Vrienden maken in de EV-wereld

Inhoudsopgave:

Vrienden maken in de EV-wereld
Vrienden maken in de EV-wereld
Anonim

Ik zou willen zeggen dat de hele autowereld EV's omarmt als een van de vele oplossingen die nodig zijn om vervuiling te verminderen en hopelijk de klimaatverandering te vertragen, maar dat is niet zo. Gelukkig zijn autojournalisten in mijn ervaring over het algemeen aan boord met de toekomst, hoewel er een paar tegenvallers zijn. Maar we hebben geluk, we mogen deze voertuigen echt besturen.

Image
Image

Voor alle anderen kan het een hele klus zijn om de spanning van elektrisch koppel te ervaren. Plus, als je geïnteresseerd bent in een EV, maar de mensen om je heen zijn minder geneigd, nou, dat kan een probleem zijn. Het is vooral problematisch wanneer u een dealer bezoekt en de verkoper u wegstuurt van de EV die u daar had gezien om een voertuig op gas te bekijken. Soms is het omdat ze niet zo veel weten over EV's, en het is moeilijk om iets te verkopen dat je niet helemaal begrijpt. Of erger nog, de verkoper heeft een auto waar hij vanaf wil, en jij bent slechts één van de lange rij mensen op wie ze hem proberen uit te laden.

Dus wat moet iemand doen als hij meer wil weten over EV's, maar niemand in zijn directe omgeving heeft om mee te praten? Nou, er zijn internet en autoshows.

Forums en Facebook

Als je een Facebook-gebruiker bent (en eerlijk gezegd, als je dat niet bent, ben je op dit moment waarschijnlijk beter af), zijn er een aantal groepen die specifiek gericht zijn (bedoelde woordspeling) op EV's. Er is de Electric Autos-groep, een soort verzamelplaats van nieuws, informatie en discussie. Hier kun je ook informatie vinden over EV-bijeenkomsten.

Image
Image

Voor de meer hardcore EV-fans is er het Electric Car Conversion Project, een meer dan 11.000 leden tellende groep die zich toelegt op het transformeren van voertuigen op gas in EV's. Als je je eigen project hebt dat je wilt starten, of als je gewoon geïnteresseerd bent om te zien wat er gebeurt in de wereld van elektrische restomod, dan is dit een geweldige plek om te beginnen.

Als je niet tot een van de vorige groepen behoort en meer fans bent van old-school forums die niet verbonden zijn met gigantische technologiebedrijven, dan is er Electric Vehicles Forum, Spark EV (dat is gevestigd in Canada) en voor de hardcore, doe-het-zelf elektrische auto voor al je conversiegesprekken.

Toon en vertel

Forums en groepen zijn leuk, maar het is ook nuttig om persoonlijk met mensen te praten. EV-gerichte autoshows en evenementen brengen je in contact met eigenaren, bouwers en autofabrikanten die op dezelfde pagina staan over elektrische voertuigen.

Een die op 6 augustus in de San Francisco Bay Area verschijnt, is Autotopia 2099. Nissan sponsort deze show, dus je zult waarschijnlijk de nieuwe Ariya elektrische SUV en de Leaf zien. Er zullen ook Rivian-, Porsche- en Acura-voertuigen zijn, plus tweewielers van Zero Motorcycles en LiveWire. Een heleboel aangepaste en restomod EV's zullen er ook zijn.

Image
Image

De Electrify Expo komt naar Seattle, New York, Miami en Austin. Naast auto's zijn er fietsen, scooters, skateboards en off-road voertuigen, allemaal aangedreven door elektronen, en je kunt er zelfs enkele demonstreren. Ze hebben zelfs een kinderzone, zodat je de kleintjes ook enthousiast kunt maken over de toekomst van elektrische voertuigen.

Ten slotte zullen motorsportfans het Holley High Voltage-evenement op Sonoma Raceway in Noord-Californië op 9 juli waarderen. Natuurlijk kun je toeschouwerskaartjes kopen, of je kunt daadwerkelijk leren hoe je kunt deelnemen aan autocross en dragracen op de evenement.

Dus, of je nu op je tenen de EV-wereld binnenstapt of klaar bent om je eigen elektrische voertuig het circuit op te nemen, er is een community voor jou. Maak dus nieuwe vrienden en leer hoe u de persoon kunt zijn die uw oude vrienden aanspreken als het onderwerp elektrificatie ter sprake komt.

Meer weten over EV's? We hebben een hele sectie gewijd aan elektrische voertuigen!

Aanbevolen: