Apple introduceert nieuwe Apple Watch Pride-bandjes

Apple introduceert nieuwe Apple Watch Pride-bandjes
Apple introduceert nieuwe Apple Watch Pride-bandjes
Anonim

Apple heeft maandag een nieuwe Apple Watch Pride Edition-band geïntroduceerd met meer kleuren geïnspireerd op meerdere Pride-vlaggen.

De techgigant heeft sinds 2016 elk jaar een nieuwe Apple Watch Pride-band geïntroduceerd ter ondersteuning van Pride Month en de LGBTQ+-gemeenschap. De nieuwste Pride Edition Braided Solo Loop bevat meer kleuren dan alleen de regenboogstrepen, die volgens Apple "de diverse en multiraciale activisten" vertegenwoordigen die "vanaf het begin in het hart van deze gemeenschap hebben gestaan".

Image
Image

Apple zei dat de zwarte en bruine kleuren in de nieuwe band de zwarte en Latinx-gemeenschappen symboliseren, en degenen die zijn overleden aan of leven met hiv/aids. De lichtblauwe, roze en witte kleuren vertegenwoordigen transgender en niet-binaire individuen.

"Apple ondersteunt op veel fronten het voortdurende en onvoltooide werk van gelijkheid voor diverse en intersectionele gemeenschappen, en we willen elke gelegenheid bieden om deze geschiedenis te vieren en te eren tijdens het Pride-seizoen", zei Apple-CEO Tim Cook in de aankondiging van het bedrijf.

Apple voegde toe dat het LGBTQ+-organisaties financieel en rechtstreeks blijft steunen, waaronder Encircle, Equality North Carolina, Equality Texas, Gender Spectrum, GLSEN, Human Rights Campaign, National Center for Transgender Equality, PFLAG National, SMYAL, The Trevor Project en ILGA World internationaal.

In februari kondigde het bedrijf een bijdrage van $ 1 miljoen aan aan Encircle, dat therapie, gemeenschapsgroepen en programma's biedt voor LGBTQ+-jongeren.

Naast de Apple-horlogeband heeft het bedrijf ook een Pride Edition Nike Sport Loop-band aangekondigd, gemaakt in de originele zes kleuren van de regenboog en gemaakt van reflecterend garen voor degenen die 's nachts rennen, fietsen of wandelen.

Op veel fronten ondersteunt Apple het lopende en onvoltooide werk van gelijkheid voor diverse en intersectionele gemeenschappen…

Beide bands zijn vanaf maandag te bestellen. Apple's Pride Edition Braided Solo Loop kost $ 99, en de Nike-band is $ 49.

Naast de bands heeft Apple ook een Pride-wijzerplaat voor 2021 die past bij de Braided Solo Loop. Apple zei dat de wijzerplaat beschikbaar zou zijn in een aanstaande software-update.

Apple's releases komen precies op tijd voor Pride Month, die elk jaar in juni plaatsvindt ter gelegenheid van de verjaardag van de Stonewall-rellen, die op 28 juni 1969 begonnen.

Aanbevolen: