Abonnementen bekijken op een iPhone

Inhoudsopgave:

Abonnementen bekijken op een iPhone
Abonnementen bekijken op een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Om je abonnementen te vinden, ga naar Instellingen > tik op je profielpictogram > Abonnementen.
  • Een alternatieve manier om abonnementen te vinden is door naar Settings > Your Profile > Media & Purchases te gaan> Account bekijken > Abonnementen.
  • Je kunt zien wanneer je abonnement wordt verlengd, instellingen aanpassen of een abonnement opzeggen op de pagina Abonnementen.

Dit artikel bevat instructies voor het vinden en beheren van abonnementen op je iPhone met behulp van de app Instellingen.

Hoe zoek je abonnementen op iPhone op?

Als je je hebt geabonneerd op een app, game of zelfs een publicatie of iets anders met je iPhone, moet je misschien weten waar je je abonnementsgegevens kunt bekijken. Het duurt slechts een paar tikken om bij de informatie te komen die je moet weten op de iPhone.

  1. Open je Instellingen app.
  2. Tik op je profielpictogram bovenaan de pagina Instellingen.
  3. Selecteer Abonnementen.

    Een alternatieve route naar dezelfde informatie is om naar Settings > Your Profile > Media & Purchases te gaan > Account bekijken > Abonnementen.

  4. Het kan een paar seconden duren voordat je Abonnementen pagina verschijnt. Zodra dit het geval is, moet u mogelijk naar beneden scrollen langs de instellingenopties om uw actieve (en verlopen) abonnementen te vinden.

    Image
    Image

Op de pagina Abonnementen zijn er een paar opties die je misschien handig vindt:

  • Nieuwe abonnementen delen: hiermee kunt u automatisch nieuwe abonnementen delen met andere leden van uw Apple-huishouden.
  • Renewal Receipts: Als u deze optie inschakelt, zorgt u ervoor dat u elke keer dat een abonnement automatisch wordt verlengd een e-mail ontvangt.

Als je niet elke keer dat je abonnement wordt verlengd een nieuwe e-mail wilt ontvangen, kun je altijd je bonnen bekijken door naar Instellingen > Je profiel te gaan > Media & aankopen > Account bekijken > Aankoopgeschiedenis.

Je kunt ook op het pictogram voor elk abonnement tikken om een pagina te openen met betalingsopties voor maandelijkse en jaarlijkse abonnementen. Het geeft ook alle aanvullende informatie die u mogelijk over het abonnement moet weten, inclusief een schakelaar om het abonnement met uw gezin te delen als u ervoor kiest om het per app te doen in plaats van alle abonnementen met het gezin te delen.

Er is ook een lijst met abonnementen die je hebt opgezegd of hebt laten verlopen, dus als er iets is waarop je je opnieuw wilt abonneren, is het gemakkelijk te vinden.

Hoe annuleert u abonnementen op de iPhone?

Om een abonnement op de iPhone op te zeggen, ga je naar de hierboven beschreven locatie en selecteer je het abonnement dat je wilt opzeggen. Je vindt de annuleringsoptie daar met de andere hierboven genoemde informatie.

FAQ

    Hoe stop ik een maandelijks abonnement voor een app op een iPhone?

    Als je een maandelijks abonnement wilt stopzetten, kun je automatische verlenging op je iPhone uitschakelen om te voorkomen dat de app wordt verlengd. Open Instellingen, tik op uw naam en tik vervolgens op Media en aankopen Tik op Bekijken Account > Abonnementen Tik op het abonnement en schakel vervolgens uit Auto-Renewal

    Hoe zeg ik een Apple Music-abonnement op mijn iPhone op?

    Als u een Apple Music-abonnement wilt annuleren, start u Instellingen en gaat u naar uw naam > AbonnementenTik op Muziek > Abonnement opzeggen Je kunt je muziekabonnement ook opzeggen door online naar Apple Music te gaan en je accountpictogram te selecteren > Instellingen > Abonnementen > Beheer > Abonnement opzeggen

    Hoe zeg ik een Hulu-abonnement op mijn iPhone op?

    Als je via Hulu wordt gefactureerd, raadt Hulu aan om te annuleren door in te loggen op je Hulu-account in een webbrowser. Selecteer vervolgens onder Uw abonnement Annuleren Volg de aanwijzingen om het annuleringsproces te voltooien. Als u echter via Apple wordt gefactureerd, annuleert u het Hulu-abonnement net als elk ander abonnement op uw iOS-apparaat: Ga naar Instellingen > uw naam > Abonnementen, selecteer Hulu en tik vervolgens op Abonnement opzeggen

Aanbevolen: