Roku voegt live tv-zone toe aan navigatiemenu

Roku voegt live tv-zone toe aan navigatiemenu
Roku voegt live tv-zone toe aan navigatiemenu
Anonim

Roku breidt zijn live tv-platform uit met de nieuwe Live TV Zone voor gemakkelijke toegang tot de meer dan 200 livekanalen van de dienst.

Volgens Roku consolideert de Live TV Zone de Live TV-kanaalgids in een gemakkelijk te navigeren gids op het scherm. De nieuwe zone verschijnt in het navigatiemenu aan de linkerkant en omvat verschillende genres, waaronder sport, gezinscontent en zelfs kabel alternatieven zoals YouTube TV.

Image
Image

The Live TV Zone promoot Roku's live streaming-opties en de nieuwste evenementen in lokaal en nationaal nieuws, plus lopende sporten en films. U vindt ook recent bekeken inhoud onder deze nieuwe sectie.

Als je liever door de kanalen bladert, kun je met de Live TV Zone ook door de bovengenoemde 200 kanalen bladeren. Het is vergelijkbaar met hoe kabeldiensten werken; een groot aantal kanalen die laten zien wat er op dat moment wordt uitgezonden.

Image
Image

In een recent onderzoek dat Roku heeft uitgevoerd met de National Research Group, zegt het bedrijf dat 61 procent van zijn gebruikers zonder betaal-tv nog steeds graag meerdere keren per week naar live nieuws kijkt. In september 2021 heeft het bedrijf ondersteuning voor spraakopdrachten toegevoegd aan zijn Live TV Channel Guide als onderdeel van Roku OS 10.5

Aanbevolen: