De 12 beste Apple Watch-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 12 beste Apple Watch-apps van 2022
De 12 beste Apple Watch-apps van 2022
Anonim

De Apple Watch brengt de functionaliteit van je telefoon naar je pols. Beantwoord sms'jes, beantwoord oproepen en verander het nummer waarnaar je luistert zonder je telefoon aan te raken. Nu verhoogt de snelgroeiende Apple Watch-app-markt het nut en de functionaliteit van het apparaat naar een nieuw niveau. Hier zijn onze keuzes voor de 12 beste Apple Watch-apps die je leven gemakkelijker en leuker zullen maken.

Beste voor slaapregistratie: kussen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Automatisch slaap volgen.
  • Analyseert slaappatronen en hartslag.
  • Werkt met de slaapcategorie van Apple He alth.
  • Selecteer je eigen wekgeluiden.

Wat we niet leuk vinden

Je moet updaten naar de premium-versie voor geavanceerde functies.

Pillow is meer dan een slaaptracker. De app houdt je hartslag en beweging bij om je wakker te maken wanneer je in de lichtste slaapfase bent, wat resulteert in veel minder slaperigheid in de ochtend.

Met de audio-opnamefuncties van de app kun je jezelf horen snurken of praten tijdens je slaap, wat handig kan zijn bij het diagnosticeren van slaapapneu en andere slaapstoornissen. Installeer Pillow op je iPhone en het zal automatisch je slaap volgen via je Apple Watch, waarbij slaapinformatie wordt geïntegreerd met Apple's He alth-app.

Download en gebruik Pillow gratis, maar u moet upgraden naar de premium-versie ($ 4,99 per maand of $ 27,49 per jaar) om geavanceerde functies te ontgrendelen, waaronder gepersonaliseerde slaaptips, hartslaganalyse en wekmelodieën van uw iTunes-bibliotheek.

Download voor:

Beste voor weer: NOAA Radar Pro

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Re altime volgen van het weer.
  • Bewaak meerdere locaties tegelijk.
  • Regen- en sneeuwkaarten geven gedetailleerde informatie.
  • Ontvang druk, windsnelheid en zichtdetails.

Wat we niet leuk vinden

Deze app kost $ 4,99.

Als je slecht weer volgt, wil je niet te maken krijgen met update-intervallen van 15 minuten, dat is hoeveel andere weer-apps zijn ingesteld. NOAA Radar Pro biedt u re altime updates en een satellietoverlay die de huidige neerslag, bewolking en meer weergeeft.

Stel meerdere locaties in om te controleren en meldingen te ontvangen over veranderende weersomstandigheden in de buurt van uw huis of de huizen van dierbaren. De app is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Hoewel het niet gratis is, is het prijskaartje van $ 4,99 misschien de moeite waard vanwege de vele functies en functionaliteit.

Download voor:

Beste voor muziekidentificatie: Shazam

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Intuïtieve interface.
  • Houdt een lijst bij van alle zoekopdrachten.
  • Voeg een nummer toe aan Apple Music of Spotify.
  • Deel nummers op sociale media.

Wat we niet leuk vinden

  • Soms traag om muziek te identificeren.
  • Identificatie kan verkeerd zijn als je te ver van de spreker verwijderd bent.

De Apple Watch tilt het nut van Shazam naar nieuwe hoogten, waardoor het niet meer nodig is om je telefoon uit de kast te halen om een nummer te identificeren. Start gewoon Shazam en leid uw Apple Watch naar de bron van de muziek, en u krijgt binnen enkele seconden antwoord.

Als Shazam een nummer identificeert, kun je het toevoegen aan je bibliotheek of het starten in Spotify of Apple Music. Gebruik Shazam offline als je geen internetverbinding hebt en schakel Auto Shazam in om nummers te blijven identificeren, zelfs als je de app niet hebt. Shazam is volledig gratis te downloaden en te gebruiken.

Download voor:

Beste rekenmachine-app: CALC Smart

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Deel je berekeningen.
  • Intuïtieve en krachtige gebruikersinterface.
  • Inclusief een valuta-omzetter.
  • Slaat al je eerdere berekeningen op.

Wat we niet leuk vinden

Het is niet gratis, maar $ 1,99 is heel redelijk.

Als het gaat om op horloges gebaseerde rekenmachines, is CALC Smart een van de beste opties die er zijn. Gebruik CALC Smart op uw Apple Watch en open vervolgens de app op uw telefoon om uw meest recente berekeningen te vinden die ter beoordeling zijn opgeslagen. Vouw de rekenmachinewidget uit, doorzoek eerdere berekeningen, gebruik een fooicalculator, reken valuta om en nog veel meer. Hoewel CALC Smart geweldig is voor studenten, blinkt het ook uit in de dagelijkse functionaliteit.

CALC Smart kost slechts $ 1,99 en heeft geen in-app-aankopen.

Download voor:

Beste meditatie-app: Headspace

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldige manier om te beginnen met meditatie.
  • Maakt snelle, korte sessies mogelijk wanneer je downtime hebt.
  • Als je werkloos bent, biedt het bedrijf een gratis jaarabonnement aan.

Wat we niet leuk vinden

Je hebt een betaald abonnement nodig om geavanceerde functies te ontgrendelen.

Als je je bloeddruk laag wilt houden en je humeur gedurende de dag wilt verbeteren, is Headspace een essentieel hulpmiddel. Deze geleide meditatie-app is handig voor drukke professionals, ouders, jonge volwassenen of iedereen die verstrikt is in de hectische realiteit van het moderne leven.

Synchroniseer je AirPods met je Apple Watch, open de app en kies uit honderden geleide meditaties. Sessietijden variëren en er zijn meditaties van twee en drie minuten voor bijzonder hectische dagen.

Zelfs als je sceptisch bent over de metafysische kant van meditatie, zijn er wetenschappelijk bewezen voordelen aan ademhalingsbeheersing. Zelfs als je op een drukke dag een paar minuten de tijd neemt om je op je ademhaling te concentreren, kun je je humeur verbeteren.

De app is gratis te downloaden, maar je moet upgraden ($ 12,99 per maand of $ 69,99 per jaar) om geavanceerde functies te ontgrendelen.

Download voor:

Beste voedingstracker: Lifesum

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldig voor het bijhouden van waterverbruik.
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken.
  • Houd calorieën en macro's bij.
  • Behandelt keto, vasten, veganistisch en andere diëten.

Wat we niet leuk vinden

  • Database ontbreekt in vergelijking met vergelijkbare apps.
  • De app kan soms bugs en glitchy zijn.
  • Geen optie voor snel toevoegen van calorieën of macro's op de Apple Watch.

Bijhouden wat je eet is een van de belangrijkste elementen om af te vallen en je conditie te verbeteren, en Lifesum maakt het proces gemakkelijk. Scan streepjescodes of maak foto's om ma altijden direct toe te voegen aan uw dagelijkse record. Voer uw dagelijkse voedsel- en waterinname in om uw huidige voedingsstatistieken te bekijken. Bekijk vervolgens uw voortgang gedurende de dag op uw horloge.

Lifesum is gratis te downloaden en te gebruiken, maar vereist een betaald abonnement voor recepten, gespecialiseerde diëten en andere functies. Prijzen variëren van $ 21,99 voor drie maanden tot $ 44,99 voor een jaar.

Download voor:

Beste voor wachtwoordbeheer: 1Password

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken met een schone, gestroomlijnde interface.
  • Twee-factor-authenticatie standaard inbegrepen.
  • Voeg aangepaste velden toe voor URL's, beveiligingsvragen en meer.

Wat we niet leuk vinden

Je moet upgraden naar een betaald abonnement na een gratis proefperiode van 30 dagen.

We weten allemaal dat onze wachtwoorden complex, moeilijk te kraken en vaak gewijzigd moeten zijn, en dat we verschillende wachtwoorden moeten gebruiken voor al onze accounts, maar het is moeilijk om te doen. 1Password maakt het gemakkelijk door sterke aangepaste wachtwoorden te genereren en ze allemaal op te slaan. Het enige dat u hoeft te onthouden, is één wachtwoord voor de app.

1Password op de Apple Watch is bijzonder handig, omdat het u helpt toegang te krijgen tot accounts wanneer u onderweg bent of op een onbekende computer. Synchroniseer je horloge gewoon met de computer en log in op een van je accounts nadat je je identiteit hebt geverifieerd.

Download en gebruik 1Password gratis voor een proefperiode van 30 dagen, upgrade daarna naar een abonnement voor $ 3,99 per maand of $ 35,99 per jaar.

Download voor:

Beste voor op reis: Zoek bij mij in de buurt

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt als een virtuele gids.
  • Geweldig voor het vinden van plaatsen in een mum van tijd.
  • Zoek en plot automatisch uw locatie.
  • Aanpassen met uw eigen zoektermen.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan kleinere, minder bekende bedrijven niet aanbevelen.
  • Gratis versie heeft advertenties.

De app Zoek bij mij is vooral handig als Apple Watch-app, zodat je gemakkelijk locaties kunt vinden terwijl je op reis bent. De app zoekt naar locaties om je heen op basis van een reeks categorieën. Zoek naar restaurants, bars, winkels, coffeeshops, musea en meer, of zoek naar iets specifieks, zoals een cheeseburger of een ijsje. Vind bestemmingen die u zelf niet zou hebben gevonden en bewaar uw zoektermen voor toekomstig gebruik.

De app is gratis te gebruiken en te downloaden, maar betaal $ 2,99 om te upgraden naar een advertentievrije ervaring.

Download voor:

Beste voor sport: ESPN

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Organiseer je favoriete teams om ze als eerste te zien.
  • In één oogopslag informatie over de belangrijkste games van de dag.
  • Bekijk nieuws, scores en video-hoogtepunten.

Wat we niet leuk vinden

Je kunt geen games streamen naar de Apple Watch-app, hoewel je dat wel kunt met de iPhone-app.

Met de ESPN Apple Watch-app kun je je favoriete teams volgen met slechts een blik op je pols. Krijg toegang tot sportnieuws, uitslagen en videohoogtepunten uit de wereld van voetbal, honkbal, voetbal, basketbal en meer. Stel meldingen in voor uw favoriete teams, zodat u altijd op de hoogte bent van transacties en ander belangrijk nieuws. Bekijk artikelen, live scores en zelfs fantasy league-updates.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar als je je abonneert op ESPN+ voor $ 4,99 per maand, heb je toegang tot het streamen van sport. Hoewel streamen niet wordt ondersteund op de Apple Watch, kun je kijken op je telefoon of een ander apparaat.

Download voor:

Beste voor navigatie: Apple Maps

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te lezen terwijl u onderweg bent.
  • Re altime verkeersgegevens.
  • De Apple Watch-app is geweldig om te voet door steden te navigeren.
  • Reservaties voor restaurants maken.

Wat we niet leuk vinden

Verkeersgegevens kunnen soms traag worden bijgewerkt.

Als u deel uitmaakt van het Apple-ecosysteem, is Apple Maps waarschijnlijk uw go-to-resource om van plaats naar plaats te reizen. De Apple Watch-app zet de traditie van Apple Maps van duidelijke interfaces en re altime informatie voort. Het is vooral handig om te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer door steden te navigeren.

Re altime verkeersinformatie waarschuwt je voor ongevallen en obstakels, zodat je een alternatieve route kunt vinden. Je kunt zelfs een nieuwe stad verkennen voordat je er bent met de Apple Maps Look Around-tool.

Download voor:

Beste voor selfies: camera-afstandsbediening

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maakt het gebruik van een iPhone-camera aan de achterkant van hogere kwaliteit op afstand mogelijk.
  • Functies als zoeker.

Wat we niet leuk vinden

  • De app kan ingewikkeld zijn om in te stellen.
  • Weergave is niet altijd duidelijk op het Apple Watch-scherm.

Als je een time-lapse of een foto wilt maken bij minder dan ideaal licht, kan elke hoeveelheid beweging de opname verpesten. Dat is waar Camera Remote om de hoek komt kijken. Met deze app kun je de camera van je telefoon activeren vanaf je Apple Watch.

Stel gewoon de foto in en ga achteruit. Druk op de cameraknop op de app en je maakt een perfecte foto zonder gevaar voor bewegingsonscherpte of trillingen. Het is geweldig om op afstand een groepsselfie te maken of een complexere foto te maken.

De Camera Remote-app is een standaardonderdeel van je Apple Watch, dus je hoeft hem alleen maar in te stellen. Er is geen download nodig.

Beste voor betaling: Apple Pay

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Tokensysteem voegt een extra beveiligingslaag toe.
  • Eenvoudig in te stellen als je Apple Pay al op je iPhone gebruikt.

Wat we niet leuk vinden

De eerste installatie kan ingewikkeld zijn als je Apple Pay nog niet op een ander apparaat gebruikt.

Apple Pay is de beste optie voor draadloos betalen via aanraking op de iPhone, en de functionaliteit strekt zich uit tot de Apple Watch. Apple Pay op uw Apple Watch is gebruiksvriendelijk en ongelooflijk handig om persoonlijk of online te winkelen.

Apple Pay is standaard al beschikbaar op je Apple Watch en iPhone. Er is geen download nodig.

Aanbevolen: