Hoe het op te lossen als Yahoo Mail geen e-mails ontvangt

Inhoudsopgave:

Hoe het op te lossen als Yahoo Mail geen e-mails ontvangt
Hoe het op te lossen als Yahoo Mail geen e-mails ontvangt
Anonim

Of u nu een belangrijke e-mail lijkt te missen waarnaar u op zoek was of helemaal geen berichten ontvangt, het kan een groot probleem zijn als uw Yahoo Mail-inbox niet meer werkt zoals het hoort. Uw account kan op elk moment en om verschillende redenen geen e-mails meer ontvangen. Hier zijn enkele dingen die u moet proberen wanneer Yahoo Mail geen e-mails ontvangt.

Image
Image

Oorzaken van Yahoo Mail Delivery Problemen

Afhankelijk van hoe het probleem zich voordoet, kunnen verschillende dingen Yahoo Mail ten val brengen. Over het algemeen zijn de belangrijkste oorzaken echter:

  • Accountproblemen
  • Systeemonderbrekingen
  • Gebruikersfout

Sommige van deze oorzaken hebben directe oplossingen, terwijl voor andere je misschien moet wachten tot het systeem zichzelf oplost.

Yahoo Mail houdt je niet ingelogd om je account te beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Hoe het op te lossen als Yahoo Mail geen e-mails ontvangt

Deze oplossingen zouden van toepassing moeten zijn op alle versies van Yahoo Mail die op het web of op mobiele apparaten draaien.

  1. Controleer uw spammap. Yahoo's automatische bulk-mailfilter zorgt ervoor dat ongewenste e-mails niet in je inbox terechtkomen, maar maakt af en toe fouten. U moet de spammap controleren om te zien of de e-mail(s) die u verwacht daar per ongeluk terecht zijn gekomen.

    Als je e-mails die geen spam zijn in de bulkmap aantreft, zorg er dan voor dat je de afzenders op een veilige lijst zet om er zeker van te zijn dat hun berichten in de toekomst goed doorkomen.

  2. Bekijk je filters. Yahoo Mail bevat een functie waarmee u automatisch berichten kunt sorteren zodra ze binnenkomen. Het is een handige functie, maar net als bij spam is het mogelijk dat een filter dat u instelt, e-mails oppikt die u niet wilt.

    Voordat je al je mappen doorzoekt, controleer je het gedeelte Filters in je Yahoo Mail-instellingen. Als je dit doet, kun je de regels die je hebt ingesteld identificeren en verfijnen als er problemen zijn. Je kunt ook je filters controleren om te zien welke mappen ze gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen.

  3. Zoek naar een "Reply-to"-adres. Met een functie van Yahoo Mail kunt u een ander e-mailadres opgeven waarop uw ontvangers kunnen antwoorden. Als je er een instelt, komen hun antwoorden niet in je Yahoo-inbox, zelfs niet als je ze vanaf dat account hebt verzonden. Controleer het gedeelte Mailboxen van uw instellingen om er zeker van te zijn dat al uw berichten gaan waar u ze wilt hebben.

    Als je een actief antwoordadres hebt, controleer dat account dan op ontbrekende e-mails.

  4. Controleer je lijst met geblokkeerde adressen. Het is mogelijk dat een van de redenen waarom u geen e-mails van een bepaalde ontvanger ontvangt, is dat u hun adres hebt geblokkeerd, al dan niet opzettelijk. Ga naar het gedeelte Beveiliging en privacy van uw instellingen om te controleren op geblokkeerde e-mails.

    Yahoo Mail rangschikt geblokkeerde e-mailadressen alfabetisch.

  5. Stuur jezelf een e-mail. Zelfs als u toegang heeft tot uw Yahoo Mail-account, betekent dit niet dat de service correct werkt. Een manier om te zien of het bezorgsysteem werkt, is door een e-mail naar uw account te sturen en te kijken of deze de inbox bereikt.

    Als er iets mis is met het platform, ontvang je mogelijk een bericht met een specifieke foutcode die je kunt opzoeken om een beter idee te krijgen van wat er aan de hand is.

  6. Log uit en weer in. Als je de mobiele Yahoo Mail-app op Android of iPhone gebruikt, kan de verbinding tussen de app en je account worden verbroken. Uitloggen en weer inloggen kan helpen om de link opnieuw tot stand te brengen.

    Zelfs als u Yahoo op het web gebruikt, kan deze techniek nog steeds nuttig zijn.

  7. Reset je browser. Het is mogelijk dat de gegevens en cookies die u tijdens het browsen hebt verzameld, van invloed kunnen zijn op het gedrag van websites, waaronder Yahoo. Probeer gewoon eerst te sluiten en opnieuw op te starten, en als het nog steeds niet werkt, kunt u Chrome eenvoudig opnieuw instellen of Safari herstellen.
  8. Probeer een ander Yahoo Mail-platform. Als u bijvoorbeeld geen e-mails op de website ontvangt, probeer deze dan te openen via de speciale e-mailclient van uw telefoon of de officiële Yahoo Mail-app.

    Je kunt ook proberen een andere webbrowser te gebruiken.

  9. Zorg dat alles up-to-date is. Yahoo Mail wordt achter de schermen bijgewerkt, zodat u niet per se weet wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Sommige wijzigingen kunnen betekenen dat het platform niet werkt op de huidige versie van de browser of app die u hebt geïnstalleerd, dus u moet controleren op updates en kijken of dat het probleem helpt.

  10. Neem contact op met Yahoo. Als geen van deze oplossingen werkt, moet u contact opnemen met Yahoo-ondersteuning zodat een vertegenwoordiger u door aanvullende stappen voor probleemoplossing kan leiden.

FAQ

    Hoe verwijder ik mijn Yahoo e-mailaccount?

    Ga naar de Yahoo Mijn account verwijderen-pagina en voer uw gebruikersnaam in. Volg de aanwijzingen om uw Yahoo-account te deactiveren.

    Hoe herstel ik mijn Yahoo-e-mailwachtwoord zonder een telefoonnummer of alternatief e-mailadres?

    U moet contact opnemen met een Yahoo-specialist om u te helpen bij het herstellen van uw Yahoo-e-mailwachtwoord. Doe dit door Wachtwoord vergeten te selecteren en kies hoe u uw account wilt verifiëren. Een specialist zal contact met u opnemen met verdere instructies.

Aanbevolen: