De 10 beste camera-apps voor iPhone in 2022

Inhoudsopgave:

De 10 beste camera-apps voor iPhone in 2022
De 10 beste camera-apps voor iPhone in 2022
Anonim

Als je wilt profiteren van de camera van de iPhone, heb je camera-apps nodig die je fotografie naar een hoger niveau kunnen tillen. Dit zijn de tien beste iPhone-camera-apps die we dit jaar hebben gevonden.

Adobe Photoshop Express: de beste iPhone-camera-app voor Photoshop-liefhebbers

Image
Image

Wat we leuk vinden

Adobe's functionaliteit en snelheid zijn ongeëvenaard, zelfs op een mobiel apparaat.

Wat we niet leuk vinden

Hoewel Photoshop in de naam voorkomt, mist het veel functies van traditionele Photoshop.

Adobe Photoshop is toonaangevend als het gaat om professionele fotobewerkingssoftware. Hoewel de volledige versie van Photoshop misschien te veel is voor een mobiel apparaat, brengt Adobe Photoshop Express zijn kracht naar de iPhone.

Je kunt foto's uploaden vanaf je apparaat of rechtstreeks vanuit de cloud. De automatische collagefuncties maken het maken van een fotocollage eenvoudig en slim. U kunt popkleur gebruiken om één kleur over de rest te accentueren, auto-fix gebruiken om met één druk op de knop aanpassingen te maken en watermerken aan uw afbeeldingen toe te voegen.

Adobe Photoshop Express zit boordevol kracht, inclusief alles van basisbewerkingsfocus tot meer geavanceerd. Het is gratis te downloaden en te gebruiken.

Moment Pro Camera: perfecte camera-app voor handmatige bediening

Image
Image

Wat we leuk vinden

In staat zijn om handmatig opnamen te maken en de instellingen aan te passen om elke keer die perfecte foto te maken.

Wat we niet leuk vinden

Deze app is niet voor beginnende fotografen.

Voor fotografen die jeuken naar hetzelfde gevoel dat ze krijgen als ze handmatig fotograferen, is Moment Pro Camera een goede keuze. Moment biedt volledige handmatige bedieningselementen zoals ISO, sluitertijd en witbalans en is een DSLR in uw zak.

Moment wordt voortdurend bijgewerkt en ondersteunt nu de nieuwste iPhones en de Apple Watch; gebruik je Apple Watch als afstandsbediening om foto's of video's te maken. Moment biedt ook de Moment Photo Case, waarmee u de DSLR-achtige sluiterknop kunt gebruiken voor snelle opnamen.

Moment Pro Camera is gratis te downloaden en te proberen, maar je moet betalen om de professionele foto- en videofuncties te ontgrendelen. Bij uw aankoop krijgt u de mogelijkheid om RAW-opnamen te maken, volledig handmatig en met bediening met twee lenzen.

VSCO: beste camera-app voor creatieve filtering

Image
Image

Wat we leuk vinden

Er zijn zoveel filters en manieren om je foto's te bewerken dat de creativiteit eindeloos is.

Wat we niet leuk vinden

Er is geen manier om alle activa van de app te kopen zonder te betalen voor de VSCO X-community-ervaring. Als je alle tools wilt hebben, zul je ook te maken krijgen met de community-extra's in je app.

VSCO staat bekend om zijn filters en wordt door miljoenen mensen gebruikt om een bepaald gevoel aan hun foto's toe te voegen. Met ingebouwde bewerkingstools voor zowel foto's als video, is VSCO de ultieme app voor het verbeteren van foto's.

VSCO biedt gebruikers geavanceerde video-presets, mobiele videobewerking, fotofilter-presets en meer. Bovendien herbergt VSCO een community van makers waar fotografen andere fotografen op het platform kunnen creëren, ontdekken en ermee in contact kunnen komen.

VSCO is gratis te downloaden en te gebruiken. Voor de community van de maker en de volledige functionaliteit van de app is echter een jaarabonnement vereist. Met het abonnement krijg je toegang tot de community en toegang tot elke tool binnen de app.

Adobe Lightroom CC: het beste voor het vastleggen en bewerken van alles-in-één

Image
Image

Wat we leuk vinden

Maak foto's op elk moment en bewerk ze snel allemaal in dezelfde app.

Wat we niet leuk vinden

Voor eenvoudige telefoonfotografie is het abonnement een beetje duur als het niet voor andere Adobe-producten wordt gebruikt.

Als je je foto's wilt kunnen vastleggen en ze allemaal in dezelfde app wilt bewerken, levert Adobe Lightroom dat. U kunt uw camera gebruiken om in RAW-indeling vast te leggen en de modus High Dynamic Range gebruiken om uw belichtingsbereik automatisch uit te breiden.

Bewerk je foto's binnen enkele seconden nadat je ze hebt gemaakt met geavanceerde bewerkingstools zoals toon, belichting en contrast. Hoewel Adobe Lightroom gratis te downloaden is, zijn er Premium-functies die u niet wilt missen voor een betaald maandelijks abonnement. Het abonnement maakt deel uit van Adobe's Creative Cloud-abonnement.

MuseCam: beste camera-app voor iPhone met unieke presets

Image
Image

Wat we leuk vinden

De voorinstellingen van MuseCam zijn prachtig en geven elke foto snel een professionele uitstraling.

Wat we niet leuk vinden

De meeste functies zijn geavanceerd en het kan even duren voordat je ze goed leert gebruiken.

Een filter is één ding, maar op maat gemaakte voorinstellingen die zijn samengesteld door 's werelds beste makers is iets anders. MuseCam biedt een volledig handmatige camera die u volledige controle geeft. De stralende ster zijn echter de vele vooraf ingestelde opties van MuseCam die foto's snel een unieke en professionele uitstraling kunnen geven.

MuseCam is gratis te downloaden, maar sommige voorinstellingen en andere bewerkingstools zijn alleen beschikbaar via in-app-aankopen.

Focos: beste iPhone-camera-app voor de computerfotograaf

Image
Image

Wat we leuk vinden

De in-app video-tutorials geven iedereen de kans om fotografie op een nieuwe manier uit te proberen.

Wat we niet leuk vinden

De app kan wat updates gebruiken om de bruikbaarheid en het ontwerp aan te pakken. Het is wat omslachtiger in gebruik dan andere apps op deze lijst.

Voor de dubbele camera op de iPhone 7 Plus en iPhone X is Focos een app die je in de toekomst niet mag missen. In plaats van optische processen, gebruikt computationele fotografie digitale berekeningen om afbeeldingen te verwerken. Met Focos kunt u echte 3D-beeldvorming gebruiken om foto's te bewerken die met de dubbele camera zijn gemaakt.

Ingebouwde video-tutorials, echte bokeh-effecten en de mogelijkheid om meerdere lichtbronnen in een afbeelding toe te voegen, maken Focos een leider in de fotografie van de toekomst.

Focos is gratis te downloaden, maar er zijn in-app-aankopen om geavanceerde bewerkingsfuncties te ontgrendelen tegen verschillende kosten.

Rookie Cam: beste iOS-camera-app voor beginners met iPhone-fotografie

Image
Image

Wat we leuk vinden

Rookie Cam heeft het allemaal, van professionele bewerkingstools tot een ingebouwde collagemaker.

Wat we niet leuk vinden

Hoewel Rookie Cam een aantal professionele bewerkingstools biedt, is deze app misschien niet de beste keuze voor fotografen die op zoek zijn naar foto's van galerijkwaliteit.

Er zijn zoveel bewerkingsfuncties binnen Rookie Cam dat het de perfecte foto-app is voor elk niveau van fotograaf. Het gebruiksgemak en het eenvoudige ontwerp maken het echter een uitstekende keuze voor beginners.

Je kunt foto's maken met de live filtercamera of de 300+ lettertypen gebruiken om je foto's grondig te ontwerpen. Er zijn 170 filters in 15 verschillende thema's, 40 schoonheidsfilters voor portretten, een complete collagemaker en een photobooth.

Rookie Cam is gratis te downloaden, maar biedt in-app-aankopen om verschillende filters en bewerkingstools te ontgrendelen.

Enlight Quickshot: beste camera-app voor adembenemende landschappen en portretten

Image
Image

Wat we leuk vinden

Enlight's unieke Sky Mode is perfect om landschappen snel en mooi te transformeren.

Wat we niet leuk vinden

Deze app laat veel te wensen over, tenzij je gebruik maakt van de in-app aankopen.

Verander je landschappen van saai in adembenemend met Enlight Quikshot. Met deze iPhone-camera-app kunnen fotografen actiefoto's maken in stroboscoopmodus, Sky Control gebruiken om elke gewone landschapsopname te transformeren en batchbewerkingen onderweg mogelijk maken voor snelheid.

Enlight Quikshot is gratis te downloaden, maar biedt in-app-aankopen om modi zoals Sky Control en andere professionele bewerkingsfuncties te ontgrendelen.

Camera +2: het beste voor fotografen van elk vaardigheidsniveau

Image
Image

Wat we leuk vinden

Deze app heeft alles wat je nodig hebt om snel professionele iPhone-foto's te maken.

Wat we niet leuk vinden

De menu's zijn een beetje moeilijk te gebruiken op kleinere iPhone-schermen.

Camera +2 is een complete herschrijving van de originele en populaire Camera+. Het combineert eenvoudige tools met complexere professionele bewerkingstools om iedereen iets te bieden om van te genieten. De app bevat RAW-opnamemogelijkheden, diepte-opname, verschillende opnamemodi voor verschillende foto's en meer.

Gebruik de Lightbox van Camera +2 om gemakkelijk foto's van alle apparaten over te zetten en uw foto's tijdelijk op te slaan om ruimte te besparen. Je moet betalen om Camera +2 te downloaden in de App Store.

Huji Cam: de meest unieke camera-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

Foto's krijgen een unieke draai met het analoge filter en de datumstempel.

Wat we niet leuk vinden

Foto's die met de app zijn gemaakt, worden gefilterd en opgeslagen. De originele foto wordt niet opgeslagen zonder het filter.

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder een knaller uit het verleden. De Huji Film-app brengt je foto's terug naar 1998, compleet met een oranje datumstempel. Huji Film herinnert ons aan het plezier dat we hadden met analoge film, waardoor je foto's een unieke uitstraling krijgen.

De Huji Film-app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar er zijn advertenties aanwezig in de app.

Aanbevolen: