Beste kredietbewakingsservices voor 2022

Inhoudsopgave:

Beste kredietbewakingsservices voor 2022
Beste kredietbewakingsservices voor 2022
Anonim

Kredietbewaking is een op abonnementen gebaseerde service die u waarschuwt voor mogelijke verdachte activiteiten online. Verdachte activiteit kan alles zijn dat verband houdt met uw identiteit, meestal inclusief uw naam en burgerservicenummer. Elke verdachte activiteit, met name wijzigingen in uw kredietrapport, kan erop wijzen dat er fraude of identiteitsdiefstal plaatsvindt.

De beste diensten voor kredietbewaking omvatten controle van kredietbureaus en een verzekering tegen identiteitsdiefstal om te helpen betalen voor experts en advocaten die nodig zijn om de zaken recht te zetten. Velen van hen hebben ook extra functies om identiteitsdiefstal te voorkomen. Al onze topselecties hebben gebruiksvriendelijke websites en bieden een mobiele app om uw identiteit veilig te houden.

  • Beste algemeen: LifeLock
  • Beste bescherming tegen identiteitsdiefstal: Zander
  • Beste gratis service: CreditWise door Capital One
  • Beste vanwege extra functies: IdentityForce
  • Beste voor gezinnen: IdentityWorks door Experian
  • Beste voor beveiligingsfuncties: IdentityGuard

Beste algemeen: LifeLock

Image
Image

Waarom we ervoor hebben gekozen: We kiezen voor LifeLock vanwege de verscheidenheid aan abonnementen, robuuste beveiligingsfuncties en gebruiksgemak. Ze bieden een gratis proefperiode, geld-terug-garantie en hebben een uitstekende reputatie vanwege hun uitstekende klantenservice.

LifeLock is een uitgebreide dienst voor identiteitsdiefstal en kredietbewaking. Symantec, opgericht in 2005, verwierf LifeLock in 2017 en veranderde de naam in NortonLifeLock in 2019. Sindsdien is het een leider geworden in de sector van identiteitsbescherming.

LifeLock biedt drie verschillende individuele abonnementsniveaus:

  • Standard: $7,50 per maand (voor het eerste jaar)
  • Voordeel: $ 14,99 per maand (voor het eerste jaar)
  • Ultimate Plus: $ 19,99 per maand (voor het eerste jaar)

Er zijn ook twee gezinsabonnementen; één voor twee volwassenen en één met twee volwassenen plus vijf kinderen. Het gezinsabonnement met alleen volwassenen is:

  • Standard: $ 12,49 per maand (voor het eerste jaar)
  • Voordeel: $23,99 per maand (voor het eerste jaar)
  • Ultimate Plus: $32,99 per maand (voor het eerste jaar)

Het gezinsabonnement met kinderen is als volgt geprijsd:

  • Standard: $ 18,49 per maand (voor het eerste jaar)
  • Voordeel: $ 29,99 per maand (voor het eerste jaar)
  • Ultimate Plus: $38,99 per maand (voor het eerste jaar)

LifeLock biedt een gratis proefperiode van 30 dagen voor alle maandelijkse abonnementen, evenals 25% korting op jaarabonnementen. De jaarabonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 60 dagen als u niet tevreden bent met de service.

Met alle abonnementsniveaus ontvangt u identiteits- en sofinummerwaarschuwingen, kredietbewaking bij Equifax, ten minste $ 25.000 aan terugbetaling van gestolen geld, ten minste $ 25.000 aan persoonlijke onkostenvergoeding en tot $ 1.000, 000 dekking voor advocaten en experts in geval van identiteitsdiefstal. Andere voordelen van elk abonnement zijn onder meer in de VS gevestigde specialisten op het gebied van identiteitsherstel, 24/7 live ondersteuning voor leden, bescherming tegen gestolen portemonnees, dark web-autorijden en meldingen van gegevensinbreuken.

Alleen het Ultimate Plus-plan controleert alle drie de kredietbureaus, terwijl de andere plannen alleen Equifax controleren. U kunt een volledige lijst met voordelen bekijken als u meer informatie wilt.

Beste bescherming tegen identiteitsdiefstal: Zander

Image
Image

Waarom we ervoor hebben gekozen: Zander Insurance ID Theft Solutions is een kosteneffectieve manier om te controleren op mogelijke identiteitsdiefstal.

Zander Identity Theft Solutions wordt aangeboden door de familie Zander Insurance, die al sinds de jaren 1920 actief is in de verzekeringsbranche. Zander identiteitsdiefstal heeft een team van gecertificeerde herstelspecialisten die klaar staan om diegenen te helpen die identiteitsdiefstal ervaren.

Hoewel geen enkel systeem 100% kan garanderen dat identiteitsdiefstal stopt, biedt Zander proactieve monitoring van uw persoonlijke gegevens. Zij zullen u waarschuwen als er wijzigingen of ongebruikelijke activiteiten zijn. Zander beschermt alle vormen van identiteitsdiefstal. Ze hebben betrekking op financiële, medische ID, belasting, strafrecht, sociale zekerheid, kinder-ID en arbeidsfraude. Deze waarschuwingen helpen u het risico te verkleinen dat u slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal.

Zander's abonnementen zijn vrij eenvoudig. U kunt het individuele abonnement kiezen voor $ 6,75 per maand of $ 75,00 per jaar voor slechts één persoon. Of u kunt het gezinsabonnement kiezen voor slechts $ 12,90 per maand of $ 145,00 per jaar en kiezen wie dekking heeft.

Het gezinsabonnement heeft dekkingsopties voor twee volwassenen, één volwassene en maximaal 10 personen ten laste, of twee volwassenen en maximaal 10 personen ten laste. Zander definieert personen ten laste als ofwel ongehuwde kinderen jonger dan 26 jaar die op het hoofdadres wonen of kinderen jonger dan 26 jaar die voltijds studeren.

Als je meer dan alleen jezelf wilt dekken, is het gezinsabonnement je beste keuze.

Beste gratis service: CreditWise door Capital One

Image
Image

Waarom we ervoor hebben gekozen: CreditWise van Capital One is een gratis service die bedoeld is om u te helpen uw inzicht in uw kredietscore te verbeteren en uw kredietinformatie te controleren. Iedereen kan zich aanmelden; er is geen relatie met Capital One nodig.

CreditWise van Capital One is een volledig gratis manier om uw kredietscore te controleren en identiteitsdiefstal te helpen voorkomen. U hoeft geen bestaande relatie met Capital One te hebben om van dit programma te profiteren, en u kunt zich snel aanmelden op hun website zonder een creditcardnummer in te voeren.

CreditWise van Capital One helpt u om u te informeren over de belangrijkste factoren die een negatieve of positieve invloed hebben op uw kredietscore. Het controleert de kredietbureaus van TransUnion en Experian en waarschuwt u voor elke gebruikelijke activiteit via e-mail of melding op de mobiele app, evenals uw burgerservicenummer voor nieuwe toepassingen of gebruik. CreditWise van Capital One scant ook het dark web om ervoor te zorgen dat uw burgerservicenummer of andere privégegevens niet te koop zijn.

Een unieke functie die CreditWise van Capital One biedt, is de Credit Simulator. Hiermee kunt u inschatten welk effect verschillende kredietscenario's zullen hebben op uw kredietscore. Bijvoorbeeld als u een grote betaling op een van uw kaarten wilt doen, een lening aanvraagt of uw rekeningen achterstallig laat worden. De kredietsimulator laat u de potentiële impact zien die elke actie zal hebben op uw kredietscore, zodat u betere financiële beslissingen kunt nemen.

Beste vanwege extra functies: IdentityForce

Image
Image

Waarom we ervoor hebben gekozen: IdentityForce begint met een gratis proefperiode van 30 dagen voordat u zich vastlegt op hun maandelijkse abonnementen. Ze bieden twee abonnementen, UltraSecure en UltraSecure+Credit, en beide abonnementen zijn beschikbaar voor zowel individuen als gezinnen.

IdentityForce, een merk van Sontiq, is een leider in digitale identiteitsbescherming en resolutie. Opgericht in 1989, hebben ze momenteel een succespercentage van 100% voor het herstel van gestolen identiteitsgerelateerde gebeurtenissen, en ze kunnen bogen op een ledentevredenheidspercentage van 95% met een 24/7 klantenservice met agenten die meerdere talen spreken.

Hoewel ze slechts twee abonnementen bieden, UltraSecure en UltraSecure+Credit, biedt IdentityForce veel functies, waaronder opt-out voor ongewenste e-mail, bewaking van rechtbankdossiers, dark web-gegevensanalyse en fraudebestrijding bij overleden familieleden. Bewaking van betaaldagleningen, monitoring van zedendelinquenten, waarschuwingen voor investeringsrekeningen, kredietbevriezing, hulp bij fraude met kredietrapporten, controle van mobiele aanvallen en monitoring bij alle drie de kredietbureaus zijn inbegrepen.

Een andere geweldige functie die IdentityForce biedt, is een speciaal telefoonnummer buiten kantooruren dat ze verstrekken aan hun leden die bevestigde slachtoffers zijn van identiteitsdiefstal. Dit nummer geeft leden toegang tot hun vakkundig opgeleide identiteitsherstelspecialisten om hen te helpen hun identiteit zo snel mogelijk te herstellen.

Prijzen variëren van $ 9,99 per maand tot $ 35,90 per maand voor alle abonnementen. U krijgt twee gratis maanden als u in één keer voor een jaar beta alt.

Beste voor gezinnen: IdentityWorks door Experian

Image
Image

Waarom we ervoor hebben gekozen: IdentityWorks by Experian biedt elk van hun meest populaire abonnementen voor gezinnen en prijzen ze op basis van het aantal volwassenen dat op het abonnement zou zitten.

IdentityWorks by Experian biedt twee gezinsabonnementen, waarbij u kunt kiezen uit één volwassene en maximaal 10 kinderen of twee volwassenen en 10 kinderen. Met flexibele abonnementen is het een verademing voor ouders om niet voor meer dekking te hoeven betalen dan ze nodig hebben.

De twee abonnementen, IdentityWorks Plus en Premium, variëren van $ 9,99 voor het individuele basisabonnement tot $ 29,99 voor het premiumabonnement voor gezinnen met twee volwassenen. Leden kunnen 17% besparen door jaarlijks te betalen voor hun abonnement. Het Plus-abonnement controleert alleen Experian, maar het Premium-abonnement omvat wel monitoring bij alle drie kredietbureaus.

IdentityWorks klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 20.00 uur. PT en zaterdag en zondag van 8 tot 17 uur. PT. IdentityWorks by Experian biedt naast andere functies dark web-surveillance, hulp bij verloren portemonnees en de mogelijkheid om uw Experian-tegoedbestand op beide abonnementen te vergrendelen en ontgrendelen.

Upgraden naar Premium geeft je ook waarschuwingen voor het register van zedendelinquenten, die je informeren als een zedendelinquent bij jou in de buurt komt wonen, en sociale netwerkmonitoring, die sociale media controleert op persoonlijke informatie.

Beste voor beveiligingsfuncties: IdentityGuard

Image
Image

Waarom we ervoor hebben gekozen: IdentityGuard biedt identiteitsdiefstal en kredietbewaking met de extra beveiligingsfunctie Safe Browsing, een hulpmiddel om online oplichting te voorkomen tijdens het bankieren, winkelen, of online rekeningen betalen op uw computer en uw smartphone.

IdentityGuard werd in 2005 opgericht door Intersections, Inc. en heeft zijn hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts. Tot op heden hebben ze meer dan 47 miljoen identiteiten beschermd. Ze hebben drie abonnementsniveaus: Waarde, Totaal en Ultra. Alleen de Total- en Ultra-lagen bieden kredietbewaking bij alle drie kredietbureaus en bieden maandelijkse updates van de kredietscore, terwijl het Waardeplan helemaal geen kredietbewaking biedt. De abonnementen variëren van $ 8,99 per maand tot $ 29,99 per maand, en IdentityGuard biedt 17% korting als u jaarlijks beta alt.

Een van de beste functies die IdentityGuard biedt, zijn hulpmiddelen voor veilig browsen. Deze tools kunnen op een computer en een smartphone worden gebruikt om extra veiligheid te bieden bij het online gebruiken van gevoelige informatie, zoals uw adres of creditcardnummer. Dit maakt het betalen van uw rekeningen, winkelen en online bankieren veel veiliger en voorkomt dat uw gegevens worden gehackt.

Ze bieden een in de VS gevestigd klantenserviceteam dat beperkte uren open is. Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 23:00 uur ET en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. ET. Ze zijn zondag gesloten. Met de waarschuwingen voor ongebruikelijke activiteit, geleverd via e-mail of app-meldingen, kunt u op 'niet herkend' klikken, waardoor IdentityGuard weet dat er actie op moet worden ondernomen.

Conclusie

Hoewel er geen kredietbewakingsservice is die 100% kan garanderen dat u niet het slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, kunnen ze u helpen verdachte activiteiten sneller op te sporen. Je hebt de ervaring en toewijding van een ondersteuningsteam achter je om je te helpen je identiteit te herstellen als er een diefstal plaatsvindt.

Het kiezen van de juiste kredietbewakingsservice voor u is een belangrijke stap om uw financiële toekomst veilig te stellen. Zorg er bij het kiezen van een kredietbewakingsservice voor dat u alle functies en kosten bekijkt, evenals hoe toegankelijk de klantenservice is en of er een mobiele app wordt aangeboden. Alle keuzes op onze lijst zijn goed, maar we hebben LifeLock gekozen als onze beste algemene keuze vanwege de prijzen, reputatie en kredietbewaking en aangeboden identiteitsdiefstalfuncties.

Op basis van uw behoeften, wilt u misschien een van de andere bedrijven kiezen. Houd er rekening mee dat de meeste abonnementen ten minste één kredietbewakingsservice dekken, behalve Zander, en de meeste abonnementen bieden 24/7 klantenservice per telefoon of chat, behalve IdentityWorks en IdentityGuard, die beperkte telefonische ondersteuningsuren hebben.

Aanbieders vergelijken

Bedrijf Waarom we het hebben gekozen Kosten per maand
LifeLock U krijgt bewezen bescherming tegen identiteitsdiefstal, uitstekende klantenservice en concurrerende tarieven voor een abonnement dat bij uw situatie past $7,50 tot $38,99
Zander Je krijgt uitstekende bescherming tegen identiteitsdiefstal voor een betaalbare prijs $6,75 tot $12,90
CreditWise door Capital One Je krijgt gratis kredietbewaking en een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van je kredietstatus Gratis
IdentityForce Je ontvangt een overvloed aan unieke functies voor een concurrerende prijs $9,99 tot $35,90
IdentityWorks door Experian Je ontvangt een gezinsabonnement dat past bij jouw unieke situatie, zodat je niet beta alt voor functies die je niet gebruikt $9,99 tot $29,99
IdentityGuard Je krijgt de beste beveiligingsfuncties om veilig online te winkelen, rekeningen te betalen en online te bankieren $8.99 tot $29.99

Veelgestelde vragen

Wat is kredietbewaking?

Kredietbewaking is een abonnementsservice die u waarschuwt voor ongebruikelijke activiteiten in uw kredietrapport en u op de hoogte stelt van mogelijke identiteitsbedreigingen. Veel bedrijven gaan verder dan het controleren van uw kredietrapporten, kijken op het dark web voor al uw persoonlijke informatie en rekeningnummers, controleren gerechtelijke dossiers, helpen bij verloren of gestolen portemonnees en bieden zelfs een identiteitsdiefstalverzekering om u terug te betalen voor gemaakte kosten tijdens het bestrijden van een diefstal.

Hoe werkt een kredietbewakingsservice?

Over het algemeen maken de meeste kredietbewakingsdiensten gebruik van AI (kunstmatige intelligentie) om internet, online gerechtelijke dossiers, online bankgegevens en het dark web te scannen om te zien of uw naam, burgerservicenummer of accountgegevens zich bevinden of wordt gebruikt waar het niet zou moeten zijn. Het monitoringsysteem waarschuwt u vervolgens en helpt u de kredietbewakingssoftware indien nodig actie te laten ondernemen tegen mogelijke bedreigingen.

Waarom zou ik een kredietbewakingsservice gebruiken?

Kredietbewakingsdiensten zouden idealiter door iedereen moeten worden gebruikt. Hoewel u uw kredietrapport kunt controleren op ongebruikelijke activiteiten, hebben de meeste mensen niet de tijd en middelen om elk stukje informatie bij te houden. Kredietbewakingsdiensten kunnen namens u deze voortdurende, consistente aandacht bieden.

Het kan u ook ten goede komen als u al het slachtoffer bent geweest van identiteitsdiefstal of als u een hoog risico loopt doordat uw burgerservicenummer is bekendgemaakt via een bekend datalek of als u ooit uw burgerservicekaart bent kwijtgeraakt. Een kredietbewakingsservice kan u ook helpen als u weet dat u niet het type persoon bent dat uw kredietrapporten onafhankelijk controleert.

Als iemand je identiteit steelt, kunnen de gevolgen catastrofaal zijn en maanden van je tijd en geld kosten om je naam en kredietwaardigheid te herstellen. Een kredietbewakingsservice is een vorm van preventie die u kan helpen deze problemen te voorkomen door u op de hoogte te stellen voordat het een probleem wordt.

Beschermt een kredietbewakingsservice mij tegen identiteitsdiefstal?

Kredietbewakingsdiensten kunnen niet 100% garanderen dat ze identiteitsdiefstal kunnen voorkomen, en voorzichtig zijn met elk bedrijf dat die bewering doet. Wat een kredietbewakingsservice echter zal doen, is door alle beschikbare online records, accounts en het dark web te scannen om te zien of uw account of persoonlijke informatie te koop is of wordt gebruikt op plaatsen waar dit niet zou moeten zijn. Zij zullen u waarschuwen en u kunt eerder stappen ondernemen om verdere identiteitsdiefstal of schade aan uw kredietrapport te stoppen.

Hoe we de beste kredietbewakingsservices kiezen

Om deze lijst samen te stellen, hebben we naar 16 verschillende kredietbewakingsbedrijven gekeken. We hebben rekening gehouden met de prijs, de kredietbureaus die ze controleren, functies/add-ons en hun klantenservice. We hebben bekeken hoe gemakkelijk het was om een claim in te dienen als u er een had en of het bedrijf zijn leden een identiteitsdiefstalverzekering bood (behalve de gratis diensten omdat geen van hen dat deed).

We hebben ook gekeken naar hoe een gebruiker met het bedrijf zou omgaan. Ten slotte, om de keuzes te verfijnen, vergeleken we de functies met de maandelijkse/jaarlijkse prijzen om te zien welke bedrijven de meeste "waar voor je geld" gaven.

Alle gekozen providers boden gebruiksvriendelijke websites en mobiele apps die beschikbaar zijn voor zowel Apple- als Android-gebruikers, een lange lijst met functies, een identiteitsdiefstalverzekering en waren kosteneffectief.

Aanbevolen: