De 5 beste Apple Watch-golfapps van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste Apple Watch-golfapps van 2022
De 5 beste Apple Watch-golfapps van 2022
Anonim

De Apple Watch is een handig hulpmiddel om je training en gezondheid in de gaten te houden. Met name golf-apps van Apple Watch kunnen je helpen je spel te verbeteren en tegelijkertijd je golfervaring te verbeteren. Hier zijn enkele van de beste Apple Watch-golf-apps die betrekking hebben op statistieken, tracking, scorebepaling, slagselectie en meer.

Als je een golfer bent zonder Apple Watch, zijn er verschillende geweldige golf-apps voor iPhone en Android.

De best uitziende golf-app: Tag Heuer Golf

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldige visuele interface.
  • GPS-tracking.
  • Bekijk 3D-kaarten van tienduizenden golfbanen.
  • Club aanbevelingsfunctie.
  • Meet je schotafstand.

Wat we niet leuk vinden

  • Je hebt een premium-abonnement nodig om enkele van de handigste functies te ontgrendelen.
  • De app kan je locatie volgen, zelfs als je hem niet gebruikt, waardoor de batterij langer meegaat.

Tag Heuer, meestal bekend om zijn high-end horloges, heeft een van de meest gelikte golf-apps gemaakt die er zijn. Tag Heuer Golf is professioneel ontworpen en wordt continu ondersteund met bugfixes en nieuwe functies.

Krijg toegang tot meer dan 39.000 kaarten van golfbanen over de hele wereld en controleer uw afstand tot de green, terwijl u gevaren markeert. Meet je slagafstand, sla je scores op en krijg professionele inzichten over hoe je je spel kunt verbeteren. Je kunt je rondes ook opslaan als workouts in de Apple He alth-app om op de hoogte te blijven van je conditie.

Download en gebruik Tag Heuer Golf gratis. Je moet upgraden naar een betaald abonnement om toegang te krijgen tot extra functies, waaronder het opslaan van je scores en het bekijken van re altime statistieken. Abonnementen variëren van $ 6,99 per maand tot $ 39,99 per jaar.

Deze app stond voorheen bekend als Fun Golf GPS voordat hij werd samengevoegd met Tag Heuer.

Beste om contact te maken met andere golfers: TheGrint

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Leuke sociale functies voegen een gevoel van samenwerking toe.
  • Eenvoudige interface maakt de app gemakkelijk te gebruiken.
  • Track punten voor in-golf games zoals Skins.

Wat we niet leuk vinden

Je moet upgraden naar een premium-abonnement om toegang te krijgen tot enkele van de beste functies van de app.

TheGrint beschrijft zichzelf als een golfvereniging, met functies waarmee golfers in contact kunnen komen met golfvrienden, hun scores kunnen zien en commentaar kunnen geven op hun games.

De gratis versie van de app bevat handicapscores en een GPS-afstandsmeter voor meer dan 37.000 golfbanen wereldwijd. Zet viertallen op en neem het in re altime op tegen andere groepen, leer je sterke en zwakke punten door statistieken te bekijken en volg punten voor in-golfspellen zoals Skins.

Upgrade naar een Handicap-lidmaatschap voor $ 19,99 per jaar en ontvang een handicap van de USGA. Betaal $ 39,99 per jaar voor een Pro-lidmaatschap en profiteer van prestatiestatistieken van het volgende niveau. U kunt ook de Scorecard Picture Service van de app gebruiken, waar u een foto maakt en de app deze voor u uploadt.

Beste voor het tellen van slagen op je pols: Trivit

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudige aanraakbediening op de Apple Watch.
  • Eenvoudig bijhouden van scores.
  • Gratis.

Wat we niet leuk vinden

Geen golfspecifieke kenmerken.

Trivit is geen golf-app, maar het is een geweldige metgezel op de baan. Trivit is officieel een tel-app die is gemaakt om alles bij te houden en te tellen door snel op je Apple Watch te tikken. Dit is een geweldig hulpmiddel om uw golfslagen bij te houden, een functie die andere speciale golf-apps soms over het hoofd zien.

Gebruik Trivit om het aantal slagen per hole, de putts op de green of het totale aantal slagen in de loop van het spel bij te houden. Stel deze gratis app in door voor elke hole een tracking-item toe te voegen, zodat je midden in het spel direct vanaf je pols kunt volgen.

Beste om de levensduur van de batterij te verlengen: Golf Pad Golf GPS & scorekaart

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken interface.
  • Houdt je volledige speelgeschiedenis bij.
  • Geoptimaliseerd om de levensduur van de batterij te verlengen.

Wat we niet leuk vinden

Je moet upgraden naar Golf Pad Premium voor integratie met Apple Watch.

Als iPhone-app biedt Golf Pad een indrukwekkende reeks gratis functies, waaronder gedetailleerde scores, kaarten, een tracker met één tik en integratie van sociale media. Vind uw afstand tot de pin en profiteer van het volgen van schoten en de hoogte. Er is geen registratie vereist, dus je kunt er meteen in springen en het gebruiken terwijl je golft.

Als je Golf Pad met je Apple Watch wilt gebruiken, moet je upgraden naar de $ 19,99 Golf Pad Premium, die ook handicapscores en geavanceerde spelersstatistieken bevat.

Beste golf-app om je swing te verbeteren: Zepp Golf

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bekijk re altime swingstatistieken.
  • Eenvoudig te gebruiken met een eenvoudige interface.
  • Swings op de baan of op een driving range.
  • Met de Apple Watch heb je geen Zepp-sensor nodig voor sommige swing-analysefuncties.

Wat we niet leuk vinden

  • Batterij leeglopen gemeld.
  • Geavanceerde analyses vereisen een dure Zepp Golf Sensor.

Zepp is een trainingssysteem dat erop gericht is je spel te verbeteren voordat je naar de baan gaat. Met de videofuncties van de gratis app kun je je swing vastleggen en speciale effecten toevoegen, zoals balltracing en voice-overs. Als je klaar bent, deel je je highlight-reel met vrienden of de Zepp-community.

Als je naast de gratis app een Zepp-sensor toevoegt, krijg je de mogelijkheid om clubsnelheid, backswing en meer te meten. Maar als je een Apple Watch gebruikt, heb je geen sensor nodig om sommige van je swingstatistieken te krijgen, waaronder temperatuur, handsnelheid en handvlak. Kijk naar je pols om deze gegevens te zien.

Koop een Zepp Golf Sensor om je training naar een hoger niveau te tillen als je je vaardigheden in meer detail wilt aanscherpen.

Aanbevolen: