Opera ondersteunt nu alle-emoji-webadressen

Opera ondersteunt nu alle-emoji-webadressen
Opera ondersteunt nu alle-emoji-webadressen
Anonim

Opera (de andere, andere webbrowser) is de zelfverklaarde eerste browser in de geschiedenis geworden die webnavigatie mogelijk maakt met alleen emoji's.

Dit is mogelijk door een onlangs aangekondigde samenwerking met Yat, een bedrijf dat gebruikers kan voorzien van hun eigen persoonlijke reeks emoji's om als een soort ID te fungeren. De team-up maakt het mogelijk om een rangschikking van emoji's in te voeren om naar een Yat-pagina te navigeren, die vervolgens kan doorverwijzen naar andere websites.

Image
Image

Volgens de aankondiging kunnen gebruikers (bedrijven, merken, enz.) een gepersonaliseerde reeks emoji's opzetten, die vervolgens een Yat-pagina zullen maken. Van daaruit kan de pagina worden aangepast om te fungeren als een portfolio, bio-pagina, enzovoort, of om te leiden naar een andere URL, die effectief werkt als een all-emoji- alternatief. Een prominent voorbeeld is de pagina van rapper Lil Wayne die mensen naar zijn platenlabel verwijst.

De nieuwe emoji-functionaliteit in Opera biedt ook andere voordelen, met Yat-webadressen die de ".y.at" uit de URL kunnen verwijderen. Het zal ook ingesloten emoji's op webpagina's toestaan om rechtstreeks te linken naar de bijbehorende Yat-pagina.

Image
Image

"Deze integratie is een bewijs van de voortdurende innovatie van Opera op het gebied van webbrowsers", zegt Naveen Jain, medeoprichter en CEO van Yat, in het persbericht. "We zijn verheugd om met hen samen te werken om URL's gebruiksvriendelijker en expressiever te maken en tegelijkertijd yat-makers meer zichtbaarheid op internet te geven."

Emoji-integratie voor Opera zou nu beschikbaar moeten zijn voor alle Opera-gebruikers. Je moet een Yat-pagina instellen om je emoji-URL te maken, maar bestaande emoji-links werken hoe dan ook in de browser.

Aanbevolen: