OnePlus 10 Pro met Hasselblad-camera en ultragroothoeklens

OnePlus 10 Pro met Hasselblad-camera en ultragroothoeklens
OnePlus 10 Pro met Hasselblad-camera en ultragroothoeklens
Anonim

OnePlus heeft zojuist wat details gedeeld over hun aanstaande OnePlus 10 Pro-smartphone, en er is genoeg voor cameraliefhebbers om enthousiast van te worden.

Het bedrijf zet zijn samenwerking met een bekende camerafabrikant voort, aangezien de OnePlus 10 Pro een Hasselblad-camera van de tweede generatie heeft met veel toeters en bellen, volgens een tweet van het bedrijf.

Image
Image

De OnePlus 10-camera biedt een drievoudige camera aan de achterzijde en een 32-megapixel camera aan de voorkant, die een grote resolutie-bump biedt van de 16-megapixel selfie-camera van de 9 en 9 Pro, zoals gerapporteerd door The Verge.

De achterste camera's zullen ook een nieuwe ultragroothoeklens en -sensor bevatten, die een extreem gezichtsveld van 150 graden bieden, en een opnamemodus hebben genaamd RAW Plus, die lijkt op het ProRAW-formaat van Apple. Deze modus combineert de nauwkeurige details en bewerkingsmogelijkheden van het vastleggen van RAW-beelden met de beeldverbeterende voordelen van computationele fotografie.

Bovendien is er een nieuwe handmatige video-opnamemodus genaamd Filmmodus. Het biedt nauwkeurige regeling van sluitertijd, ISO-snelheid en kleurcorrectie na het vastleggen.

Afgezien van camera-upgrades, lijken de resterende specificaties op het punt met aanhoudende vlaggenschip-smartphonetrends, met een Snapdragon 8 Gen 1-chipset, een 120Hz-scherm en 50W draadloze oplaadmogelijkheden. Het basismodel heeft 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte en is verkrijgbaar in Volcanic Black en Emerald Forest, ook wel groen genoemd.

Het wordt gelanceerd op 11 januari in China, later dit jaar beschikbaar in de rest van de wereld.

Aanbevolen: