Een overzicht van Pinterest-apps voor mobiele telefoons

Inhoudsopgave:

Een overzicht van Pinterest-apps voor mobiele telefoons
Een overzicht van Pinterest-apps voor mobiele telefoons
Anonim

Pinterest biedt ontwikkelaars geen robuust ontwikkelingsplatform van derden. Toch biedt het bedrijf wel officiële mobiele apps voor zowel Android- als Apple iOS-apparaten. Er zijn drie officiële mobiele apps voor het netwerk voor het delen van afbeeldingen.

Image
Image

iPhone Pinterest-app

Met de speciale iPhone-app kun je alles doen wat je zou doen op de Pinterest-website op je iPhone. Je hebt toegang tot je Pinterest-account als je een geregistreerde gebruiker bent of door afbeeldingen bladeren als je dat niet bent.

Afbeeldingen worden groot genoeg weergegeven om ze te kunnen zien.

Bovendien is de iPhone-versie mooi gefocust. De app toont vijf knoppen aan de onderkant van het scherm, pictogrammen voor Volgen, Verkennen, Camera, Activiteit en Profiel:

  • Volgen laat je bladeren door recente pins van mensen die je volgt.
  • Explore toont verschillende themacategorieën waar je doorheen kunt bladeren.
  • Camera stelt je in staat een foto te maken en vast te pinnen met je telefoon.
  • Activiteit toont hetzelfde overzicht als weergegeven in de linkerzijbalk van de website.
  • Profile toont je profielpagina, met een samenvatting van je aantal volgers, mensen die borden hebben gevolgd, pinnen en vind-ik-leuks. Klik op elk om door de borden, pins en profielen van andere mensen te bladeren.

Twee gelikte aanrakingen kunnen vastgezette afbeeldingen van Pinterest.com opslaan op je iPhone-camerarol en de mogelijkheid om foto's te maken met je iPhone-camera en ze op te slaan op je borden op Pinterest.com.

Pinterest iPad-app

De Pinterest iPad-app is gebundeld met de officiële iPhone-app, maar biedt een ander ontwerp en verschillen in functionaliteit. De iPad-app maakt gebruik van het iPad-aanraakscherm, zodat u naar de zijkant kunt vegen en een lijst met beschikbare categorieën kunt bekijken.

De iPad-app heeft een ingebouwde webbrowser en een geïntegreerde pin-it-knop om afbeeldingen op je Pinterest-borden te pinnen. Gebruikers hebben echter geklaagd over het ontbreken van tabbladen in de browser.

Al met al is het een fatsoenlijke app, ook al staat het geen geavanceerde bewerking voor borden toe en voelt het soms een beetje onstabiel aan.

Pinterest Android-app

De Pinterest-applicatie voor Android-apparaten heeft overwegend positieve recensies van gebruikers gewonnen. Het maakt het pinnen snel en eenvoudig en dekt de meeste essentiële functies die beschikbaar zijn op de website pinterest.com redelijk goed.

De app biedt toegang tot het Volgende-tabblad vanuit je homefeed, stelt ideeën voor van de meest recent betrokken borden en maakt het gemakkelijk om je borden en individuele pinnen te vinden.

Andere iPad-opties

Als je een iPad hebt en de officiële Pinterest-app niet wilt installeren, gebruik dan de ingebouwde Safari-browser en voeg de Pin It-bookmarklet toe aan de bladwijzerbalk.

Aanbevolen: