HeimVision Sunrise-wekker A80S Review: basislichttherapie

Inhoudsopgave:

HeimVision Sunrise-wekker A80S Review: basislichttherapie
HeimVision Sunrise-wekker A80S Review: basislichttherapie
Anonim

Bottom Line

De HeimVision Sunrise Alarm Clock A80S is een competent apparaat dat eenvoudig kan worden geïntegreerd in uw smart home-ecosysteem. Helaas is het teleurstellend door zijn gebrek aan veelzijdigheid en slechte geluidskwaliteit.

HeimVision Sunrise-wekker A80S

Image
Image

We hebben de HeimVision Sunrise Alarm Clock A80S gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Net als de beste wekkers voor lichttherapie, is de HeimVision Sunrise-wekker A80S een apparaat dat beweert de pijn van het leven van de 21e eeuw te verlichten door het gemakkelijker te maken om in slaap te vallen en minder schokkend om wakker te worden. Kan het de prestaties leveren om zulke hoge doelen te bereiken?

Image
Image

Ontwerp: in de vorm van de zonsopgang

De HeimVision Sunrise-wekker A80S past vorm en functie aan met zijn grote, schijfvormige toren. het is aantrekkelijk op een ietwat futuristische manier en zou niet misstaan in een sciencefictionfilm. Het is gebouwd volgens een redelijke kwaliteitsstandaard, hoewel de plastic behuizing iets delicaat aanvoelt, en je zou het niet per ongeluk willen laten vallen.

Controls zijn gerangschikt rond de buitenrand van de schijf en zijn redelijk intuïtief. Ik waardeerde dat ze verhoogd en voelbaar zijn, waardoor het apparaat gemakkelijker kan worden stilgezet als je wakker wordt. Toch had ik liever grotere, meer voor de hand liggende en aparte knoppen gehad voor snooze en alarm uit.

Voeding wordt geleverd via USB en er wordt een wandstroomadapter meegeleverd. De klok kan ook een apparaat opladen via een USB-uitgang en er is een ingebouwde radioantenne. Ik hou vooral van de manier waarop de A80S kabels en poorten uit het zicht verbergt, zodat het van voren lijkt op één glad, futuristisch oppervlak.

Bottom Line

Ik had geen problemen om de HeimVision A80S aan de gang te krijgen. Je moet de handleiding raadplegen wanneer je de A80S voor het eerst instelt, maar het is geenszins een ingewikkeld apparaat. Het wordt nog minder gedoe als je begint met het verbinden van de klok via Wi-Fi met je telefoon. Als je de Smart Life-app al gebruikt om je andere smarthome-apparaten te beheren, is het nog eenvoudiger.

Belangrijkste kenmerken: licht en geluid

Wakker worden met het geschal van een traditionele wekker kan een onaangename ervaring zijn. Langzaam wakker worden met een warm ochtendlicht en rustgevende geluiden is een veel aangenamere manier om je dag te beginnen. De A80S probeert die ideale ochtend na te bootsen, zelfs als je opstaat ruim voordat de zon boven de horizon komt. De standaard zonsopgangkleur is echt heel mooi, en hoewel de audio-effecten beter zouden kunnen zijn, is de algehele ervaring superieur aan een typisch alarm. U kunt ook dutje-timers of slaaptimers instellen, waarbij de klok u in slaap helpt te wiegen.

Software: een verbonden huis

De HeimVision A80S gebruikt de Smart Life-app voor afstandsbediening, wat handig is omdat de app als hub kan worden gebruikt om een breed scala aan slimme apparaten te bedienen. Bovendien kan de klok worden verbonden met Amazon Alexa of Google Home voor een nog meer gestroomlijnde smart home-ervaring.

Image
Image

Bottom Line

Misschien is de grootste zwakte van de HeimVision A80S de geluidskwaliteit, wat een echt probleem is wanneer een belangrijk verkoopargument van het apparaat geluidstherapie is. Het is op geen enkele manier verschrikkelijk, maar het is zeker niet in staat om realistische rustgevende natuurgeluiden te produceren. Dit heeft ook invloed op de ervaring van het luisteren naar de radio via de A80S, en is waarschijnlijk de reden waarom de mogelijkheid om het als een Bluetooth-luidspreker te gebruiken niet aanwezig is.

Connectiviteit: basis wifi

De HeimVision maakt verbinding met uw Wi-Fi-thuisnetwerk, maar heeft geen Bluetooth-connectiviteit. Het werkt naadloos en vloeiend en ik heb nooit verbindingsproblemen ondervonden tijdens het gebruik ervan. Mijn enige klacht over het ontbreken van Bluetooth is dat om het draadloos te bedienen, je een wifi-netwerk moet hebben om de klok mee te verbinden. Dit zal een probleem zijn als je de klok wilt gebruiken in bijvoorbeeld een afgelegen cabine, of als je gewoon geen draadloze router in huis hebt.

Bottom Line

De HeimVision Sunrise-wekker A80S vraagt iets te veel, gezien de beperkingen van zijn functies. Het wordt enigszins gecompenseerd door de slimme thuisintegratie, en als dat een belangrijke functie voor je is, dan is het misschien zijn adviesprijs van $ 47 waard. Als u echter niet hebt geïnvesteerd in een smart home-ecosysteem, zijn er concurrerende producten die aanzienlijk meer waar voor uw geld bieden.

HeimVision Sunrise-wekker A80S Vs. iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine

De HeimVision A80S wordt geconfronteerd met serieuze concurrentie van de iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine. De Zenergy biedt een veel superieure geluidskwaliteit, die zelfs zo goed is dat hij kan fungeren als een opmerkelijk capabele Bluetooth-luidspreker. Bovendien biedt de Zenergy aanpasbare verlichting en over het algemeen een betere bouwkwaliteit. De enige reden om de HeimVision A80S te verkiezen boven de Zenergy is dat de A80S smart home-integratie omvat. Als dat geen belangrijke functie is, dan wint de Zenergy zonder twijfel.

Een competente wekker voor licht-/geluidstherapie met smart home-compatibiliteit

De HeimVision Sunrise Alarm Clock A80S is in veel opzichten een zeer aantrekkelijk en handig apparaat. Helaas is de slechte geluidskwaliteit ernstig contraproductief voor de mogelijkheden voor geluidstherapie, en er zijn betere klokken beschikbaar voor een vergelijkbare prijs. De compatibiliteit met smart home kan echter een winnende functie zijn voor mensen met een bestaand ecosysteem van verbonden apparaten.

Specs

  • Productnaam Sunrise Alarm Clock A80S
  • Product Merk HeimVision
  • Prijs $47,00
  • Productafmetingen 6 x 3 x 6 inch.
  • Kleur Geel
  • Ondersteunde spraakassistenten Amazon Alexa, Google Home
  • Verbindingsopties Wi-Fi

Aanbevolen: