36-maandcontracten worden de nieuwe norm voor Verizon

36-maandcontracten worden de nieuwe norm voor Verizon
36-maandcontracten worden de nieuwe norm voor Verizon
Anonim

Het is officieel: Verizon vervangt de kortere contractopties van 24 en 30 maanden door een enkel contract van 36 maanden, dat van toepassing is op alle items die een Device Payment Plan (DPP) bieden.

Zoals aanvankelijk gemeld door droidlife, lijkt Verizon de duur van zijn DPP-contract te verlengen tot 36 maanden (drie jaar) en verwijdert het de optie voor contracten van 24 en 30 maanden. Verizon heeft dit nieuws sindsdien aan Lifewire bevestigd in een e-mail, waarin staat dat "de betalingsplannen voor apparaten van 36 maanden de enige contractoptie zullen zijn in de toekomst."

Image
Image

Op de vraag waarom Verizon besloot de contractopties van 24 en 30 maanden te schrappen en alleen een abonnement van 36 maanden aan te bieden, kreeg Lifewire te horen dat "Verizon's apparaatbetalingsplan voor 36 maanden het voor klanten gemakkelijker dan ooit maakt om hun handen op de nieuwste en beste smartphones en tablets met 0% APR."

Aangezien beide vorige contractopties ook een APR van 0% (jaarlijks percentage) boden, is het nog steeds onduidelijk hoe deze wijziging iets gemakkelijker maakt voor klanten, aangezien ze hun apparaat vroeg moeten afbetalen om eerder dan 36 jaar te upgraden maanden of draag de betaling door het volledige contract van 36 maanden.

Image
Image

Volgens Verizon heeft het bijgewerkte contract van 36 maanden geen invloed op contracten die momenteel in uitvoering zijn, maar is het van toepassing op nieuwe contracten (d.w.z. als u upgradet, een nieuw apparaat koopt, enz.). Abonnees hebben ook alleen de mogelijkheid om het apparaat vervroegd af te betalen als een enkele betaling, niet door elke maand een extra bedrag op het apparaat te betalen.

Alle nieuwe contractovereenkomsten die na 3 februari 2022 worden gemaakt, zijn onderworpen aan de nieuwe contractperiode van drie jaar.

Volgens Verizon kunnen iPhone-gebruikers nog steeds upgraden naar een nieuw apparaat voordat het contract van 36 maanden afloopt, als ze binnen de eerste 30 dagen 50 procent van hun uitstaande saldo betalen. Net als voorheen zullen Android-klanten hun apparaten volledig moeten afbetalen voordat ze kunnen upgraden.

Correctie 2/7/22: de laatste alinea toegevoegd om het upgradebeleid van Verizon weer te geven toen de informatie binnenkwam na de eerste publicatie.

Aanbevolen: