Adem uitzetten op Apple Watch

Inhoudsopgave:

Adem uitzetten op Apple Watch
Adem uitzetten op Apple Watch
Anonim

Wat te weten

  • Voor watchOS 3 tot en met 7: Ga naar Breathe > Breathe Reminders > None in de Watch iOS-app.
  • Voor watchOS 8: Ga naar Watch app > Mindfulness en zet alle schakelaars onder Mindfulness Reminderstot uit/wit.
  • U kunt ook deze instructies volgen in de Settings app voor watchOS.

Dit artikel legt uit hoe je Ademherinneringen of Mindfulness uitschakelt op een Apple Watch.

Ademherinneringen uitschakelen in watchOS 3 via watch OS 7

Volg deze stappen om herinneringen uit te schakelen als je Apple Watch de Breathe-app heeft. Deze instructies gebruiken de Watch-app voor iPhone, maar u kunt dezelfde opties vinden in de Settings-app op de Apple Watch.

  1. In de Watch app voor iOS, scroll naar beneden en selecteer Breathe.
  2. Tik op Herinneringen ademen.
  3. Kies Geen.

    Image
    Image
  4. Een andere manier om herinneringen te verbergen, is door Notifications Off op het tweede scherm te selecteren, maar als u de bovenstaande methode gebruikt, bespaart u een stap als u besluit Breathe in the toekomst.

Mindfulness-herinneringen uitschakelen in watchOS 8 en later

In watchOS 8 heeft Apple de Breathe-app omgedoopt tot Mindfulness.

Het proces om de nieuwere Mindfulness-app het zwijgen op te leggen is ook het gemakkelijkst via de Watch-app voor iPhone, maar de instructies zijn hetzelfde in de app Instellingen in watchOS.

  1. In de Watch app, selecteer Mindfulness.
  2. Tik onder de kop Mindfulness-herinneringen op de twee tuimelschakelaars naast Begin van de dag en Einde van de dag tot uit/wit.
  3. U kunt ook Meldingen uit selecteren in het gebied boven deze sectie.

    Image
    Image

Kan ik mijn ademherinneringen aanpassen?

Als je er nog niet klaar voor bent om de Breathe- of Mindfulness-apps volledig te verwijderen, kun je ze ook minder vaak vragen. Om deze aanpassing voor Breathe te maken, opent u de Watch app op uw iPhone en gaat u naar Breathe > Breathe Remindersen kies hoeveel herinneringen je per dag wilt (tussen één en tien).

Image
Image

Gebruik voor Mindfulness de iPhone Watch app en tik op Mindfulness > Herinnering toevoegen, en stel vervolgens de tijd in waarop u uw ademhalingssessie wilt hebben. Selecteer Herhalen om te kiezen op welke dagen u de melding wilt laten plaatsvinden, of schakel alle opties uit om de herinnering eenmalig te maken.

Image
Image

Je hebt ook rechtstreeks toegang tot deze opties via je Apple Watch door de app Settings te openen en naar Breathe of te gaan. Mindfulness en volg deze instructies.

Wat triggert de ademmelding op Apple Watch?

In tegenstelling tot de standaardmelding van de Apple Watch, die wordt geactiveerd als het apparaat in de eerste 50 minuten van een uur niet heeft waargenomen dat je beweegt, hangt de Breathe-melding af van triggers die je van tevoren hebt ingesteld.

De Breathe-app herinnert je standaard om de vier uur aan een pauze. De Mindfulness-app scha alt het een beetje terug en vraagt u aan het begin en het einde van elke dag. Je kunt desgewenst meer of minder meldingen toevoegen, of je kunt verschillende methoden gebruiken om ze helemaal uit te schakelen.

Hoe schakel ik ademherinneringen uit?

Je kunt herinneringen voor Breathe en Mindfulness uitschakelen via de Watch app op je iPhone. De instructies verschillen enigszins, afhankelijk van de versie van watchOS die u gebruikt, en bepalen welke van de twee apps u gebruikt.

Een snelle en grondige manier om te voorkomen dat de Breathe en Mindfulness-herinneringen plaatsvinden, is door de apps van je Apple Watch te verwijderen. Toch is het gemakkelijker om meldingen te verwijderen of te dempen als je denkt dat je ze ooit zou kunnen gebruiken.

FAQ

    Kan ik de Breathe-app op mijn Apple Watch verwijderen?

    Het hangt ervan af. Als uw apparaat watchOS 6 of hoger gebruikt, kunt u vooraf geladen apps zoals Breathe, Stocks en Podcasts verwijderen. Het is niet mogelijk om dergelijke apps te verwijderen in oudere versies van watchOS.

    Hoe zet ik mijn Apple Watch uit?

    Als u een Apple Watch wilt uitschakelen, houdt u de zijknop ingedrukt totdat de schuifregelaar Uitschakelen verschijnt en sleept u de schuifregelaar vervolgens naar rechts. Om opnieuw opstarten te forceren, houdt u zowel de zijknop als de Digital Crown minstens 10 seconden ingedrukt en laat u de knoppen los wanneer u het Apple-logo ziet.

    Hoe schakel ik Power Reserve op mijn Apple Watch uit?

    Als u Power Reserve op een Apple Watch wilt uitschakelen, tikt u op de batterij-indicator op uw Apple Watch-gezicht. Sleep de schuifregelaar Power Reserve van links naar rechts en tik vervolgens op Doorgaan.

    Hoe zet ik het geluid op mijn Apple Watch uit?

    Om het geluid op een Apple Watch uit te schakelen, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm en tikt u op het Silent Mode-pictogram (de bel). Om Stille modus uit te schakelen, veegt u omhoog en selecteert u het pictogram Stille modus opnieuw, zodat het niet langer rood is.

Aanbevolen: