Het Apple-logo typen op uw Mac, iPhone en iPad

Inhoudsopgave:

Het Apple-logo typen op uw Mac, iPhone en iPad
Het Apple-logo typen op uw Mac, iPhone en iPad
Anonim

Wat te weten

  • Mac: Druk op Option+ Shift+ K.
  • iOS: Kopieer het Apple-logo naar het klembord. Tik op Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Tekstvervanging > Plusteken (+).
  • Tik in het Phrase bewerkingsveld zodat het pop-upmenu verschijnt. Tik op Plakken om het gekopieerde Apple-logo toe te voegen. Typ een snelkoppeling voor het Apple-logo.

Dit artikel legt uit hoe je het Apple-logo typt op een Mac of iOS-apparaat. Het bevat informatie over het typen van het Apple-logo in Windows.

Het Apple-logo typen op de Mac

Het Apple-logo kan worden opgenomen in uw documenten, sms-berichten en overal waar u typt met behulp van de Mac-sneltoets of iOS-tekstvervangingsmethode.

De vorm en het ontwerp van het Apple-logo zijn al meer dan 40 jaar consistent. Om het Apple-logo op uw macOS-laptop of desktopcomputer te typen, drukt u op Option+ Shift+ K.

Het Apple-logo wordt mogelijk niet correct weergegeven in de meeste niet-Apple-besturingssystemen, inclusief Windows. In veel gevallen wordt het logo vervangen door een vierkant pictogram of een andere tijdelijke aanduiding. Met dit in gedachten, is het het beste om het logo alleen te gebruiken wanneer het overeenkomt met andere macOS- of iOS-gebruikers.

Het Apple-logo typen op iOS

Je kunt ook het Apple-logo typen op je iPad, iPhone of iPod touch. In tegenstelling tot de Mac is er geen ingebouwde sneltoets gekoppeld aan dit pictogram, dus we moeten er zelf een maken met behulp van de functie Tekstvervanging.

Voordat u aan de slag gaat, moet u eerst het Apple-logo naar het klembord van uw apparaat kopiëren. Tik op het logo om het te markeren en tik vervolgens op Copy wanneer het pop-outmenu verschijnt: 

Zorg ervoor dat u alleen het Apple-logo markeert en geen begeleidende tekst of spaties.

  1. Tik Instellingen > Algemeen > Toetsenbord.
  2. Een lijst met configureerbare toetsenbordgerelateerde opties zou nu moeten worden weergegeven. Tik op Tekstvervanging.

    Image
    Image
  3. Tik op het Plus (+) symbool in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Tik eenmaal in het veld Zinsbewerking zodat het pop-upmenu verschijnt en tik vervolgens op Plakken om het gekopieerde Apple-logo toe te voegen.

    Image
    Image

    Als Plakken geen optie is, heb je het logo mogelijk niet correct gekopieerd. Probeer het opnieuw te kopiëren en keer terug naar de interface voor tekstvervanging om het te plakken.

  5. Typ in het veld Snelkoppeling een reeks tekens die automatisch worden omgezet in het Apple-logo wanneer ze worden getypt.

    Gebruik iets dat je normaal gesproken om een andere reden niet zou typen, maar ook een woord of tekenset die gemakkelijk te onthouden is.

  6. Tik op Opslaan, in de rechterbovenhoek.
  7. Uw nieuwe snelkoppeling zou nu in de lijst Tekstvervanging moeten worden weergegeven.
  8. Om je nieuwe snelkoppeling te testen, open je een nieuwe e-mail en begin je met het typen van de snelkoppeling die je zojuist hebt gemaakt. Als dit lukt, wordt het Apple-logo weergegeven als een suggestie terwijl u typt. Tik op het Apple-logo om het in uw e-mail in te voegen.

    Image
    Image

    U kunt hetzelfde pad volgen als u het logo in een sms-bericht of een andere ondersteunde app wilt typen.

Het Apple-logo typen op Windows

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kun je het Apple-logo typen op Windows. In feite is het pictogram beschikbaar als een Unicode-symbool.

  1. Druk op Windows-toets+R om het venster Uitvoeren te openen.
  2. Typ " charmap, " en druk vervolgens op Enter.

    Image
    Image
  3. De Character Map-interface zou nu moeten worden weergegeven, over uw andere actieve applicaties heen. Selecteer Baskerville Old Face met behulp van het vervolgkeuzemenu Lettertype.
  4. Scroll naar de onderkant van het beschikbare symbolenraster en dubbelklik op het Apple-logo in de rechterbenedenhoek.
  5. Het Apple-logo moet nu worden weergegeven in het veld Tekens om te kopiëren. Selecteer Kopiëren.

    Image
    Image
  6. Plaats uw muiscursor in de applicatie en de locatie waar u het Apple-logo wilt typen. Plak het pictogram van uw klembord via Select Edit > Paste (indien beschikbaar) om het logo te plakken, of druk op Ctrl+V.

    Niet alle applicaties ondersteunen Unicode-tekens, dus u ziet mogelijk een vraagteken of iets anders dan het verwachte Apple-logo.

Aanbevolen: