Koordknipgids: de beste kabel-tv- alternatieven om geld te besparen in 2022

Inhoudsopgave:

Koordknipgids: de beste kabel-tv- alternatieven om geld te besparen in 2022
Koordknipgids: de beste kabel-tv- alternatieven om geld te besparen in 2022
Anonim

De maandelijkse rekeningen voor kabel en satelliet blijven maar stijgen, maar dankzij nieuwe technologie en talloze streamingdiensten zijn er veel alternatieven voor kabel-tv.

Deze gids voor het knippen van snoeren helpt je te beslissen of het voor jou werkt, laat je zien hoe je nog steeds live tv en netwerk-tv kunt kijken, legt de populaire streamingdiensten uit die je misschien wilt toevoegen en laat je weten hoe je kunt nog steeds naar je favoriete sportgames kijken.

Bepalen of het snoer doorknippen iets voor jou is

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar je wilt er zeker van zijn dat het snoer doorknippen de juiste keuze voor je is voordat je de knoop doorhakt. Als u van gedachten verandert, worden nieuwe contracten en activeringskosten duurder.

Image
Image

Voordat u besluit het snoer door te knippen, moet u erachter komen hoeveel uw kabel- of satellietrekening is. Dit kunt u doen door uw maandoverzicht te controleren. Aangezien je al bezig bent met het knippen van snoeren, is het een goede gok dat het al veel hoger is dan je zou willen. Als u naar het totaal van uw rekening kijkt, kunt u de andere kosten vergelijken die u maakt nadat u een van de onderstaande opties heeft toegevoegd. Het doel is natuurlijk om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk geld bespaart.

Terwijl je je maandelijkse rekening controleert, neem je een paar minuten de tijd om te kijken of er een kleinere bundel is waar je blij mee kunt zijn. Kabelbedrijven beginnen het knippen van snoeren serieus te nemen en beginnen slankere bundels aan te bieden voor een fatsoenlijke prijs. Misschien vind je er wel een waar je blij mee bent.

Als je afhankelijk bent van sommige streamingdiensten, moet je ervoor zorgen dat je internetsnelheid de streaming aankan die je gaat doen. U kunt een internetsnelheidstest uitvoeren om dit te weten te komen. Hier leest u hoe u dat kunt doen, inclusief hoe u het kunt testen voor een specifieke streamingdienst.

Live tv kijken zonder kabel

Als live tv kijken belangrijk voor je is, heb je verschillende opties beschikbaar en verschijnen er steeds meer. Je hebt de mogelijkheid om een antenne te installeren of je te abonneren op een streamingdienst met een live tv-optie. Als je voor het laatste kiest, moet je een manier vinden om toegang te krijgen via je tv, een streamingstick, een settopbox of een gameconsole.

Lokale zenders kijken met een antenne

De goedkoopste manier om je lokale zenders toch live te krijgen, is door een antenne aan te sluiten. Eens tot het verleden behoren, zijn antennes nu een rage en nieuwe technologie heeft ervoor gezorgd dat ze beter werken dan de konijnenoren die je je misschien herinnert.

Al die netwerkstations zijn gratis te bekijken, je hoeft alleen maar een goede antenne te kopen en de aanwijzingen te volgen om hem aan te sluiten. Houd er rekening mee dat de kanalen die u met een antenne krijgt, afhangen van wat er in uw omgeving beschikbaar is.

Zelfs als je live tv hebt, wil je misschien niet naar je programma's kijken terwijl ze echt live zijn, en dat hoeft ook niet. Er zijn DVR's voor elke prijs die uw over-the-air tv-programma's kunnen opnemen.

Hulu Met Live TV

Hulu heeft een abonnementsoptie genaamd Hulu + Live TV. Je krijgt live tv-zenders in jouw regio, live sport, live nieuws, content voor kinderen en toegang tot hun bibliotheek met streaming content.

De kosten bedragen $ 64,99 / maand, inclusief een cloud-DVR en onbeperkte schermen. Je kunt ook een abonnement toevoegen aan premiumnetwerken zoals HBO, Cinemax, Showtime en STARZ.

Hulu Live TV is beschikbaar op iPhone en iPad, Android-telefoons en -tablets, Windows en Mac, Apple TV, Xbox, PlayStation, Roku, Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Chromecast, Nintendo Switch, verschillende tv's, en meer.

Sling TV

Met Sling TV kun je zonder contract live tv kijken en heb je de keuze uit drie verschillende pakketten die variëren van $ 30- $ 45 met de mogelijkheid om minibundels toe te voegen voor comedy, sport, kinderen, nieuws, lifestyle, premiumkanalen (STARZ, Showtime, etc.) en internationale zenders.

Sling TV is beschikbaar op een breed scala aan apparaten, waaronder tv- en videospelers, telefoons en tablets, gameconsoles en computers. Ze gebruiken een Cloud DVR, wat betekent dat je je shows kunt opnemen en op elk moment kunt bekijken.

Al die opties betekenen dat je de kanalen kunt kiezen die je echt wilt en niet meer hoeft te betalen voor de kanalen waar je uiteindelijk nooit naar kijkt. Er is een gratis proefversie voor Sling TV waarmee je het 7 dagen kunt uitproberen.

DirecTV Stream

DirecTV Stream (voorheen AT&T TV Now) is een online streamingdienst waarmee je toegang hebt tot live tv-kanalen. Er is geen contract (u beta alt van maand tot maand) en het kost $ 55- $ 80, afhankelijk van welk pakket u kiest.

HBO en Cinemax zijn inbegrepen in het Max-abonnement, samen met 60+ kanalen, en je kunt Showtime of STARZ toevoegen voor een extra $11 per stuk. Het Plus-abonnement omvat meer dan 45 kanalen.

Je kunt verschillende apparaten en browsers gebruiken om toegang te krijgen tot DirecTV Stream, waaronder Chromecast, Roku en Apple TV. Er is ook een cloud DVR-optie beschikbaar op het Plus-pakket of hoger.

YouTube TV

Er is ook de optie van YouTube TV, waarmee je live streaming-tv kunt kijken van tientallen netwerken, waaronder ABC, CBS, FOX, NBC, CNN, HGTV en andere kabelkanalen. Het heeft ook een cloud-DVR zonder opslaglimieten.

YouTube TV heeft een gratis proefversie beschikbaar, waarna er maandelijks $ 64,99 in rekening wordt gebracht. U kunt Showtime, STARZ, CuriosityStream, NBA League Pass, AMC Premiere, Shudder, Sundance Now, HBO Max, Hallmark Movies Now en andere netwerken tegen extra kosten toevoegen.

Als je je aanmeldt voor YouTube TV, krijg je toegang tot zes accounts binnen je huishouden, zodat elke persoon zijn eigen login krijgt. Er zijn maximaal drie gelijktijdige streams toegestaan.

Je kunt YouTube TV op bijna elk apparaat gebruiken.

Philo

Een andere snoersnijder die je zou kunnen overwegen, is Philo. Er is live en on-demand tv, meer dan 60 kanalen, onbeperkt opnemen en geen contract voor $ 20 /maand. Je kunt Epix en STARZ toevoegen voor respectievelijk $6 en $9 per maand.

Philo kan worden gebruikt op internet, uw Apple TV, iOS- of Android-apparaat, Roku en andere apparaten. Het streamt van drie apparaten tegelijk en ondersteunt tot 10 profielen per account.

Deze live tv-streamingservice is twee dagen gratis, of zeven dagen als je je factuurgegevens toevoegt.

fuboTV

fuboTV is een andere optie om live tv te kijken op internet zonder een traditionele kabeldienst. Het wordt geleverd met 30 uur gratis Cloud DVR-ruimte en 3-daagse herhalingen voor de meeste games en tv-programma's.

Er zijn drie primaire abonnementen om uit te kiezen: Family, Elite en fubo Latino, die respectievelijk $ 64,99 /maand, $ 79,99 /maand en $ 29,99 /maand kosten.

Het Family-abonnement wordt geleverd met meer dan 100 kanalen en laat je vanaf drie schermen tegelijk kijken en 250 uur video opnemen, terwijl Elite 150+ kanalen, 1.000 uur Cloud DVR-opslag, vijf gelijktijdige streams en andere extra's.

Er zijn add-ons beschikbaar, zodat u uw DVR-ruimte kunt vergroten, meer gelijktijdige streams kunt opnemen en extra kanalen kunt krijgen zoals Showtime, AMC Premiere en extra nieuws, sport, enz.

Je kunt fuboTV zeven dagen gratis uitproberen. Zie de Channel Line-up-pagina voor meer informatie over wat je krijgt. De service werkt via verschillende apparaten.

Netwerk-tv en premiumkanalen kijken zonder kabelabonnement

Als je netwerk-tv niet wilt missen, heb je nogal wat opties. U hoeft ook geen jaren te wachten om de shows te krijgen die u wilt; velen van hen zijn een paar dagen nadat ze zijn uitgezonden en soms zelfs onmiddellijk beschikbaar.

Je zult ook willen ontdekken waar je gratis tv-programma's kunt streamen, zoals op Crackle, Tubi en Pluto TV.

Netwerkwebsites

Je kunt een aantal van de netwerkwebsites bezoeken om je favoriete programma's bij te houden. Ze hebben allemaal bepaalde beperkingen en je moet commercials bekijken. Je kunt volledige afleveringen van shows op FOX, NBC, ABC, CBS, The CW en PBS bekijken.

CBS All Access

Als je een grote fan bent van CBS-shows, biedt CBS All Access je meer dan 10.000 volledige afleveringen, live tv en wat originele programmering.

CBS All Access kost $ 5,99 /maand met commercials en $ 9,99 /maand zonder (of goedkoper als je een heel jaar in één keer bestelt). Er is een proefperiode van 1 week die je bij beide abonnementen gratis kunt krijgen.

HBO, Showtime en STARZ

Als je je premium kabelzenders niet wilt missen wanneer je het snoer doorknipt, hoeft dat niet. HBO, Showtime en STARZ hebben allemaal hun eigen zelfstandige abonnementsdiensten waarop u zich kunt abonneren zonder een kabel- of satellietcontract.

HBO kost $ 14,99 /maand met reclamevrije HBO-programmering, inclusief hun originele programmering en films. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen en het werkt op veel apparaten.

Er is ook Showtime-streaming en STARZ-streaming, die beide goedkoper zijn dan HBO. Ze hebben ook gratis proefversies.

Het snoer doorknippen en streamingdiensten toevoegen

Streamingdiensten zijn erg populair bij snoersnijders, en dat is geen verrassing. Ze hebben tonnen inhoud, waaronder tv-programma's en films. Naast de onderstaande selecties, kunt u onze lijst met beste streaming-apps en -services bekijken.

Voordat je je abonneert op een streamingdienst, moet je ervoor zorgen dat je iets hebt om het op te streamen. Bezoek elke service waarin je geïnteresseerd bent en zorg ervoor dat je het apparaat hebt, of het niet erg vindt om in een apparaat te investeren, waarmee je toegang hebt tot de titels.

Als je echt geïnteresseerd bent in het streamen van films, bekijk dan eerst deze lijst met de beste plaatsen om gratis films online te streamen. U wilt ook de details weten over het delen van wachtwoorden voor streamingdiensten, wat u ook wat geld kan besparen.

Er is ook de mogelijkheid om dvd's van uw favoriete films en tv-programma's te huren, waarbij de bibliotheek een geweldige plek is om te beginnen, aangezien u uw huur gratis kunt krijgen. Er zijn ook manieren om gratis Redbox-codes te krijgen, en misschien wilt u een abonnement op dvd Netflix overwegen, met abonnementen voor $ 7,99– $ 14,99 per maand.

Netflix

Netflix is veruit de populairste streamingdienst die momenteel beschikbaar is. Je kunt kiezen uit drie abonnementen die ergens tussen $ 8,99 en $ 17,99 kosten met verschillende opties voor HD-inhoud en het aantal schermen waarop Netflix tegelijkertijd kan worden bekeken.

Alle Netflix-abonnementen hebben een gratis proefperiode van 1 maand.

Hulu

Hulu is een andere populaire streamingdienst met een enorme bibliotheek met films, tv-programma's en originele inhoud. Het kost $ 5,99 /maand, of $ 64,99 /maand als je de Live TV-optie wilt.

Add-ons voor Hulu zijn onder meer STARZ, Showtime, Cinemax en HBO. Als je kiest voor het Live TV-abonnement, kun je andere functies toevoegen, zoals verbeterde cloud-DVR, onbeperkte schermen en een entertainment-add-on.

Het goedkopere Hulu-abonnement (en de versie zonder advertenties) heeft een gratis proefperiode van 1 maand en Hulu With Live TV is de eerste zeven dagen gratis.

Amazon Prime

Een abonnement op Amazon Prime omvat gratis streamingtoegang tot tv-programma's en films bovenop je Prime-lidmaatschap, Prime Video genaamd. U kunt ook nieuwe releases van films en tv-programma's huren of kopen in de speler.

Prime-lidmaatschap kost $ 119 per jaar, maar je krijgt meer voordelen dan alleen het streamen van video: twee dagen gratis verzending, on-demand muziekstreaming, onbeperkt lezen van duizenden boeken, gratis onbeperkte foto-opslag en meer.

Prime Video kan alleen worden gekocht voor $8,99 /maand.

Vudu

Vudu geeft je meer flexibiliteit dan andere streamingdiensten omdat er geen abonnement is; u beta alt alleen voor films en tv-programma's die u wilt kopen of huren. Prijzen variëren van $ 1,99 tot $ 19,95.

Je kunt Vudu ook 100 procent gratis gebruiken, omdat er veel gratis films beschikbaar zijn om te streamen.

Sport kijken zonder kabelabonnement

Het doorknippen van het snoer kan moeilijk zijn voor sportfans als niets te vergelijken is met de verscheidenheid aan lokale en nationale sporten die je krijgt met je kabel- of satellietabonnement, maar je hebt wel een paar opties.

Als je een antenne voor je lokale zenders installeert, krijg je toegang tot de lokale games die in jouw regio op de netwerken worden uitgezonden, dus dit is een geweldige optie voor die zenders.

Bijna elke grote sportzender heeft ook een aanbieding voor een streamingabonnement waar je gebruik van kunt maken. Houd er rekening mee dat deze erg duur kunnen zijn en als je er meerdere wilt, kan het goedkoper zijn om bij je kabelabonnement te blijven.

Aanbevolen: