De 5 beste baby-apps voor vaders in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste baby-apps voor vaders in 2022
De 5 beste baby-apps voor vaders in 2022
Anonim

Voor het eerst vader zijn kan overweldigend zijn. Het is niet gemakkelijk om te jongleren met nieuwe verantwoordelijkheden, slaapgebrek en de eindeloze taken die nodig zijn om voor een nieuwe baby te zorgen.

Gelukkig zijn er enkele uitstekende mobiele apps gebouwd om de druk waarmee nieuwe vaders worden geconfronteerd te verlichten en hen te helpen de beste ouders en partners te worden die ze kunnen zijn. Hier zijn onze keuzes voor de vijf beste baby-apps voor nieuwe vaders die op zoek zijn naar handige hulpmiddelen en begeleiding.

Als je baby er nog niet is, zijn er ook enkele handige apps voor aanstaande vaders.

Beste voor hapklare adviezen: snelle tips voor nieuwe vaders

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel goede tips.
  • Gebouwd door vaders voor vaders.
  • Gidsen en checklists maken de voorbereiding makkelijker.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen beschikbaar voor iOS.
  • Geen diepgaande informatie.

De app Snelle tips voor nieuwe vaders is gebouwd om nieuwe vaders te helpen hapklare brokken waardevolle informatie te krijgen. Met meer dan 250 snelle tips, inclusief advies van andere gebruikers, biedt deze app tal van manieren om waardevolle informatie te verzamelen voor en tijdens het werk.

Vijf checklists maken het gemakkelijk om alles bij te houden wat je nodig hebt voor mijlpalen, zoals het klaarmaken van een ziekenhuistas, je huis voorbereiden op de nieuwe aankomst en alles wat nodig is om je nieuwe bundel van vreugde in het openbaar te tonen wanneer de tijd is rijp. En elf instructiegidsen trainen vaders in de vaardigheden die ze nodig hebben voor de dagelijkse verzorging, zoals het steriliseren van flessen, het verschonen van luiers en baden.

Als je merkt dat je herhaaldelijk dezelfde tips gebruikt, voeg ze dan toe aan je lijst met favorieten voor snelle toegang.

Download voor:

Beste voor tracking: Baby Manager Feed Tracker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Volg al je kinderen.
  • Speciale grafieken voor slaap, voedingen, luierwissels en meer.
  • Deel baby's informatie met je partner.

Wat we niet leuk vinden

  • iOS- en Android-apps werken anders.

Tracking is essentieel bij pasgeborenen, en Baby Manager Feed Tracker fungeert als een centrale plek om voedingen te registreren, samen met groei, slaappatronen, wandelingen, medicijnen, gewicht, luierveranderingen en meer.

De Baby Manager voor Android-app is gratis te gebruiken en te downloaden, en je hebt toegang tot het communityforum, maar je bent beperkt tot vijf activiteiten en drie dagen inloggen. Toegang tot meer functies, gegevens exporteren, en gebruik widgets bij in-app aankopen.

De iOS-versie kost ongeveer $ 4. U krijgt toegang tot alle tracking-, logging-, community- en andere functies met een eenmalige aankoop.

Download voor:

Het beste om baby te helpen leren: Baby Sparks

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Mijlpalen worden uitgesplitst naar type, niet alleen naar leeftijd.
  • Artikelen leveren diepgaande informatie.
  • Voortgangsoverzicht toont de ontwikkeling van uw kind.

Wat we niet leuk vinden

Een abonnement is vereist om alle functies te ontgrendelen.

Baby's leren en ontwikkelen zich voortdurend, en Baby Sparks biedt leuke en verrijkende activiteiten voor ouders om te delen met hun kleintjes, terwijl ze hun potentieel helpen ontwikkelen.

Stel de app in met basisinformatie over je kind. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind en de juiste mijlpalen, krijgt u een dagelijks programma met verschillende activiteiten, evenals toegang tot artikelen en ander materiaal om de ontwikkeling van uw baby te ondersteunen. De app geeft de voortgang van je baby weer per mijlpaal en activiteiten terwijl je de voortgang registreert en naarmate ze groeien.

Hoewel je gratis toegang krijgt tot mijlpalen, artikelen en een paar activiteiten van Baby Sparks, moet je upgraden om de volledige bibliotheek met mijlpalen voor activiteiten te ontgrendelen. Kies uit maandelijkse, jaarlijkse of levenslange betaalde abonnementen, variërend van ongeveer $ 5 tot $ 60.

Download voor:

Beste voor het beheren van de vele foto's die je gaat maken: Tinybeans

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Onbeperkte foto-opslag.
  • Organiseer foto's in albums of gebruik de kalender.
  • Je hebt volledige controle over de rechten voor het delen van foto's.

Wat we niet leuk vinden

  • Hoge abonnementskosten voor premium toegang.
  • Vereist premium toegang om alle foto's tegelijk te downloaden.

Foto's maken van je kinderen, vooral als ze klein en schattig zijn, is een no-brainer, maar het is een ander verhaal om erachter te komen hoe je ze het beste kunt delen. Tinybeans is een speciale foto-app die organisatie biedt en ouders volledige controle geeft over wie hun bundel van vreugde te zien krijgt.

Met de app kun je je foto's ordenen terwijl je ze maakt en biedt andere handige hulpmiddelen zoals ouderschapsartikelen en instructiemateriaal, fotoalbumcollecties en op kalender gebaseerde foto's. Nodig anderen uit om je foto's te bekijken en van hun reacties te genieten.

Download en gebruik Tinybeans gratis of upgrade naar een premium niveau om foto's met hoge resolutie te uploaden, video's op te slaan, advertenties te verwijderen en meer. Een premium abonnement kost ongeveer $ 8 per maand of ongeveer $ 50 per jaar.

Download voor:

Beste om baby in de gaten te houden: babyfoon 3G

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen extra hardware nodig.
  • App kost aanzienlijk minder dan een babyfoon.
  • Toegang tot live video, audio en afbeeldingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Microfoongevoeligheid kan ten onrechte aangeven dat een kind wakker is.
  • Video hapert via een dataverbinding in plaats van wifi.

Babyfoon 3G verandert uw smartphone of tablet in een verbonden babyfoon, zodat u gemoedsrust kunt hebben en dingen gedaan kunt krijgen terwijl uw baby slaapt.

Babyfoon 3G biedt onbeperkt bereik via een mobiele of Wi-Fi-verbinding. U hebt twee compatibele apparaten (smartphones, tablets of laptops) in elke combinatie nodig om de bewakingsverbinding tot stand te brengen. Plaats bijvoorbeeld een tablet in de babykamer en houd altijd een smartphone bij je.

Zodra je apparaten zijn ingesteld, schakel je video in, luister je naar beweging en praat je met je baby als je in een andere kamer bent. De app bevat een activiteitenmodus die je laat weten of je kind wakker wordt en beweegt.

Babyfoon 3G is beschikbaar voor Android-, iOS- en macOS-apparaten en vereist een eenmalige vergoeding van $ 5 tot $ 6 om te downloaden en te gebruiken. Deze uitgave is gering in vergelijking met een speciale babyfoon die dichter bij en ruim boven de $ 100 kan kosten.

Tenzij je een onbeperkt data-abonnement hebt, kan het duur zijn om je datatoewijzing met deze app te gebruiken. Houd rekening met de hoeveelheid data die je gebruikt als je geen wifi gebruikt.

Aanbevolen: