Hoe meerdere weergaven naast elkaar te zien in Gmail

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere weergaven naast elkaar te zien in Gmail
Hoe meerdere weergaven naast elkaar te zien in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Meerdere inboxen > Aanpassen. Kies een paginaformaat, paneelpositionering en zoektermen voor inboxen. Selecteer Wijzigingen opslaan.
  • Als er niet meerdere panelen bovenaan de inbox verschijnen, ga dan naar Instellingen > Inbox > Categorieën en vink alleen Primair aan. Selecteer Wijzigingen opslaan.

Als je schakelt tussen Gmail-labels, de inbox, e-mail met ster, je concepten en soms de prullenbak, kun je labels of zoekopdrachten bijhouden, zelfs als ze naar het tweede scherm van je Gmail-inbox zijn geglipt. Het zijn niet precies tabbladen, maar je kunt extra collecties naast je Gmail-inbox onder, boven of naast de standaardweergave plaatsen.

Bekijk meerdere weergaven, labels en zoekopdrachten naast elkaar in Gmail

Om extra weergaven (voor concepten, bijvoorbeeld een label of zoekresultaten) naast je Gmail-inbox te plaatsen:

  1. Klik op het tandwiel Instellingen in Gmail.

    Image
    Image
  2. Scroll omlaag naar Type Postvak IN en kies Meerdere Postvakken IN.

    Image
    Image
  3. Selecteer Customize om te beheren hoe uw meerdere inboxen eruitzien. Maximale paginagrootte laat je een limiet stellen aan het aantal gesprekken dat het nieuwe paneel zal weergeven. Extra panelen positionering bepa alt waar de nieuwe vensters zullen verschijnen.

    Image
    Image
  4. De Meerdere Inbox secties gebied laat je zoektermen instellen voor elk paneel dat je wilt. Geldige zoektermen zijn onder meer "to:" om alle berichten op te nemen die u naar een specifiek adres hebt verzonden, "is:" om specifieke labels op te halen die u heeft gemaakt en "from:" om alle berichten te sorteren die u van een specifiek persoon. De Panel titel zal een label zijn bovenaan de nieuwe vensters.

    U kunt elke zoekterm en operator van Gmail gebruiken.

    Image
    Image
  5. Klik Wijzigingen opslaan als je klaar bent. Afhankelijk van wat je hebt gekozen bij Extra panelen positionering, zie je je nieuwe vensters onder, boven of naast de inbox.

    "Rechts van de inbox" creëert aparte vensters, en de andere opties rangschikken alle koppen in een enkele kolom met de paneeltitels die je hebt gekozen.

    Image
    Image
  6. U kunt naar het menu Instellingen terugkeren om naar wens panelen toe te voegen of te verwijderen.

Als de panelen niet verschijnen

De tabbladen bovenaan je inbox kunnen ervoor zorgen dat je extra panelen niet verschijnen. Ga als volgt te werk om het probleem op te lossen.

  1. Klik in het menu Instellingen op Inbox.

    Image
    Image
  2. Schakel onder de kop Categorieën alle vakjes uit behalve Primair om de andere tabbladen uit te schakelen.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan om terug te keren naar je inbox. Je panelen zouden nu moeten verschijnen.

Aanbevolen: