Herinneringen op iPhone verwijderen

Inhoudsopgave:

Herinneringen op iPhone verwijderen
Herinneringen op iPhone verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Open de Herinneringen-app. Tik en schuif met uw vinger naar links op de herinnering die u wilt verwijderen; selecteer het Delete icoon wanneer het verschijnt.
  • Een hele herinneringslijst verwijderen: Open de lijst, tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Lijst verwijderen.
  • Verwijder voltooide taken: Open de Herinneringen-app en selecteer Alle > tik op Wissen naast het aantal voltooide taken > selecteer een datumbereik.

Het artikel leert je hoe je individuele herinneringen, een lijst met herinneringen en voltooide herinneringen kunt verwijderen in de Herinneringen-app in iOS 15.

Hoe verwijder ik permanent herinneringen op de iPhone?

De Herinneringen-app op iOS 15 is een handig hulpmiddel voor het maken van een takenlijst of het bijhouden van dingen die je niet wilt vergeten, maar af en toe moet je het opruimen, zodat het niet wordt te omvangrijk, of je hebt misschien een herinnering gemaakt die je later niet nodig hebt. Hoe dan ook, het verwijderen van herinneringen vereist slechts een paar stappen.

Volg deze instructies om een enkele herinnering permanent te verwijderen.

  1. Open de Herinnering-app.
  2. Selecteer de lijst met de herinnering die u wilt verwijderen.
  3. Tik op de herinnering die je wilt verwijderen, houd deze ingedrukt en schuif deze iets naar links. Dit zou een menu met opties moeten openen.
  4. Tik op Verwijderen.

    Als je de herinnering vasthoudt die je wilt verwijderen, kun je deze ook naar links schuiven, waarna deze automatisch wordt verwijderd.

    Image
    Image

Herinnering app-instellingen

Naast de optie Verwijderen vindt u ook opties voor Details en Vlag.

  • Details: Als u op Details tikt, wordt een bewerkingsscherm geopend waarmee u notities of een URL kunt toevoegen, de datum en tijd kunt wijzigen waarop de taak moet worden uitgevoerd, tags, een locatie, een show kunt toevoegen de herinnering wanneer u met iemand een bericht stuurt, markeer de herinnering, voeg een prioriteit toe, wijzig de lijst waaraan de herinnering is toegewezen of voeg subtaken of afbeeldingen toe aan de herinnering. Als u wijzigingen aanbrengt op dit scherm, tik dan op Gereed als u klaar bent om uw wijzigingen op te slaan.
  • Flag: Deze optie voegt een vlag toe aan je herinnering om je eraan te herinneren. Het voegt de herinnering ook automatisch toe aan de lijst met gemarkeerde herinneringen.

Hoe verwijder ik alle herinneringen?

Het verwijderen van alle herinneringen kan verschillende dingen betekenen. Mogelijk probeert u alle herinneringen in een specifieke lijst te verwijderen, of probeert u mogelijk alle voltooide herinneringen te verwijderen. Elk heeft iets andere stappen om te volbrengen.

Hoe alle herinneringen te verwijderen, maar de lijst te behouden

Je hebt twee opties als je alle actieve herinneringen in een specifieke lijst wilt verwijderen, maar de lijst niet wilt verwijderen. U kunt afzonderlijk tikken en vasthouden en vervolgens elke herinnering naar links schuiven om deze te verwijderen. Het is een langzaam proces. Er kan echter een snellere manier zijn, maar deze is enigszins beperkt.

  1. Open de Herinneringen-app en selecteer een van de vier vooraf gedefinieerde herinneringscategorieën. Ze omvatten:

    • Vandaag
    • Gepland
    • Alle
    • Gemarkeerd
  2. Tik vervolgens op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op Herinneringen selecteren.

    Image
    Image
  4. Tik op de herinneringen die je wilt verwijderen. Dit zal een vinkje toevoegen aan de herinnering.
  5. Als je klaar bent met het selecteren van herinneringen, tik je op het prullenbakpictogram.
  6. Tik vervolgens op Verwijder herinnering(en) om te bevestigen en te verwijderen.

    Image
    Image

Een hele herinneringslijst verwijderen

Als je het niet erg vindt om de hele herinneringslijst te verwijderen, kun je ook deze methode gebruiken.

  1. Open Herinneringen.
  2. Open de lijst die je wilt verwijderen.
  3. Tik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.

    Image
    Image
  4. Tik op Lijst verwijderen.
  5. Tik vervolgens nogmaals op Lijst verwijderen om te bevestigen dat u de lijst wilt verwijderen, en deze wordt volledig verwijderd.

    Als je een nieuwe lijst wilt maken, hoef je alleen maar Herinneringen te openen en op Lijst toevoegen onderaan het scherm te tikken.

    Image
    Image

Een alternatieve manier om een volledige lijst met taken te verwijderen, is door te tikken en vast te houden en vervolgens de lijsttitel naar links te schuiven om de lijstopties te openen. Daar ziet u een informatiepictogram en een prullenbakpictogram. Tik op het prullenbakpictogram om de hele lijst te verwijderen.

Hoe alle voltooide herinneringen te verwijderen

Als je je actieve herinneringen wilt behouden, maar alle herinneringen wilt verwijderen die je hebt voltooid, zijn dit de stappen die je voor dat proces zou volgen.

  1. Om alle voltooide taken van al je lijsten te wissen, open je de Herinneringen-app en selecteer je Alle.
  2. Tik in de lijst die verschijnt, naast het aantal voltooide taken, op Wissen.
  3. Er verschijnt een menu met opties. Kies het tijdstip vanaf wanneer u uw voltooide taken wilt wissen. Uw opties omvatten:

    • Ouder dan een maand
    • Ouder dan 6 maanden
    • Ouder dan een jaar
    • Alles voltooid
  4. Klik op het bevestigingsbericht dat verschijnt en de herinneringen die u hebt geselecteerd, worden voltooid.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe stel ik herinneringen in op een iPhone?

    Als u herinneringen op een iPhone wilt instellen, opent u de app Herinneringen en selecteert u Nieuwe herinneringVoer een titel in voor de herinnering en typ eventuele notities. Datum- en tijdinformatie toevoegen; selecteer optioneel Details om instellingen voor datum, tijd en locatie te kiezen. Selecteer Toevoegen om de herinnering op te slaan.

    Hoe deel ik herinneringen op een iPhone?

    Je kunt herinneringslijsten delen met specifieke mensen. Open eerst de herinneringslijst en tik op Bewerken om items te herschikken of te verwijderen. Als u de herinneringslijst wilt delen, selecteert u Mensen toevoegen, kiest u hoe u de lijst wilt delen en selecteert u vervolgens uw ontvangers. Je kunt je herinneringen ook synchroniseren met al je mobiele iOS-apparaten.

    Hoe synchroniseer ik herinneringen op iPhone en Mac?

    Je herinneringen zouden automatisch moeten worden gesynchroniseerd op je Mac- en iOS-apparaten. Als ze niet synchroniseren, zorg er dan voor dat elk apparaat de nieuwste iOS of macOS gebruikt. Controleer ook uw internetverbinding, zorg ervoor dat de datum- en tijdinstellingen allemaal correct zijn, controleer of u op alle apparaten met dezelfde Apple ID bent ingelogd,

Aanbevolen: