Hoe u Zoom kunt bijwerken op uw bureaublad (Windows of Mac)

Inhoudsopgave:

Hoe u Zoom kunt bijwerken op uw bureaublad (Windows of Mac)
Hoe u Zoom kunt bijwerken op uw bureaublad (Windows of Mac)
Anonim

Wat te weten

  • Open de Zoom-toepassing op uw desktop-pc en log in zoals vereist.
  • Selecteer uw gebruikerspictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Controleren op updates.
  • Stel daarna een geautomatiseerd updateschema in.

Deze handleiding leidt je door de stappen om Zoom bij te werken op je bureaublad, of je nu een Mac, Windows-pc of Linux-systeem gebruikt.

Bottom Line

Er zijn twee manieren om Zoom bij te werken: handmatig en automatisch. We behandelen beide opties in de onderstaande stappen.

Hoe update ik Zoom handmatig?

Zoom zou een automatisch updateschema moeten hebben, maar als dat niet het geval is, kun je Zoom handmatig bijwerken door de volgende stappen te volgen.

De onderstaande schermafbeeldingen zijn van een pc met Windows 10, maar het proces voor het updaten van Zoom is ook identiek op macOS en Linux.

  1. Open de Zoom-desktopclient en log indien nodig in.

    Image
    Image
  2. Selecteer op het startscherm van de Zoom-desktoptoepassing uw gebruikersnaampictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Controleren op updates in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. Als er een update beschikbaar is, moet deze automatisch worden gedownload. Bevestig desgevraagd dat u het wilt installeren.

    Image
    Image

Wanneer de update is toegepast, heb je de mogelijkheid om een frequentie voor automatische updates te selecteren of deze helemaal uit te schakelen. Als u een handmatige update niet opnieuw wilt uitvoeren, overweeg dan om deze zo in te stellen dat deze zonder tussenkomst wordt bijgewerkt.

Bottom Line

Zoom kan updaten zonder verdere input van jou. Voer deze ene keer een handmatige update uit en vertel Zoom wanneer u de optie krijgt om in de toekomst automatisch te updaten.

Hoe weet ik of ik de nieuwste versie van Zoom heb?

De snelste manier om te controleren of je de laatste update voor Zoom hebt, is door te controleren op een update. Als er een is om te downloaden, hebt u niet de nieuwste versie. Als dat niet het geval is, hebt u wel de nieuwste versie.

FAQ

    Hoe update ik de Zoom mobiele app?

    Update Android-apps vanuit de Google Play Store. Update iPhone-apps vanuit de App Store.

    Hoe update ik Zoom op mijn Chromebook?

    Installeer Zoom op uw Chromebook vanuit de Chrome Web Store om de nieuwste versie te krijgen. Update Zoom automatisch op Chromebook door uw apparaat opnieuw op te starten.

    Waarom werkt Zoom niet na een update?

    Het kan zijn dat je na een update je camera of je microfoon op Zoom moet repareren. Controleer of Zoom niet werkt om te zien of je meer moet doen om problemen op te lossen.

Aanbevolen: