De 10 beste Apple Watch-complicaties van 2022

Inhoudsopgave:

De 10 beste Apple Watch-complicaties van 2022
De 10 beste Apple Watch-complicaties van 2022
Anonim

Apple Watch-complicaties zijn kleine stukjes informatie van apps die op de wijzerplaat verschijnen. Verschillende wijzerplaten, Apple Watch-modellen en versies van watchOS ondersteunen verschillende complicaties, en app-ontwikkelaars bouwen hun complicaties op op basis van individuele specificaties. Hier zijn enkele van de beste, meest interessante en meest creatieve complicaties die vandaag beschikbaar zijn voor Apple Watch.

WORTEL Weer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel keuze en variatie.
  • Complicaties laten veel details zien.

Wat we niet leuk vinden

Het kan moeilijk zijn om te vinden hoe je complicaties kunt aanpassen in de Watch-app voor iPhone.

CARROT Weather is een krachtige, complete weer-app. Naast temperatuurvisualisatie biedt CARROT Weather informatie over vochtigheid, neerslag, windsnelheid en nog veel meer. U krijgt snelle samenvattingen van de huidige, 24-uurs en zevendaagse voorspellingen op het hoofdscherm. Selecteer eenvoudig een sectie om details op te halen. Schakel eenvoudig tussen locaties met Force Touch.

Beer voor Apple Watch

Image
Image

Wat we leuk vinden

Eenvoudig en speels.

Wat we niet leuk vinden

  • Grote complicatieruimten zouden een notitielijst moeten tonen.

Bear (gratis) is misschien een simpele complicatie, maar aangezien het een van de beste notitie-apps voor iOS (en macOS) is, is het van onschatbare waarde. Maak met Bear voor Apple Watch nieuwe notities met alleen je stem, voeg tekst toe aan bestaande notities en vink taken af in notities. Bear voor Apple Watch werkt op alle wijzerplaten en integreert met Bear voor iPhone en Mac.

MLB At Bat

Image
Image

Wat we leuk vinden

Vanaf Apple Watch Series 4, volledige boxscores.

Wat we niet leuk vinden

Reageert soms niet.

De MLB At Bat-complicatie is een eersteklas hulpmiddel om je favoriete honkb alteam te volgen. De ontwikkelaars van de app houden de bijgewerkte branding van teams bij (kleuren, enz.) en bieden scores en snelle toegang tot game-informatie.

MLB At Bat biedt twee abonnementsopties: een jaarlijks terugkerend bedrag of een maandelijks terugkerend bedrag. Nieuwe functies en updates worden regelmatig toegevoegd.

Citymapper

Image
Image

Wat we leuk vinden

Eenvoudige en nuttige informatie over complicaties.

Wat we niet leuk vinden

Kan worden uitgebreid om nog meer te laten zien over verschillende complicatiegroottes.

Zowel forenzen als weekendreizigers kunnen blij zijn met de handige complicaties van de Citymapper-app. De gratis app is er om je van punt A naar punt B te brengen, maar de Apple Watch-complicatie geeft in één oogopslag informatie zonder dat je je iPhone eruit hoeft te halen.

De complicatie werkt op verschillende plekken van de wijzerplaatgrootte en is heerlijk, ongeacht de gebruikte maat.

Betere dag

Image
Image

Wat we leuk vinden

Datumcomplicaties op steroïden.

Wat we niet leuk vinden

Bijna te veel aanpassingsopties.

Better Day doet één ding en doet het verbazingwekkend goed: het biedt een groot aantal manieren om de dag, datum, maand en jaar te zien. Het heeft een complicatie voor alle wijzerplaten en alle maten, en je kunt ze allemaal aanpassen om weer te geven wat je wilt in de gewenste kleur.

Een complicatie om de datum te tonen lijkt misschien een beetje overbodig, maar Better Day is ongelooflijk nuttig gebleken. Het voegt ook leuke elementen toe, zoals de mogelijkheid om het jaar te zien als een voortgangsbalk die naar het einde toe beweegt.

Spotify

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ten slotte, Apple Watch-complicaties van Spotify.
  • Download Spotify-afspeellijsten, podcasts en albums naar je Watch.

Wat we niet leuk vinden

  • Soms buggy en traag.
  • Vereist watchOS 4.0 of hoger.

Spotify (gratis en betaalde abonnementen) was relatief laat om een Apple Watch-app en complicatie te bieden, maar het aanbod zou geweldig nieuws moeten zijn voor Spotify-gebruikers.

De complicatie biedt niets nieuws of baanbrekends, maar als je zwaar geïnvesteerd hebt in Spotify, is het gemak van deze complicatie misschien alles wat je zoekt.

Spotify biedt een uitstekende mate van controle vanaf je Apple Watch. Als u een Spotify Premium-gebruiker bent, downloadt u afspeellijsten, albums en podcasts rechtstreeks naar uw Watch en kunt u er onderweg van genieten zonder uw iPhone mee te slepen. Alle Spotify-gebruikers kunnen hun Apple Watch gebruiken om Spotify-weergave op draadloze luidsprekers of tv's te bedienen.

FITIV Pulse

Image
Image

Wat we leuk vinden

Geweldige kleine complicaties.

Wat we niet leuk vinden

Kan geen re altime hartslaginfo weergeven.

Voor degenen die hun hartslag nog gedetailleerder willen of moeten volgen dan Apple Watch biedt, is FITIV Pulse GPS Cardio Tracker (gratis) een uitstekende optie. De complicaties laten hoge en lage hartslagen zien, zelfs in kleine versies, wat uiteindelijk schermruimte bespaart.

Dark Sky Weather

Image
Image

Wat we leuk vinden

Visualisaties bij complicaties zijn nuttig.

Wat we niet leuk vinden

Kan meer aanpassingsopties gebruiken.

CARROT Weather gebruikt Dark Sky-gegevens, maar Dark Sky Weather verdient hier nog steeds vermelding, omdat de re altime regencomplicatie kan laten zien of en wanneer het gaat regenen waar jij bent. Het is niet alleen een van de beste weer-apps, maar het heeft ook fantastische Apple Watch-complicaties.

Dark Sky Weather heeft opties voor de meeste complicaties en kan de informatie vereenvoudigen als je alleen maar wilt weten of het gaat regenen.

PCalc

Image
Image

Wat we leuk vinden

Nuttig voor het onthouden van lange nummers.

Wat we niet leuk vinden

Een nummer op het display laten staan lijkt een verspilling van ruimte voor de grote complicatie.

PCalc is een super Apple Watch-app en een rekenmachine om je pols. Wat nog beter is, zijn de slimme complicaties die ervoor beschikbaar zijn.

Nadat je een probleem op de rekenmachine hebt berekend, wordt het antwoord automatisch weergegeven in de complicatie nadat de app is gesloten en je bent overgegaan op iets anders - handig voor het snelle, vergeetachtige type.

Dingen 3

Image
Image

Wat we leuk vinden

App en complicaties worden snel bijgewerkt.

Wat we niet leuk vinden

Zou handig zijn om het aantal resterende taken te zien.

Things 3 is misschien wel een van de beste taak-apps, en de mooie complicaties werken op elke wijzerplaat. Het richt zich meer op het uitvoeren van taken dan op taakbeheer.

Een klein minpunt is dat de resterende taken worden weergegeven als een voortgangsbalk en niet het werkelijke aantal resterende taken weergeven. Toen hem ernaar werd gevraagd, legde de ontwikkelaar uit dat hij meer geïnteresseerd was in branding (altijd met een vinkje) dan om het aantal resterende taken weer te geven.

Aanbevolen: