Ring Alarm voegt veiligheidsverhogende glasbreuksensor toe

Ring Alarm voegt veiligheidsverhogende glasbreuksensor toe
Ring Alarm voegt veiligheidsverhogende glasbreuksensor toe
Anonim

Het modulaire Ring Alarm-beveiligingssysteem is nog meer, uh, modulair geworden met een recente CES-aankondiging door het bedrijf.

Ring en moederbedrijf Amazon hebben zojuist de Ring Alarm Glass Break Sensor onthuld, zoals beschreven in een persbericht van het bedrijf. Dit accessoire voor de Ring Alarm- en Ring Alarm Pro-systemen maakt gebruik van nauwkeurig afgestelde sensoren om het geluid en de trillingen van brekend glas te detecteren, wat kan helpen potentiële dieven af te schrikken die proberen uw huis binnen te komen via een raam.

Image
Image

Zo werkt het. Eenmaal geplaatst, detecteert de sensor brekend glas tot op 7 meter afstand. Als het glasbreuk detecteert, stuurt het een melding naar de Ring-app van je telefoon, activeert het een oproep van de bewakingsafdeling van het bedrijf of klinkt er een sirene in je huis, afhankelijk van je app-instellingen en je specifieke abonnementstype.

Je kunt de sensor aan het plafond, een muur of zelfs meubels monteren, zolang deze maar in de buurt van een glas is.

Je kunt zoveel van deze sensoren kopen en installeren als je nodig hebt, allemaal gekoppeld aan hetzelfde Ring-account, passend bij het modulaire karakter van de service. De glasbreuksensor voegt zich bij de lijn van contactsensoren, bewegingsmelders, rook- en koolmonoxidemelders en overstromings- en vriessensoren van het bedrijf, die allemaal kunnen worden gecombineerd.

De Ring Glass Break Sensor wordt op 16 februari gelanceerd voor $40, maar je hebt ook een beveiligingssysteemhub en een serviceabonnement nodig.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: