Hoe u iPhone-emoji's voor uw Android kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe u iPhone-emoji's voor uw Android kunt krijgen
Hoe u iPhone-emoji's voor uw Android kunt krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Als je een emoji-app wilt gebruiken, ga je naar Instellingen > 0 > Talen en invoer > Virtueel toetsenbord > Beheer toetsenborden en selecteer een emoji-toetsenbord.
  • Ga anders naar Instellingen > Display > Lettergrootte en stijl, selecteer Letterstijl, en kies EmojiFont10.

In dit artikel worden drie manieren uitgelegd om een iPhone-emoji-set op een Android-telefoon te installeren. Instructies zijn van toepassing op Android 8 en hoger.

Hoe installeer ik een iPhone Emoji-toetsenbord op Android

Om Apple-emoji's te krijgen, download je een app die een iPhone-emoji-toetsenbord op Android installeert. Je hebt drie opties:

  • Kies een emoji-app: een goede keuze als je je op je gemak voelt bij het installeren van apps op een Android.
  • Probeer een populaire emoji-app: een goede keuze als je één app wilt proberen en zien hoe het werkt.
  • Gebruik een nieuwe toetsenbord-app met verschillende emoji's: sommige toetsenborden, zoals FancyKey, ondersteunen het downloaden en gebruiken van verschillende emoji-sets.
Image
Image

Kies een Emoji-app

Kijk rond in de Play Store om te zien of iets je opv alt. Geen van deze apps is identiek aan die van Apple, maar ze kunnen in de buurt zijn. Misschien is er een stijl die je voorkeur heeft. Kijk maar even rond. Er is geen gebrek aan opties.

  1. Bezoek de Google Play Store en zoek naar apple emoji keyboard of apple emoji font.
  2. De zoekresultaten bevatten emoji-toetsenbord- en lettertype-apps zoals Kika Emoji Keyboard, Facemoji, Emoji Keyboard Cute Emoticons en Emoji Fonts voor Flipfont 10.

    Image
    Image
  3. Kies de emoji-app die je wilt gebruiken, download hem en installeer hem.

Gebruik een nieuwe toetsenbord-app

Sommige toetsenborden, zoals FancyKey, laten je emoji's wijzigen. FancyKey is een populair toetsenbord met aanpassingsopties en levendige skins. FancyKey downloadt en gebruikt Twitter-emoji's, die redelijk lijken op die van Apple. Als niets anders voor u heeft gewerkt, zal FancyKey dat doen, geen root of aangepaste instellingen vereist.

  1. Ga naar de Play Store en installeer de FancyKey-app.
  2. Open de Settings app en ga naar System > Taal en invoer >Virtueel Toetsenbord.

    De instellingsopties kunnen enigszins variëren, afhankelijk van uw apparaat. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, gaat u naar Instellingen en zoekt u naar keyboard.

    Image
    Image
  3. Selecteer Beheer toetsenborden.
  4. Schakel de FancyKey-tuimelschakelaar in en tik vervolgens op OK in het pop-upvenster.

    Image
    Image
  5. Wanneer u een app opent die het toetsenbord weergeeft, tikt u op het keyboard pictogram. Het is meestal te vinden in de rechterbenedenhoek van het toetsenbord.
  6. In het Change keyboard scherm, tikt u op FancyKey.

    Image
    Image
  7. Ga naar het startscherm en open de FancyKey-app.
  8. In de instellingen voor het FancyKey-toetsenbord, selecteer Voorkeuren.
  9. Tik in het gedeelte Display op Emoji-stijlen.
  10. Selecteer in de lijst met emoji-stijlen degene die je leuk vindt. De Twitter emoji's lijken redelijk op die van Apple. Tik op OK om de nieuwe emoji's op te slaan.

    Image
    Image
  11. Als je FancyKey gebruikt, heb je toegang tot de nieuwe emoji's die je zojuist hebt ingesteld.

Misschien merkt u dat het systeemlettertype er iets anders uitziet dan voorheen, maar dat is niet schadelijk voor uw telefoon. Je zou zonder problemen iOS-emoji's voor Android moeten kunnen gebruiken.

Probeer een populaire Emoji-app

De app Emoji-lettertypen voor Flipfont 10 verandert het telefoonlettertype om toe te voegen aan de emoji's in Apple-stijl. Dit werkt alleen op apparaten die de lettertypen kunnen wijzigen. Als je het lettertype kunt wijzigen, is dit een handige manier om emoji's in iPhone-stijl te krijgen.

De optie om lettertypen aan te passen is niet beschikbaar op Android 12, dus deze methode werkt niet op Android 12-apparaten.

  1. Ga naar de Google Play Store en installeer de app Emoji Fonts for Flipfont 10.
  2. Ga naar Instellingen > Display > Lettergrootte en stijl.

    De lay-out van de instellingenopties verschilt enigszins per apparaat. Ga op HTC-apparaten naar Instellingen > Beeldscherm en gebaren.

    Image
    Image
  3. Kies Letterstijl. Kies EmojiFont10 om het de standaardinstelling te maken.

    U kunt ook de app Emoji-lettertypen voor Flipfont 10 openen, de lettertypen testen en vervolgens Toepassen selecteren om Instellingen te openen.

    Image
    Image
  4. Je bent klaar! Nu kun je emoji's in Apple-stijl gebruiken op je Android-apparaat.

Als je nog steeds de exacte lettertypen van iOS wilt, kun je ze krijgen, maar je moet je apparaat rooten. De iOS-lettertypen zijn beschikbaar via de root-app Magisk.

FAQ

    Hoe bewerk je emoji's op een iPhone?

    Hoewel je de emoji's die bij je iPhone worden geleverd niet kunt bewerken, kun je je Memoji wel bewerken. Een Memoji is een speciale geanimeerde avatar die bij je persoonlijkheid en stemming past. Open Berichten en tik op het App Store-pictogram, selecteer vervolgens Memoji, zoek uw huidige en selecteer More(de drie puntjes) > Bewerken

    Hoe laat je je emoji praten op de iPhone?

    Maak eerst een Memoji. Open de Berichten-app en start een nieuw gesprek of open een oud gesprek, selecteer vervolgens het Memoji-pictogram > Nieuwe memoji Ga dan een gesprek aan, selecteer opnieuw het Memoji-pictogram en kies uw Memoji. Gebruik de Record knop om een audiobericht op te nemen en af te leveren met door Send te kiezen

    Hoe schakel je emoji uit op Android?

    Open de app Instellingen en typ "emoji" in de zoekbalk. Dit zou het scherm Emoji's, Stickers en GIF's moeten oproepen. Schakel zoveel instellingen uit als je wilt, zoals Emoji snelle toegang en Emoji met het fysieke toetsenbord.

    Hoe verwijder je een emoji-telefoonapp op Android?

    Als je een emoji-app van derden hebt geïnstalleerd en je wilt deze van je Android-apparaat verwijderen, open dan de Google Play Store-app en selecteer je profielpictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Beheer apps en apparaten > Beheer Selecteer de app die u wilt verwijderen en kies vervolgens Verwijderen

Aanbevolen: