Niet-vermelde apps kunnen nu worden gedistribueerd naar de Apple App Store

Niet-vermelde apps kunnen nu worden gedistribueerd naar de Apple App Store
Niet-vermelde apps kunnen nu worden gedistribueerd naar de Apple App Store
Anonim

Niet-vermelde apps verschijnen niet in de App Store en zijn niet doorzoekbaar, maar Apple gelooft dat ze een handige manier zullen zijn om iets te verspreiden onder een veel gerichter gebruikersbestand.

Volgens Apple zou niet-vermelde app-distributie handig zijn voor het delen van apps die worden gebruikt voor onderzoeksstudies, personeelsbronnen en meer. Kortom, elke situatie waarin u het bereik van een app wilt beperken tot zeer specifieke personen of een kleine groep mensen. Het enige wat je hoeft te doen is ze de link van de app te geven, die kan worden gebruikt in de App Store, Apple Business Manager of School Manager.

Image
Image

Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een niet-vermelde link voor hun app, moeten deze rechtstreeks bij Apple aanvragen. Eenmaal goedgekeurd, en zodra een link is verstrekt, is het enige dat nodig is om de link te delen met de beoogde mensen. Als de app al in de App Store staat, gebruikt hij nog steeds dezelfde link - hij verschijnt alleen niet meer in lijsten of in zoekopdrachten.

Apple waarschuwt dat iedereen met de link (bedoeld of niet) de app kan vinden, dus het kan nodig zijn om extra methoden toe te voegen om ongewenste downloads te voorkomen. Dit kan van alles zijn, van het zorgvuldig bewaken van de link tot het vereisen van aanmelding om de app te gebruiken, maar Apple zelf biedt geen extra opties.

Als je om wat voor reden dan ook een app hebt die je verborgen wilt houden, maar die nog steeds beschikbaar is voor een heel specifiek publiek, kun je nu een link bij Apple aanvragen. De optie voor niet-vermelde app-link is beschikbaar voor alle regio's die de Apple App Store ondersteunen.

Aanbevolen: