Pixel 6 Magic Eraser crasht naar verluidt de foto-app

Pixel 6 Magic Eraser crasht naar verluidt de foto-app
Pixel 6 Magic Eraser crasht naar verluidt de foto-app
Anonim

De Magic Eraser-functie van de Google Pixel 6, waarmee je mensen of objecten van foto's kunt verwijderen, lijkt een systeembrekende bug te hebben ontvangen in de nieuwste update van de Google Foto's-app.

Een groot aantal Pixel 6-gebruikers op verschillende sociale-mediaplatforms, waaronder Reddit en Twitter, hebben gemeld dat toegang tot Magic Eraser ervoor zorgt dat de Google Foto's-app crasht, zoals gerapporteerd door The Verge en andere verkooppunten.

Image
Image

Het probleem heeft betrekking op Google Foto's versie 5.76.0.4125427310 en op het moment van schrijven lijkt er geen echte oplossing te zijn. De klantenservice van Google heeft gereageerd op klachten van gebruikers en heeft getroffen gebruikers gevraagd de stappen voor probleemoplossing op deze ondersteuningspagina te volgen.

Veel gebruikers op sociale media verklaarden echter dat het volgen van de voorgestelde stappen het probleem niet oploste. Dit kan erop wijzen dat er een software-update binnenkomt om het probleem op te lossen. In de tussentijd raden experts aan dat Magic Eraser-gebruikers waarschijnlijk automatische updates in de Google Foto's-app moeten uitschakelen.

The Magic Eraser is een handig stukje technologie dat veel op de markt is gebracht in het promotiemateriaal en advertenties van Pixel 6, maar het was niet zonder problemen.

In november 2021 verwijderde een software-update de Magic Eraser van Pixel 6-telefoons, hoewel het niet lang duurde voordat Google een oplossing uitbracht.

Aanbevolen: