Hoe u ontvangers kiest uit uw adresboek in Gmail

Inhoudsopgave:

Hoe u ontvangers kiest uit uw adresboek in Gmail
Hoe u ontvangers kiest uit uw adresboek in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Open nieuw of bestaand bericht, selecteer To, Cc of Bcc, kies een contact uit het venster Selecteer contacten en selecteer Invoegen.
  • Verwijder een geselecteerde ontvanger door het vakje naast de naam te deselecteren.

Het gebruik van een lijst met contactpersonen om de ontvangers van een e-mail te kiezen, is handig wanneer u meerdere mensen aan de e-mail wilt toevoegen. Selecteer zoveel ontvangers en groepen als je wilt en voeg ze toe aan de e-mail om een bericht op te stellen voor die contacten.

Hoe u met de hand ontvangers kiest voor e-mail in Gmail

Gmail maakt het gemakkelijk om een contactpersoon te selecteren om te e-mailen. Terwijl je een e-mailadres in een bericht typt, stelt Gmail automatisch de naam en het e-mailadres voor. Er is echter nog een andere manier om te kiezen welke contacten u wilt e-mailen, en dat is door uw adresboek te gebruiken. En u begint met een nieuw bericht, of beantwoordt of stuurt een bestaand bericht door.

  1. Selecteer in het berichtvenster To, Cc of Bcc, afhankelijk van over hoe u het bericht naar de ontvangers wilt verzenden.

    Image
    Image
  2. Kies in het venster Selecteer contacten de ontvangers die u in de e-mail wilt opnemen. Blader door uw adresboek om contacten te selecteren of gebruik het zoekvak.

    Image
    Image

    Als u een contactpersoon wilt verwijderen, schakelt u het selectievakje naast het item uit.

  3. Selecteer Insert als je klaar bent.

    Image
    Image
  4. Stel de e-mail op.

    Image
    Image
  5. Stuur het als je klaar bent.

Aanbevolen: