14 Beste Chinese Nieuwjaars-e-kaartsites voor 2022

Inhoudsopgave:

14 Beste Chinese Nieuwjaars-e-kaartsites voor 2022
14 Beste Chinese Nieuwjaars-e-kaartsites voor 2022
Anonim

Chinees Nieuwjaar, ook wel bekend als Lunar New Year of Spring Festival, is het belangrijkste festival van China en viert het begin van een nieuw jaar op de traditionele Chinese kalender. Het is een belangrijk feest voor gezinnen dat gepaard gaat met een officiële feestdag van 16 dagen.

Chinees Nieuwjaar 2022 v alt op vrijdag, dinsdag 1 februari 2022, het begin van een jaar van de Tijger. De tijger staat voor krachtige energie.

Er worden veel groeten verzonden om Chinees Nieuwjaar te vieren, en dankzij internet zijn e-cards een gemakkelijke en doordachte optie. Dit zijn onze favoriete Chinese Nieuwjaars-e-cardsites van overal op internet.

Punchbowl

Image
Image

Kies bij Punchbowl uit een verscheidenheid aan mooie, goed ontworpen kaarten en maak zelfs een speciale digitale envelop. Voeg je eigen foto's toe aan sommige kaarten voor een persoonlijk tintje.

Punchbowl heeft verschillende tariefplannen, waaronder $ 2,99 per maand voor 10 kaarten, $ 3,99 voor maximaal 50 kaarten en $ 4,99 voor maximaal 500 kaarten per maand.

Paperless Post

Image
Image

Paperless Post biedt een verbluffende reeks nieuwe maanjaarskaarten met levendige kleuren, nauwgezet ontwerp en typografie, en realistische kaartkwaliteiten. Uw ontvangers zullen blij zijn met de mooie gevoelens.

Om de gratis kaarten van Paperless Post te vinden, gebruikt u het gratis filter, dat beschikbaar is onder alle categorieën. Betaalde kaarten werken onder een muntsysteem. Koop munten op de site in pakketten die variëren van $ 10 voor 25 munten tot $ 100 voor 1.000 munten.

Jacquie Lawson

Image
Image

Jacquie Lawson is een Britse illustrator in Zuid-Engeland die in 2000 begon met het maken van elektronische wenskaarten. Ze heeft een stijlvolle en indrukwekkende online verzameling geanimeerde wenskaarten met muziek opgebouwd.

Onder haar nieuwjaarsaanbiedingen bevinden zich enkele elegante en unieke e-kaarten voor het nieuwe maanjaar. De site gebruikt geen Flash meer in zijn e-cards, behalve een kerstkaart genaamd Christmas Cottage, de eerste kaart die Lawson heeft gemaakt. Het bedrijf houdt het om sentimentele redenen in zijn oorspronkelijke vorm.

Deze e-cards zijn niet gratis, maar van hoge kwaliteit. Het kan de jaarlijkse contributie waard zijn om het hele jaar door stijlvolle berichten naar uw vrienden en familie te sturen. Een lidmaatschap in de VS kost $20 per jaar.

Dgreetings.com

Image
Image

Dgreetings.com biedt een scala aan smaakvolle, traditionele en prachtige e-kaarten voor Chinees Nieuwjaar. Deze groeten zijn een perfecte manier om dierbaren berichten van geluk, fortuin en geluk te sturen.

Kaarten van Dgreetings zijn gratis te verzenden.

Amerikaanse groeten

Image
Image

American Greetings heeft een kleine maar mooie selectie digitale e-cards voor Chinees Nieuwjaar, waaronder enkele met animatie en muziek.

Het downloaden van deze kaarten vereist een betaald lidmaatschap van één maand ($ 4,99), één jaar ($ 1,67 per maand) of twee jaar ($ 1,25 per maand). American Greetings biedt een gratis proefperiode van zeven dagen om de service te testen.

BlueMountain

Image
Image

BlueMountain's kaarten zijn artistiek en uniek, in tegenstelling tot alle andere op internet. Hoewel ze geen enorme selectie Chinese nieuwjaarskaarten hebben, zijn de aanbiedingen mooi en gemakkelijk te personaliseren.

BlueMountain biedt een gratis proefperiode van zeven dagen. Daarna variëren lidmaatschappen van $ 4,99 per maand tot twee jaar voor $ 29,99.

123Groeten

Image
Image

123Greetings heeft een enorme verscheidenheid aan gratis Chinese nieuwjaarswensen, variërend van formeel tot romantisch tot symbolisch. Velen bevatten animaties, muziek, unieke functies en aanpasbaarheid. Er zijn hier stijlen die je nergens anders zult vinden.

Keurmerk

Image
Image

Hallmark heeft maar een paar e-cards voor Chinees Nieuwjaar, maar de kaarten zijn mooi en van hoge kwaliteit. Met opties zoals muziek en aanpasbare animaties zijn deze Chinese nieuwjaarsaanbiedingen best speciaal.

Deze kaarten zijn niet gratis. Een maandelijks bedrag van $ 5 geeft je een lidmaatschap voor onbeperkt gebruik en toegang tot de hele Hallmark e-bibliotheek.

E-kaarten

Image
Image

E-Cards biedt lieve, eenvoudige en charmante e-cards voor Chinees Nieuwjaar met animatie, muziek en meer aanpassingsopties. Sommige kaarten zijn gratis te verzenden, terwijl andere een Bronze ($12 per jaar), Silver ($17 per jaar) of Gold ($20 per jaar) lidmaatschap vereisen.

De site zegt dat het geld dat wordt verdiend met de verkoop van online begroetingen en cadeaus, naar natuur- en milieudoelen gaat.

TravelChinaGuide

Image
Image

TravelChinaGuide is een touroperator die een scala aan gratis wenskaarten op zijn site aanbiedt. De Chinese nieuwjaarswensen bevatten afbeeldingen van dieren en reizen, en de site biedt interessante feiten en informatie over het Chinese nieuwjaarsfeest.

Doozy Cards

Image
Image

Doozy Cards biedt leuke, cartoonachtige en geanimeerde e-cards met muziek en ander maatwerk, inclusief persoonlijke berichten.

De site biedt een scala aan gratis e-cards. Een Premier-lidmaatschap van $ 24,99 geeft je toegang tot meer kaarten (er is een gratis proefperiode van 10 dagen) en een deel van de lidmaatschapskosten gaat naar een Meals on Wheels-programma.

Tias.com

Image
Image

Tias.com is gespecialiseerd in virtuele vintage gratis e-cards, met unieke en elegante handgetekende illustraties. Het aanbod voor Chinees Nieuwjaar is klassiek en eenvoudig, passend bij de vintage sfeer van de site.

Selecteer je kunstwerk en pas je e-card aan met een bericht, tekstkleuren en muziek. Tias.com is ook een online hotspot voor antiek en verzamelobjecten.

Groeteneiland

Image
Image

Greetings Island heeft verschillende mooie gratis e-kaarten voor Chinees Nieuwjaar, waaronder enkele die kunnen worden aangepast met persoonlijke berichten, stickers en de lay-out van uw voorkeur. Nadat u uw kaart hebt aangepast, verzendt u de e-card rechtstreeks vanaf Greetings Island. U kunt het ook e-mailen, afdrukken, delen op sociale media of downloaden als pdf.

Kisseo

Image
Image

Kisseo heeft niet veel e-kaarten voor Chinees Nieuwjaar, maar het aanbod is gratis en vol levendige kleuren. De kaarten van Kisseo zijn mobielvriendelijk en stellen u in staat om de bezorging van tevoren in te plannen. Stuur uw gratis e-card per e-mail of deel het op Facebook, WhatsApp, Twitter en meer.

Aanbevolen: