Pixelmator Pro ondersteunt nu macOS Monterey en snelkoppelingen

Pixelmator Pro ondersteunt nu macOS Monterey en snelkoppelingen
Pixelmator Pro ondersteunt nu macOS Monterey en snelkoppelingen
Anonim

Pixelmator's nieuwste update bevat ondersteuning voor macOS Monterey en apparaten met de M1 Pro en M1 Max siliciumchips, en voegt functies toe voor de Shortcuts-app.

Volgens de update-opmerkingen bevat Pixelmator's 2.2 Carmel-update ondersteuning voor het nieuw uitgebrachte besturingssysteem van Apple. Maar daar houdt de update niet op, want hij is ook bedoeld om gebruik te maken van de nieuwe M1 Pro- en M1 Max-siliciumchips voor betere prestaties. Maar optimalisatie voor nieuwere hardware is niet alle 2.2 update-adressen.

Image
Image

De nieuwe Carmel-update wordt geleverd met een lange lijst met andere toevoegingen, waaronder 28 verschillende acties die je kunt gebruiken met de Shortcuts-app. Met deze acties kunt u de resolutie verhogen, vooraf ingestelde kleuraanpassingen toepassen, bijsnijden tot een specifieke beeldverhouding en meer. Pixelmator Pro bevat ook enkele voorbeeldsnelkoppelingen om u een idee te geven van hoe u ze op uw systeem kunt gebruiken.

Image
Image

Bovendien voegt versie 2.2 ook een gesplitste vergelijkingsweergave toe om het gemakkelijker te maken om te zien hoe uw bewerkingen de originele afbeelding hebben veranderd. U kunt ook portretmaskers gebruiken om lagen en effecten aan uw FaceTime-foto's toe te voegen. Compatibiliteit met. PHOTO-bestanden geïmporteerd uit de iPad Pixelmator Photo-app is ook inbegrepen.

De 2.2 Carmel-update is nu gratis beschikbaar voor alle Pixelmator Pro-bezitters. Als je Pixelmator Pro nog niet hebt, kun je een gratis proefperiode van 15 dagen downloaden of kopen in de App Store voor $ 39,99.

Aanbevolen: