De 9 beste Apple Watch-standaards van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste Apple Watch-standaards van 2022
De 9 beste Apple Watch-standaards van 2022
Anonim

De beste Apple Watch-standaards moeten ervoor zorgen dat je Apple Watch rechtop blijft staan en je tegelijkertijd kunt opladen. Met sommige dock-opties kunt u zelfs meerdere apparaten zoals uw iPhone tegelijkertijd opladen. Als u op zoek bent naar een meer algemene set oplaaddocks voor verschillende apparaten, bekijk dan uw lijst met de beste oplaadstations. Lees voor alle andere doeleinden verder om de beste Apple Watch-standaards te zien.

Beste om op te laden: Apple Watch magnetisch oplaaddock

Image
Image

Als u op zoek bent naar een eenvoudige Apple Watch-standaard die ook de wearable kan opladen, hoeft u zich niet eens druk te maken over oplossingen van derden. Koop gewoon het Magnetic Charging Dock, gemaakt door niemand minder dan Apple.

Belachelijk eenvoudig in gebruik, met het magnetische Apple Watch-oplaaddock kun je het horloge opladen in een platte positie (met de band los) of op zijn kant. Voor docking hoeft u alleen maar de magnetische oplaadmodule uit het midden van de standaard te tillen en het horloge ertegenaan te steunen. Wanneer de Apple Watch op zijn kant is geplaatst, gaat hij automatisch in de "Nachtstand"-modus, zodat u hem kunt gebruiken als wekker naast het bed. Het dock maakt gebruik van dezelfde inductieve oplaadconnector die bij Apple Watch wordt geleverd. Het wordt aangesloten via een Lightning-naar-USB-kabel en maakt gebruik van Apple's 5W USB-lichtnetadapter (apart verkrijgbaar). Omdat het door Apple is gemaakt, is compatibiliteit geen probleem. Het magnetische Apple Watch-oplaaddock kan zowel de maten 38 mm als 42 mm opladen en is compatibel met alle Apple Watch-modellen (serie 1 tot 4). Het wordt gedekt door een beperkte garantie van één jaar.

Beste met telefoon-/tabletbevestiging: Mercase Apple Watch-standaard

Image
Image

Stijlvol en veelzijdig, met de Apple Watch-standaard van Mercase kunt u uw smartwatch gemakkelijk ondersteunen. Wat deze standaard echter echt geweldig maakt, is dat hij naast het horloge ook uw smartphone of tablet kan bevatten.

Mercase Apple Watch Stand heeft een verhoogd platform om het horloge in een optimale hoek te plaatsen. Het kan ook de oplaadpuck van Apple Watch bevatten, waardoor de wearable als wekker kan worden gebruikt in de "Nachtstand" -modus. Het platform is bevestigd met de basis aan de achterkant, met het steunpaneel voor de smartphone/tablet omhoog gestut (in een hoek van 120 graden) aan de voorkant. Het kan de smartphone vasthouden, zelfs als deze zich in een dikke hoes bevindt. De hele standaard is gemaakt van aluminium, met een Apple Watch-dock met een laag krasvrije TPU eroverheen. Het steunpaneel heeft een laag krasbestendige siliconen, terwijl rubberen voetjes aan de basis van de standaard zorgen voor verbeterde stabiliteit en grip. Mercase Apple Watch Stand is compatibel met alle Apple Watch-modellen (Series 1 tot 4), evenals de meeste smartphones en tablets. Het wordt ook gedekt door een levenslange garantie.

Beste met extra USB-oplaadpoort: Mangotek Apple Watch-oplaadstandaard

Image
Image

Er zijn talloze Apple Watch-standaards beschikbaar waarmee je de smartwatch kunt opladen, wat geweldig is. Maar wat als je er ook een zou kunnen gebruiken om je andere gadgets op te fleuren? Zeg hallo tegen de oplaadstandaard van Mangotek.

Zelfs als een zelfstandige Apple Watch-oplader werkt de standaard van Mangotek redelijk goed. Het wordt geleverd met een verhoogde armsteun met een ingebouwde magnetische oplaadmodule (met ondersteuning voor de "Nightstand"-modus), die in actie komt zodra u de smartwatch erop plaatst. De armleuning is bevestigd aan een soft-finish basis die zowel stevig als premium ogend is. De beste eigenschap van de Mangotek-oplaadstandaard is echter een speciale USB Type-A-poort aan de zijkant van de basis. Met een uitgangsvermogen van 2,1 A kan hij worden gebruikt om alles op te laden, van smartphones tot powerbanks, met behulp van een eenvoudige USB-kabel. Het apparaat dat wordt opgeladen, kan op de voet van de standaard zelf worden geplaatst, zodat het hele arrangement overzichtelijk blijft. De Mangotek-oplaadstandaard is compatibel met de meeste Apple Watch-modellen (tot Series 3) en wordt gevoed door een 5V/3A-adapter. Het wordt gedekt door een garantie van één jaar.

Beste uitgave: Belkin PowerHouse oplaadstation

Image
Image

Als je een Apple Watch hebt, is het vrijwel zeker dat je ook een iPhone gebruikt. Zou het niet geweldig zijn als je beide zou kunnen opladen door ze gewoon samen op een standaard te plaatsen? Ga naar Belkin PowerHouse Dock.

Ook al is het maar een cent verlegen van een Benjamin, het PowerHouse Dock is zeker de prijs waard. Het heeft een verhoogde dockingarm die perfect onder een hoek staat om Apple Watch vast te houden. De naar rechts uitgeschoven arm wordt geleverd met een magnetische oplaadmodule voor de smartwatch. Dat gezegd hebbende, de beste eigenschap van Belkin PowerHouse Dock is de Lightning-poort die zich uitstrekt vanaf de basis, waarmee je je iPhone kunt opladen door hem simpelweg op de standaard te plaatsen. Niet alleen dat, u kunt de hoogte van de Lightning-poort gemakkelijk aanpassen met behulp van de ingebouwde "VersaCase"-draaiknop, waardoor de iPhone(s) kunnen worden opgeladen met de meeste beschermende hoesjes. De standaard heeft een gecombineerde output van 3,4 A (1 A voor Apple Watch en 2,4 A voor iPhone) en wordt geleverd met een 1,2 m lange voedingskabel. Belkin PowerHouse Dock is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit.

Beste budget: Spigen S350 Apple Watch-opladerstandaard

Image
Image

Fancy Apple Watch-standaards met hun waslijst aan functies zijn inderdaad geweldig, maar ze zijn zelden betaalbaar. Als je een klein budget hebt en iets eenvoudiger wilt, kun je de Spigen S350 eens bekijken.

Compact en lichtgewicht, de S350 heeft dezelfde kwaliteit waar Spigen's smartphonehoesjes om bekend staan. Het heeft een open dock-ontwerp, waardoor het gemakkelijk kan worden gebruikt met de gebundelde magnetische oplaadpuck van Apple Watch. Volledig compatibel met de "Nightstand" -modus van de wearable, kan het Apple Watch opladen, ongeacht of het bandje gesloten of open is. Spigen S350 is gemaakt van duurzaam TPU-materiaal en wordt geleverd met een antislip "Nanotac" -basis. Er is ook een zelfklevende siliconen pad, die zorgt voor een betere compatibiliteit met het 38 mm-model. De standaard werkt even goed met alle Apple Watch-modellen, van Series 1 tot Series 4. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, nachtblauw, roze zand, zwart en voltzwart.

Beste ontwerp: Elago W3 Apple Watch-oplaadstandaard

Image
Image

Er is iets unieks aan de ontwerpen van de gadgets van weleer, die zelfs vandaag nog vertederend zijn. Ben je dol op alles wat oud is en wil je je moderne Apple Watch een retro tintje geven? Koop de Elago W3.

Elago W3 is niet alleen de best ontworpen Apple Watch die er is, het is ook de meest schattige. Het is gemodelleerd naar Apple's originele Macintosh 128K personal computer, die in 1984 uitkwam. De standaard is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat zowel flexibel als krasbestendig is. Een bijna perfecte replica van de Macintosh, hij wordt zelfs geleverd met een slot voor een diskettestation. Om de W3 te gebruiken, hoef je alleen maar je Apple Watch erop te plaatsen. Het display van de wearable sluit perfect aan bij de uitsnijding aan de voorkant van de standaard, waardoor de indruk wordt gewekt van een oud CRT-scherm. De standaard werkt geweldig met de meegeleverde magnetische oplaadpuck van Apple Watch en wordt geleverd met een gat aan de achterkant voor goed kabelbeheer. Elago W3 is compatibel met de "Nightstand"-modus en is verkrijgbaar in twee kleuren: klassiek wit en zwart.

Beste voor gebruik in de auto: Elago W Apple Watch-oplaadstandaard

Image
Image

De meeste horlogestandaards zijn bedoeld om op een vaste locatie te worden gebruikt (bijvoorbeeld naast het bed), en zo zou het idealiter ook moeten zijn. Er kunnen echter momenten zijn waarop u uw Apple Watch moet opfrissen terwijl u zich verplaatst (bijvoorbeeld in een auto). Voor die tijd zal Elago's W Stand je prima van dienst zijn.

Met een hoogwaardige aluminium constructie is Elago W Stand een van de beste accessoires die je kunt krijgen voor Apple Watch. De boven- en onderpanelen zijn gemaakt van siliconen om schade aan de wearable en het oppervlak waarop de standaard wordt geplaatst, te voorkomen. Het cilindrische ontwerp zorgt voor geweldig kabelbeheer, waardoor zelfs de langste kabel zonder problemen kan worden opgeborgen. Maar wat nog belangrijker is, met dat ontwerp kun je de standaard in de bekerhouder van je auto houden, waardoor het een makkie wordt om je Apple Watch onderweg op te laden. Compatibel met alle Apple Watch-modellen (Series 1 tot 4), Elago W Stand ondersteunt "Nightstand"-modus. U kunt kiezen uit vijf kleuren: zwart, zilver, champagnegoud, donkergrijs en roségoud.

Beste waarde: Tranesca Apple Watch-oplaadstandaard

Image
Image

De Tranesca Apple Watch-oplaadstandaard is een slanke en minimalistische metalen standaard die verkrijgbaar is in zilver, goud, roségoud en zwart. Het dient als een leuke metgezel aan het bed, zodat je in één oogopslag de tijd en meldingen kunt zien. Het werkt met elk model van de Apple Watch, van Series 1 tot Series 5, inclusief bandjes van 38 mm/40 mm/42 mm/44 mm. De standaard kan tot 40 graden worden gedraaid, zodat u hem naar behoefte kunt aanpassen en hij wordt geleverd met kabelbinders om lelijke knikken in de kabel te minimaliseren.

Onze topkeuze voor Apple Watch-oplaadstandaards is het Belkin Valet Charge Dock voor Apple Watch. Het is een premium standaard die zowel je horloge als je telefoon aankan. Bovendien heeft het kijkhoeken waardoor het kan worden bekeken terwijl het wordt opgeladen op uw bed of bureau. Als goede tweede houden we ook van het officiële Apple Watch Magnetic Charging Dock. Het is eenvoudig en duidelijk, zodat u het horloge plat of aan de zijkant kunt opladen.

FAQ

    Kan de Apple Watch opladen op een draadloos oplaadstation?

    Ondanks de ondersteuning van draadloos opladen, kan de Apple Watch niet rechtstreeks opladen via een draadloze oplader. Dat komt omdat het een andere, gepatenteerde oplaadmethode gebruikt in plaats van het standaard Qi-draadloos opladen dat de meeste telefoons ondersteunen. U hebt een door Apple gecertificeerde draadloze oplader nodig die compatibel is met uw Apple Watch. Het officiële accessoire is de beste keuze.

    Hoe werkt de Apple Watch oplaadstandaard?

    De officiële Apple Watch-oplaadstandaard en andere door Apple gecertificeerde opladers van derden gebruiken een aangepaste Qi-standaard voor draadloos opladen. Simpel gezegd, het is softwarematig vergrendeld, zodat uw Apple Watch alleen wordt opgeladen op gecertificeerde stands. Maar de technologie zelf verschilt niet veel van de Qi-standaard.

    Kun je de Apple Watch als nachtklok gebruiken?

    De Apple Watch kan worden gebruikt als een nachtkastje met een alarm. Het enige dat u hoeft te doen, is de nachtstandmodus inschakelen en vervolgens de Apple Watch op de oplader aansluiten. Eenmaal gedockt, toont het de oplaadstatus, datum, tijd en eventuele alarmen die je hebt ingesteld.

Aanbevolen: