De beste 7 wekker-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De beste 7 wekker-apps van 2022
De beste 7 wekker-apps van 2022
Anonim

Vergeet de verouderde wekkers van weleer. Nu kunt u kiezen uit een scala aan hi-tech wekker-apps voor uw Android- en iOS-smartphone. Met klokken met uitdagingen om je uit bed te krijgen, geavanceerde slaapcyclus-tracking en rustgevende Tibetaanse komgeluiden - hier is een overzicht van de beste wekker-apps voor 2022.

Beste allround wekker-app: wekker voor mij

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Alarm werkt zelfs als de app niet actief is
  • Trillen, fade-in en snooze alarmopties

Wat we niet leuk vinden

Advertenties op gratis versie

Op zoek naar een klok die zowel flexibel als gratis is? Zoek dan niet verder dan Alarm Clock for Me. Deze populaire app is compatibel met zowel Android als iOS en zit boordevol functies. Om te beginnen biedt het een keuze uit alarmgeluiden, witte ruis om te slapen, een slaaptimer en onbeperkte alarmen. Zeer aanpasbaar, u kunt kiezen uit verschillende thema's, de klokinstellingen wijzigen en een weersvoorspelling toevoegen. Je kunt ook verschillende manieren selecteren om het alarm uit te schakelen, zoals het schudden van je telefoon of het maken van een rekenprobleem.

Download voor:

Beste wekker-app voor Android: slaap als Android

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt Pebble, Wear, Galaxy Gear, Garmin en Mi Band

  • Zachte natuurgeluidsalarmen (vogels, walvissen, enz.)

Wat we niet leuk vinden

Advertenties op gratis versie

Sleep as Android is een hooggewaardeerde twee-in-een app voor "slaapcyclus en slim alarm" voor Android-gebruikers. Het is niet alleen een veelzijdige wekker, de app "bestudeert" en analyseert uw slaappatronen met behulp van een contactloos, contactloos ultrasoon slaapvolgsysteem van sonar. De app houdt je slaapduur, tekorten, percentage diepe slaap en onregelmatigheden zoals snurken bij. De app werkt met Samsung He alth en is compatibel met Spotify en Play Music voor radio- en muziekwekkers. In tegenstelling tot andere apps geeft Sleep as Android je meer inzicht in je slaapcyclus, zodat je een betere nachtrust krijgt.

Beste wekker-app voor iOS: wekker HD

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt met Apple Watch (volledige watchOS 2-ondersteuning)

  • Slaaptimer met muziek om je te helpen in slaap te vallen

Wat we niet leuk vinden

Advertenties op gratis versie

Deze multifunctionele app is meer dan alleen een wekker. Met Alarm Clock HD kun je onbeperkt alarmen instellen, je favoriete iTunes-muziek selecteren als je alarm, in slaap vallen met een sleeptimer, het weer bekijken en de laatste tweets en nieuws volgen (betaalde versie). De standaardinterface is een aantrekkelijk neongroen dat in elke kleur kan worden gewijzigd en u kunt informatie weergeven zoals de datum, het batterijniveau, het weer en meer. Het is een veelzijdige, zeer aanpasbare wekker die ook dienst doet als zaklamp wanneer je hem schudt.

Beste wekker-app voor zware slapers: Alarmy

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Extra luide beltonen voor zware slapers
  • Verschillende "missies" afhankelijk van uw behoeften (bijv. schudden, wiskundige problemen, foto's, scannen van streepjescodes)

Wat we niet leuk vinden

Advertenties op gratis versie

Als je 's ochtends moeilijk uit bed kunt rollen, kan Alarmy je helpen op te staan en te stralen. Deze best beoordeelde klok-app voor Android en iOS onderscheidt zich als de 'meest irritante alarm-app ter wereld'. Wat Alarmy anders (en zo vervelend) maakt, is dat je verschillende taken moet uitvoeren voordat je het alarm kunt uitschakelen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het alarm uit te schakelen door het te schudden, een wiskundig probleem op te lossen of door een foto te maken van een geregistreerde locatie in uw huis. Hoewel het niet voor iedereen een alarm is, kan het nuttig zijn voor mensen die langer op de snooze-knop drukken dan zou moeten.

Download voor:

Beste voor app-tracking slaappatronen: slaapcyclus

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Aanpasbaar wekvenster (nul tot 90 minuten)
  • Gedetailleerde slaapstatistieken en dagelijkse slaapgrafieken

Wat we niet leuk vinden

Veel duurder dan andere wekker-apps

Wilt u uw slaapcycli beter begrijpen? Sleep cycle is een intelligente, prachtig ontworpen app die je zachtjes wakker maakt en een gedetailleerde analyse geeft van je nachtelijke gewoonten. De gepatenteerde geluidstechnologie van Sleep Cycle (ook bekend als accelerometer) verzamelt uw slaapstatistieken en maakt dagelijkse slaapgrafieken. Hiermee kunt u een geschiedenis van uw slaapgegevens in de loop van de tijd bijhouden. Met deze informatie kun je je slaapgewoonten aanpassen en je slaapdoelen bereiken.

Download voor:

Beste zachte wekker-app: progressieve wekker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Functies voor verminderd batterijverbruik
  • "Sure wake" met optioneel luid back-upgeluid

Wat we niet leuk vinden

Momenteel niet beschikbaar op Android

Ben je een lichte slaper of een hooggevoelig type? Dan ben je misschien dol op Progressive Alarm Clock. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de Progressive Alarm Clock-app je geleidelijk in het waakbewustzijn brengen door het geluid van Tibetaanse klankschalen langzaam te verhogen. Met Progressive Alarm Clock kun je kiezen uit zes kommen van verschillende grootte, die elk verschillende niveaus van bas, hoge tonen en boventonen produceren. De app verdubbelt ook een meditatietimer, waardoor het de ideale metgezel is voor zowel slaap als algemeen welzijn.

Beste wekker-app voor op reis: de wereldklok

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt met iCloud-synchronisatie
  • Startschermwidgets voor het weergeven van meerdere tijdzones

Wat we niet leuk vinden

Sommigen vinden de interface misschien druk

World Clock by timeanddate.com is een aantrekkelijke en zeer informatieve app die is ontworpen met reizigers in gedachten. Terwijl u over de wereld reist, detecteert World Clock automatisch uw huidige tijd en berekent het de zomertijd en GMT-offsets voor u. Met Wereldklok weet je altijd hoe laat het is, waar je ook bent.

Aanbevolen: