10 Beste gratis strandachtergronden van 2022

Inhoudsopgave:

10 Beste gratis strandachtergronden van 2022
10 Beste gratis strandachtergronden van 2022
Anonim

Of het nu winter of zomer is, een vakantie naar het strand is altijd een serene ontsnapping. Als je een zandstrand niet persoonlijk kunt bezoeken, versier dan je desktop of mobiele apparaat met een van deze gratis strandachtergronden.

Vind meer gratis strandachtergronden van de beste gratis wallpaper-sites. Als je minder zand en meer water wilt, bekijk dan wat gratis oceaanbehang. We houden ook een lijst bij met de beste zomerachtergronden.

Tropisch strand bij strandachtergronden

Image
Image

Verlangen naar helderblauw water en wit zand? Ontsnap naar dit schilderachtige tropische strand. Download deze achtergrond voor uw desktopmonitor, twee monitoren of mobiele apparaten.

Palm Beach door Desktop Nexus

Image
Image

Stel jezelf voor dat je schaduw zoekt van deze prachtige palmboom op een wit zandstrand. Nog beter, Desktop Nexus detecteert automatisch de resolutie van uw monitor en biedt de juiste grootte om te downloaden.

Ik wil een vakantie door WallpaperStock

Image
Image

Deze lege strandstoelen roepen je naam. Download deze gratis strandbehang voor je monitor in 1024x768 of 852x480 resoluties. Kies de mobiele of omslagfoto-opties voor uw smartphone of sociale media-profielen.

Amazing Sunset door WallpaperStock

Image
Image

Neem een ontspannend moment voor jezelf met deze prachtige zonsondergang aan het strand. Download deze afbeelding in verschillende resoluties voor desktops en mobiele apparaten, of gebruik hem als omslagfoto voor sociale media.

Ageeba Beach Egypt door EskiPaper.com

Image
Image

Dit behang toont het prachtige Ageeba-strand in Egypte vanuit een uniek uitkijkpunt. Download Ageeba Beach in de oorspronkelijke resolutie van 1440x900 of kies uit verschillende andere opties.

Kleurrijke stoelen bij WallpaperFX

Image
Image

Omarm de zomervakantiegeest met deze collectie kleurrijke Adirondack-stoelen. Kies voor een van de formaten mobiele apparaten of standaard-, brede- en HD-resoluties voor uw desktop.

Sunset Beach Umbrella door Desktop Nexus

Image
Image

Als je van strandzonsondergangen houdt, legt deze artistieke paraplu-afbeelding de schoonheid op een unieke manier vast. Laat het zoeken naar de beste resolutie over aan Desktop Nexus wanneer u deze voor uw desktop downloadt.

Sand Ripples door WallpaperStock

Image
Image

Als je van een beetje textuur houdt met je strandtafereel, dan past dit gratis behang met rimpelingen in het zand perfect. Download deze gratis strandbehang in verschillende resoluties voor desktop en mobiele apparaten en gebruik hem als omslagfoto voor sociale-mediasites.

Shell on the Sand door WallpaperStock

Image
Image

Breng het strand naar je toe met deze close-up van een schelp op het zand. Kies uit verschillende formaten die geschikt zijn voor sociale media, mobiele apparaten en desktops.

Ocean Beach bij zonsondergang door WallpaperStock

Image
Image

Als je van levendige zonsondergangen en wolkenlandschappen houdt, download dan Ocean Beach at Sunset voor je desktop. Vind er ook een thuis voor op andere apparaten, met een brede beschikbaarheid van resoluties in onder meer tablet-, mobiel- en omslagfotoformaten.

Aanbevolen: