Hoe iTunes-nummers af te spelen in Winamp

Inhoudsopgave:

Hoe iTunes-nummers af te spelen in Winamp
Hoe iTunes-nummers af te spelen in Winamp
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Bestand > Voeg media toe aan bibliotheek > Deze pc >Music > iTunes Media > Music en selecteer vervolgens Add.
  • Je kunt dit proces ook gebruiken om audioboeken, podcasts en andere iTunes-media te importeren.
  • Apple Music-nummers worden momenteel niet geïmporteerd in Winamp.

In dit artikel leert u hoe u uw iTunes-bibliotheek in Winamp kunt importeren om naar muziek te luisteren op een Windows-computer. Instructies zijn van toepassing op Winamp 5.8 en eerder.

iTunes-nummers afspelen in Winamp

Windows heeft een versie van iTunes voor zijn computers, maar om wat voor reden dan ook, heb je misschien liever een ander programma om af te spelen. Zo verplaatst u uw bestaande iTunes-bibliotheek naar Winamp.

  1. Zorg ervoor dat u de meest recente versie van Winamp gebruikt. Ga naar de Winamp-website om de nieuwste versie te downloaden.
  2. Wanneer Winamp wordt geopend, kan het u automatisch vragen om muziek uit iTunes te importeren. Als dit niet het geval is, ga dan naar File > Voeg media toe aan bibliotheek.

    Image
    Image
  3. Als je al weet waar je muziekbestanden zijn (of als je een aangepaste map gebruikt), navigeer dan ernaar in het geopende venster. Kies anders de map This PC.

    Image
    Image
  4. Selecteer Muziek.

    Image
    Image
  5. Open iTunes Media.

    Image
    Image
  6. Deze map bevat alle items die je mogelijk hebt gedownload met iTunes, en ze hebben elk een submap in dit gebied (bijvoorbeeld Muziek, Podcasts, Audioboeken). Selecteer Muziek.

    Image
    Image
  7. Selecteer Toevoegen.

    Als je specifieke artiesten, albums of nummers wilt kiezen, kun je ze afzonderlijk markeren vanuit hun submappen.

    Image
    Image
  8. De nummers uit uw muziekmap verschijnen in Winamp en u kunt ze vanaf daar afspelen.

Apple Music-nummers afspelen in Winamp

Om je Apple Music-bibliotheek naar Winamp te brengen, heb je wat meer moeite dankzij het beheer van digitale rechten dat Apple gebruikt voor zijn nummers. Toekomstige versies van Winamp kunnen goed werken met Apple Music, maar tot die tijd moet je het houden bij degene die je hebt. Sommige sites bieden converters aan om de DRM te verwijderen en u eenvoudig uw Apple Music-bibliotheek naar Winamp te laten verplaatsen, maar u moet alleen software downloaden van bronnen die u vertrouwt.

Aanbevolen: