworpen om op toetsenborden van volledige grootte te passen, naast kleinere tenkeyless-modellen (zonder numeriek toetsenblok) en zelfs kleinere compacte formaten. Er is zelfs een formaat dat bedoeld is voor gebruik met een muis.

Materiaal: Wit essen hardhout | No-Slip: Ja | Afmetingen: 17,5x4x0,75 inch

Hoewel veel verschillende soorten polssteunen voor toetsenborden voor verschillende voorkeuren kunnen werken, biedt de Gimars Memory Foam Set (bekijk bij Amazon) veel kwaliteit en ergonomie voor een goede prijs. Als u de voorkeur geeft aan gelmateriaal, heeft de Kensington Duo Gel Keyboard-polssteun (bekijk bij Amazon) een opvallend tweekleurig ontwerp dat past bij de ondersteuning en het comfort dat het biedt.

Waar u op moet letten bij een polssteun voor het toetsenbord

Materiaal

Polssteunmateriaal bepa alt hoe comfortabel het aanvoelt, de hoeveelheid ondersteuning die het biedt en hoe het je polsen positioneert - allemaal afhankelijk van je voorkeuren. Veel producten gebruiken een zachte vulling van traagschuim bedekt met stof. Anderen gebruiken een koeler, zachter gelmateriaal op een glad oppervlak zoals plastic. Meer zelden vindt u polssteunen met lederen oppervlakken of gemaakt van hardhout. Het komt vaak neer op het uitproberen van een product en kijken hoe het voor jou voelt.

Grootte en vorm

Omdat een polssteun je lichaam in een bepaalde positie moet leiden, zijn de grootte en vorm belangrijk op functioneel niveau. Een plattere polssteun kan uw handen op precies de juiste hoogte voor uw toetsenbord plaatsen, of u hebt misschien een grotere nodig om uw polsen hoger te houden. Als u een compact toetsenbord gebruikt of een toetsenbord zonder tenkey zonder volledig numeriek toetsenblok, wilt u misschien een kortere polssteun die dichter bij dat formaat past. De meeste toetsenbordpolssteunen werken ook voor laptops, maar sommige zijn speciaal ontworpen als een paar vierkante kussentjes die direct op het oppervlak van uw laptop kunnen worden geplaatst.

Duurzaamheid

Het is misschien moeilijk om de duurzaamheid van een polssteun te meten of hoe lang hij meegaat, maar over het algemeen betaal je meer voor constructie en materialen van hogere kwaliteit. Schuim kan afvlakken of vervormen, en gelkussens kunnen doorboord worden. Sommige buitenoppervlakken zijn gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden dan andere, en sommige hebben hoezen met versterkt stiksel. Houten polssteunen zijn zo duurzaam als ze kunnen, ten koste van zachtheid.

FAQ

    Is een toetsenbord-polssteun nodig?

    Hoewel iedereen een toetsenbord zonder toetsenbord kan gebruiken, bieden polssteunen veel comfort en welzijnsvoordelen, vooral voor mensen die langdurig computergames typen of spelen. Als u uw handen te hoog of te laag houdt, naast de repetitieve bewegingen, kan dit leiden tot vermoeidheid, polsbelasting en problemen zoals het carpa altunnelsyndroom. Polssteunen helpen uw polsen te ondersteunen en ze in een meer natuurlijke positie te houden om deze zorgen te voorkomen.

    Hoe maak ik de polssteun van mijn toetsenbord schoon?

    Polssteunen kunnen vuil, olie en andere vlekken verzamelen, maar gelukkig hebben de meeste gemakkelijk te reinigen bekledingen of oppervlakken. Gelpads met een plastic of soortgelijke gladde buitenkant zijn het eenvoudigst af te vegen met een vochtige doek of spons. Polssteunen van schuim hebben de neiging om hoezen van stof te gebruiken, die mogelijk wat stofzuigen of een beetje afwasmiddel nodig hebben, afhankelijk van de mate van vuil of vlekken. Over het algemeen moet je wasmachines en vaatwassers vermijden, omdat ze het product meestal verpesten.

    Moet ik een gel- of schuimtoetsenbordpolssteun kiezen?

    Het is een kwestie van voorkeur. Polssteunen van traagschuim komen vaker voor - ze bieden een zachte vulling die zich enigszins naar de vorm van uw pols vormt, maar ze kunnen na verloop van tijd meer afgeplat blijven. Gelpolssteunen zijn zacht, stuiteren snel terug in vorm en helpen je handen koel te houden. Sommige gebruikers houden echter niet van de plastic oppervlakken waarmee ze gewoonlijk worden geleverd, en scherpe voorwerpen kunnen de gel doorboren en aantasten. Als deze veelvoorkomende soorten niet voor u werken, zijn er ook alternatieve materialen zoals leer en hout beschikbaar.

Over onze vertrouwde experts

Anton Galang is een Lifewire-schrijver en recensent die in 2007 voor het eerst begon met het behandelen van technische hardware, gadgets, games en accessoires. Hij overwoog meer dan 20 opties voor toetsenbordpolssteunen voor deze lijst, rekening houdend met gebruikersrecensies, materialen en ontwerp, maatvoering en algehele waarde. Het afdekken van een breed scala aan polssteunen en toepassingen was een prioriteit voor de uiteindelijke keuze.

Aanbevolen: