5 Beste Spy Camera Apps voor 2022

Inhoudsopgave:

5 Beste Spy Camera Apps voor 2022
5 Beste Spy Camera Apps voor 2022
Anonim

Anderen bespioneren met je telefoon klinkt misschien stiekem en snode, maar er zijn legitieme (en niet-griezelige) redenen waarom je dit misschien wilt doen, zoals het waarborgen van de veiligheid van je kinderen of huisdieren, in de gaten houden dienstverleners of inbrekers oppakken.

Als je overweegt een spionagecamera-app te gebruiken, controleer dan de lokale wetten om er zeker van te zijn dat je er geen overtreedt.

Zodra deze spionagecamera-apps op je telefoon zijn geïnstalleerd, kunnen ze foto's of video's maken, zonder zichzelf weg te geven met geluid of visuele aanwijzingen.

Alfred Beveiligingscamera

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zaklamp en nachtzichtfunctie voor donkere scènes
  • Instant bewegingswaarschuwingen
  • Eenvoudig in te stellen met Gmail-account

Wat we niet leuk vinden

Je moet het camera-apparaat altijd aangesloten houden

Deze app vereist twee apparaten, wat gemakkelijk is als je een oude mobiele telefoon of tablet hebt liggen. Installeer de app op beide en de oude wordt de "camera" die het gebied inspecteert dat u wilt bewaken. De andere, je gewone telefoon, is de "viewer" waarmee je kunt zien wat er door de camera wordt opgepikt. Bekijk passief wat er in het cameragebied gebeurt of neem delen van de actie op. Gebruik de walkietalkie-functie om tussen de twee apparaten te praten of indringers weg te jagen. Alfred is gratis te downloaden en heeft in-app aankopen.

Download voor:

Stille geheime camera HD

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudige interface
  • Maak eenvoudig continu-opnamen
  • Selectieve focus

Wat we niet leuk vinden

Hoe "ste alth" het ook mag zijn, je moet de camera van je telefoon nog steeds op het onderwerp van de foto richten

Ontworpen voor ste alth-foto's, deze Android-app helpt je stille foto's te maken van je slapende baby, een stille bibliotheek, wilde dieren in de buitenlucht of in een andere stille omgeving. De stille werking, in combinatie met geheime scherminstellingen, is ook handig voor het maken van spontane foto's zonder dat vrienden of familie weten dat je het doet. Silent Secret Camera HD is gratis bij in-app aankopen

Achtergrondvideorecorder

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Video opnemen, zelfs als je scherm uit staat

  • Snelkoppeling naar videorecorder met één klik
  • Ondersteunt nachtmodus

Wat we niet leuk vinden

Prestaties zijn mogelijk niet consistent op alle apparaten

Een van de beste video-opname-apps voor Android, Background Video Recorder (BVR) neemt video op met een optie om camerageluiden uit te schakelen, zodat anderen om je heen niet weten dat je aan het opnemen bent. U kunt ook een opname plannen voor een later tijdstip. De app heeft extra functies waarmee je je camera aan de voor- of achterkant kunt gebruiken, video's kunt bijsnijden nadat je ze hebt opgenomen, video's kunt opslaan en de maximale video-opnametijd kunt instellen. BVR is gratis bij in-app aankopen.

Gebruik de snelkoppeling naar de videorecorder of de roze zwevende knop in de app om gemakkelijk opnames te starten en te stoppen.

SP-camera

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maak tegelijkertijd foto's en video's

  • Video opnemen in slow motion of fast motion
  • Resolutie video-opname wijzigen

Wat we niet leuk vinden

Niet alle functies zijn beschikbaar op oudere apparaten

Gebruik deze app om stiekem foto- en videobeelden vast te leggen. Het gebruikt valse afbeeldingen op het scherm (zoals een webbrowser of een klok) om te verbergen dat u het gebruikt. Laat de camera op een bepaalde locatie staan (zoals een kamer in uw huis) en hij zal opnemen wanneer daar beweging plaatsvindt. Of stel het in om om de paar seconden automatisch foto's te maken. Je foto's en video's blijven veilig in een met een wachtwoord beveiligde map. SP-camera kost $ 9,99.

Aanwezigheid

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Compatibel met Amazon Alexa
  • Ondersteunt meerdere kijkers
  • Veel mogelijke toepassingen

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige gebruikers melden technische problemen

Met deze oplossing voor huisbeveiliging kunt u een oud apparaat als uw interne camera gebruiken, samen met uw huidige om het te bewaken. Stel het in om activiteiten in uw huis te volgen en in re altime bewegingsmeldingen te ontvangen. In tegenstelling tot sommige van de anderen op deze lijst, is Presence compatibel met draadloze sensoren die raam- en deurinvoer, waterlekken, temperatuur en meer kunnen detecteren, voor een nog geavanceerder beveiligingssysteem. U kunt de app zelfs instellen om andere elektronische apparaten in uw huis te bedienen. Aanwezigheid is gratis voor de basisversie, of upgrade naar Pro voor extra functies.

Aanbevolen: