Apple zou naar verluidt een later betalen-service plannen

Apple zou naar verluidt een later betalen-service plannen
Apple zou naar verluidt een later betalen-service plannen
Anonim

Apple overweegt een "koop nu, betaal later"-service voor Apple Pay, waarmee gebruikers een aankoop in maandelijkse termijnen kunnen betalen in plaats van alles vooraf te betalen.

Bloomberg We alth meldt dat de service, intern "Apple Pay Later" genoemd, Apple Card-partner Goldman Sachs zal gebruiken als geldschieter voor het voorgestelde afbetalingsplan. Vanaf nu wordt verwacht dat de service Apple Pay-gebruikers de mogelijkheid biedt om overuren te betalen op het verkooppunt. Ze hebben de keuze om eens in de twee weken in totaal vier betalingen te doen zonder rente of meer betalingen over meerdere maanden met rente.

Image
Image

Het lijkt erop dat de service beschikbaar zal zijn voor aankopen in winkels en online winkels die Apple Pay accepteren, waarbij gebruikers een van hun creditcards kunnen selecteren om betalingen te doen.

Hoewel er momenteel geen informatie is over de rentetarieven voor langetermijnbetalingen, wordt die rente alleen toegepast op langetermijnplannen. Gebruikers zullen ook in staat zijn om hun saldo vroegtijdig af te betalen als ze de middelen of de wens hebben om dit te doen.

Volgens Bloomberg We alth moeten gebruikers deze Apple Pay Later-service aanvragen via de Wallet-app van hun iPhone. Er is geen kredietcontrole vereist, maar aanvragers moeten een kopie van hun lokale identiteitsbewijs overleggen als onderdeel van het proces.

Image
Image

Het is ook niet gekoppeld aan de Apple Credit Card, dus potentiële gebruikers hoeven zich er niet voor aan te melden om in aanmerking te komen.

Het is vermeldenswaard dat, aangezien Apple Pay Later zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt, veel van deze functies kunnen worden gewijzigd of volledig worden verwijderd voordat deze beschikbaar worden.

Aanbevolen: